Halaliga layik gorulmuyorum

Bence gerçek hala laf atan kuzen. Konu sahibi de ban yemiş. Nasıl çıkacak ortaya. 😬😬
Zaten başka kuzen olduğunu söyledi ama belki kuzen de gerçek kuzen değildir ..kız kafasına göre senin halanim dediğine göre, kuzenim diye dayısının yigeninin komşusundan da bahsediyor olabilir. Zaten yeni konusu da "acaba bana büyü mü yaptılar " kıvamında birseydi.Ondan banlandi.

Zaten başka kuzen olduğunu söyledi ama belki kuzen de gerçek kuzen değildir ..kız kafasına göre senin halanim dediğine göre, kuzenim diye dayısının yigeninin komşusundan da bahsediyor olabilir. Zaten yeni konusu da "acaba bana büyü mü yaptılar " kıvamında birseydi.Ondan banlandi.
Önceki konuları da çok dengesiz. Keşke bir psikolog bulsa. Abisi ile sorunlu ailesi ile sorunlu. Okuldakilerle sorunlu. O büyü konusu bu konunun sahibine ait değil ama o konuyu açan da doktorluk😬

Yaaa iki farklı büyü konusu varmış meğer. Ben karıştırmışım haklısın. Allah akıl fikir versin konu sahibine 😬😂

Önceki konuları da çok dengesiz. Keşke bir psikolog bulsa. Abisi ile sorunlu ailesi ile sorunlu. Okuldakilerle sorunlu. O büyü konusu bu konunun sahibine ait değil ama o konuyu açan da doktorluk😬
"Bende büyü mü var işkilleniyorum? " Konusu bu ...tüm belirtileri taşıyor mus yavrum 😅

"Bende büyü mü var işkilleniyorum? " Konusu bu ...tüm belirtileri taşıyor mus yavrum 😅
Bu üyenin 3 farklı üyeliği varmış. Daha önceden babam evlat ayrımı yapıyor falan diye konu açan bir üye vardı. Biz ona benzetmiştik. Sonra kendisi Yok mok dedi ama dengesizlik seviyeleri aynı 😬 keşke iyi bir psikolog bulsa

Bu üyenin 3 farklı üyeliği varmış. Daha önceden babam evlat ayrımı yapıyor falan diye konu açan bir üye vardı. Biz ona benzetmiştik. Sonra kendisi Yok mok dedi ama dengesizlik seviyeleri aynı 😬 keşke iyi bir psikolog bulsa
Ne diyeyim Allah şifa versin

Konu sahibi halası değilmiş. Kuzenine abım yazımız çocuğuna da yeğenim diyor. Ama asıl bomba o yazıyı yazan ve konu sahibinin kızdığı kişi bebeğin gerçek halasıymış. Haliyle demiş ki ben dururken sana ne oluyor. Konu sahibi de ona kızıyor
yo gercek halasi degil niye bilip bilmeden konusuyosun

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne saçma muhabbet
Halaysan hala desin
Kuzenin çocuğu sana neden hala desin. Büyüyünce demicektir bence
Benimde eşimin kuzeni kızlarımın halasiymış. Kendi kendini o statüye koydu.
Hiç sevmem kendisini
Kızlarıma o sizin halanız değil x abla deseniz yeterli dedim birkaç kez
Hiç illaki hala diyelim demediler.
Değil çünkü. Onlarda biliyorlar.
Konuda kapandı.
O istediği kadar halayım diye yırtsın kendini.

Ay gencecik kızsın zorla hala olup napıcan? Halalar alınmasın ama hala diyince benim aklıma oturaklı, ciddi, orta yaşlı kadınlar geliyor.

Hayır bi de halalık layık olunacak tarzda kutsal bir sıfat değil ki. Mesela teyze anne yarısıdır derler. Benim bezini değiştirmekten, banyosunu yaptırmaya, mamasını hazırlamaktan gerektiğinde fitilini sokuşturmaya her bir meselesine zaman zaman el attığım, uğruna en popüler çocuk şarkılarına, çizgi filmlerine bin defa katlanıp beynimi yaktığım biricik öz yeğenim annesi ısrar etmesine rağmen teyze demiyor bana. Demesin zaten.

