Halamın bize yerleşme çabaları ve benim sinir krizleri geçirmem

Allah sabır versin aileniz bişey demiyorsa gelir kalır bizde de kv var böyle ne geleceğini haber eder ne bişey 1 aydır bende ögh geldi artık

Halası büyücü ve şeytan olmayan bir tek benim sanırım ya.
Melek gibi bir halam var ama onla da aynı evde yapamazdık ailecek. Evi varmış, durumu varmış. Daha ne istiyor? Cidden tam çıldırmalık. Üstelik eviniz ufakmış. Ve pis insanla yaşamak çok çok zor ya. En tiksindiğim şey özel eşyasına bile sahip çıkamayan insan tipi… tahammül edemedim okurken bile Allah sabır versin annenize üzüldüm

Hayalimdeki hala bu değildi ya

Neden arabayı eşinin çocuklarına vermesine saf gibi dedin anlamadım. Resmi miras paylaşımı yapılmadı mı? Çocuklar daha büyük hak sahibi.

Konuya geleyim bu kış herkeste birer ay kalacağım diyormuş. Üstelik emrivaki yapıyor.
Oldu. Millette kapılarını açmış seni bekliyor
Gıcık oldum
Annenler boşversin elalemi açık açık söylesinler istemediklerini

Bak benim görümcem 60 yaşında hiç evlenmedi
O da zamanında bize söylerdi sizde kalırım diye
Eşim, aynı evi bırak, bizim siteden ev aldırmadı
Yapma dediğini yapar, söyleme dediğini söyler
Bayramda düşüp kolunu kırmış, size geleyim dedi, eşim kabul etmedi
Çünkü kalsa aramızı açacak ( zamanında çok yaptı )
Herkes kendi evine yakışır
Sizinki de yalnız kalmayı öğrensin bi zahmet

Zaten babamda suç canım. Babamdan çok çekinirler. Ağzını açıp da tek kelime etse daha adımını atamaz ama işte babamda da iş yok. Annemle bizi takmıyor kadın.

Neden arabayı eşinin çocuklarına vermesine saf gibi dedin anlamadım. Resmi miras paylaşımı yapılmadı mı? Çocuklar daha büyük hak sahibi.
Ama halamın üzerineydi canım. Hem kadını doğru düzgün koymuyorlar hem hak sahibi oluyorlar. Adam vefat eder etmez arabayı istediler ev borçları mi ne varmış bizim saf da vermiş.

Bir de ben varım bir değil iki değil tam üç tane halam var üçü de birbirinden tatlı ballı yanlarına gitsek önümüze ne koyacaklarını şaşırırlar. Gözümüz yolda bekleriz gelseler dye kırk yılda bir gelirler bir hafta kalmazlar. Böyle konular okuyunca nasıl insanlar var diyorum. Konu sahibi nispet olsun dye yazmadım alınma bu yorumu görünce benim ballı halaları da yazasım geldi

Anneniz eli öpülesi kadınmış. Biz randevu alarak gidiyoruz kardeşimizin evine en fazla bir kaç saat oda diken üzerinde aman ağzimizdan farklı yöne cevrilecek bir laf çıkmasında eşleri yanlis anlamasin diye.

Ya kendi evleri varken kalabalıktan nasıl memnun olabiliyolar yaaa keşke tek yaşasam. Milletin rahatını ne bozuyorsun kardeşim.
Ay millet kafam rahat olsun diye eve tek çıkıyor bu da milletin evine yıkılıyor

İşte böyle bağları olanları kıskanıyorum. Bunlar kuyumuzu kazıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…