Yarım yarım konuşmaya başladığında ismimi dünyanın en tatlı tonlamasıyla söylüyordu ben de ellemeye kıyamadım. Sonra Frozen dönemi başladı kendisine Elsa dedirtti bana Anna dedi. Ardından pinkypie ve rarity olduğumuz bir dönem oldu. Buaralar birlikte dışarı çıkarsak yanımızdan birileri geçerken sesli sesli abla diyor, kolumdan çekiştirip sende bana kardeşim desene Angelica diye fısıldıyor şebek. Ablasıymışım gibi millete hava atıyoruz çünkü ablalarla kardeşler hep aynı evde kalabilirlermiş :) Arada çok aşka gelirse ponçikella, minik civciv filan da oluyorum eşek kadar halimle.

Demem o ki çocuklar sevgiyi emeği tanır. Ona göre karşılık verir. Sen de öyle kuru kuru teyze hala demesine gerek kalmadan sevildiğini anlarsın. O yüzden ne daha konuşmayı bile bilmeyen çocuğun sana nasıl hitap edeceğine müdahale etmeye çalış ne de bu konuda başkalarına kırılıp bozul.

Ne saçma muhabbet
Halaysan hala desin
Kuzenin çocuğu sana neden hala desin. Büyüyünce demicektir bence
Benimde eşimin kuzeni kızlarımın halasiymış. Kendi kendini o statüye koydu.
Hiç sevmem kendisini
Kızlarıma o sizin halanız değil x abla deseniz yeterli dedim birkaç kez
Hiç illaki hala diyelim demediler.
Değil çünkü. Onlarda biliyorlar.
Konuda kapandı.
O istediği kadar halayım diye yırtsın kendini.
ne kadar ayip etmişsiniz kiz cok uzulmustur sevmiyorum diye benim yengem yapmaz oyle sey

ne kadar ayip etmişsiniz kiz cok uzulmustur sevmiyorum diye benim yengem yapmaz oyle sey
45 yaşında, 3 çocuklu anneden bahsediyoruz. Yakında torunları olur belkide 21 yaşlarında kızı var
Ayrıca anne ve babası ayrılmış öz yeğenlerine halalık yapsın
Benim çocuklarımın onun sahte halalığına ihtiyacı yok
Merak etmeyin o çocuk az aklı ersin annesi sizin aslında halası olmadığını anlatacaktır kendisine.
Halalık öyle storylerden kutlanmaz ayrıca
2 yeğenim var. Farklı ülkelerde yaşiyoruz. Ama özellikle 1 yaş doğum günlerine gittim ikisininde. Halalık lafla olmaz 😉

Demem o ki çocuklar sevgiyi emeği tanır. Ona göre karşılık verir. Sen de öyle kuru kuru teyze hala demesine gerek kalmadan sevildiğini anlarsın. O yüzden ne daha konuşmayı bile bilmeyen çocuğun sana nasıl hitap edeceğine müdahale etmeye çalış ne de bu konuda başkalarına kırılıp bozul.
Halam (öz halam, babamın kardeşi) ile senede 4-5 kere belirli gün ve haftalarda telefonlaşırız. Yılbaşı-anneler günü- iki bayram-ikimizin doğumgünü. 6 kereymiş. Hadi bir iki kere de benden olsun 8 kere falan. Arada ben babamlayken babamı ararsa bazen konuşuruz.

Farklı şehirlerde yaşadığımız için iki üç sene fiziken görüşmediğimiz çok oldu.

Ben kuzenimle aynı şehirde yaşarken kuzenime kadar gelip bana haber vermezlerdi, tesadüfen görürdüm facebokta falan. Veya son gün dönerken arardı "kısa süreliğine geldik apar topar geldik arayamadım" diye.

Yanyana geldiğimizde ise gayet samimi gayet iyiyiz. Aynı evden çıktığımız an ilişkimiz donuyor.

Şimdi ben öz halamla böyleyken, konu sahibi öz halası bile olmadığı, farklı şehirlerde büyüyen çocuğa istediği kadar hala dedirtsin ne olacak?

45 yaşında, 3 çocuklu anneden bahsediyoruz. Yakında torunları olur belkide 21 yaşlarında kızı var
Ayrıca anne ve babası ayrılmış öz yeğenlerine halalık yapsın
Benim çocuklarımın onun sahte halalığına ihtiyacı yok
Merak etmeyin o çocuk az aklı ersin annesi sizin aslında halası olmadığını anlatacaktır kendisine.
Halalık öyle storylerden kutlanmaz ayrıca
2 yeğenim var. Farklı ülkelerde yaşiyoruz. Ama özellikle 1 yaş doğum günlerine gittim ikisininde. Halalık lafla olmaz 😉
yasim kucuk siz bana burda halaligi ogretemezsiniz emin olun elimde olsa giderdim burda millete artist artist konusacaginiza kendi isinize bakin

Back
X