- Konu Sahibi Yildizlisorunlar
-
Canım hasta psikolojisini unutmamak lazım ...sen gene elinden gelenin en iyisini yapmaya çalış Allah yardımcın olsun eniştenizede tez zamanda şifalar diliyorum.Hanımlar merhaba ..halamın kocası kanser 2.5 aydır bizde kalıyor demiştim daha önce arkadaş evini verecekti evi temizlettim gittiklerinde beğenmediler önü açık değilmiş falan tekrar evime geldiler eşyalı ev aramaya başladık bizde 4-5 ev bulduk gittik hiçbirini beğenmiyorlar Yok önü açık değil Yok manzarası iyi değil Yok 1.kat gibi gerçekten sabrımı taşırdılar artık eve yakın hastane var orda radyoterapi yaptıralım bana gitmesi gelmesi kolay olur diyorum illa başka hastane olsun özel olsun falan yeter dedim içimden artık akrabalıkta bi yere kadar yani ...1 hafta ilaç arası ver ev bulursanız kendiniz bulun ben karışmıyorum yoruldum artık dddim halamın kocası 1 haftada bulamazsak çadır kurup dışarda yatarız diyor (geldikleri günden beri odamda kalıyorlar) gerçekten o kadar fedakarlığımıza nankörlük bu ...bunlar gene ev bulamayacak ve bizde duracaklar gibi halam etkisiz eleman eşim artık gidin desin kötüde olsak bu iş Burda bitsin diyorum ne halleri varsa görsünler artık
Cok haklisiniz yasamayan bilemez ama kialayacaklari evin manzarasina kadar didiklemeleri de karsi tarafin pek anlayamacagi seyler.Bizzat kendi ailemde yaşadığım bu illet hastalığı..
Yaşamayan bilmez derler ya aynen öyle.
Sarayları sunsalar bize cehennem geliyordu maalesef,hala da öyle..Hasta psikolojisini unutmayın derim..
bende yaşadım annem nedeniyle ancak size katılmıyorum.Bizzat kendi ailemde yaşadığım bu illet hastalığı..
Yaşamayan bilmez derler ya aynen öyle.
Sarayları sunsalar bize cehennem geliyordu maalesef,hala da öyle..Hasta psikolojisini unutmayın derim..
babanlara de onlar desinSabredecek durumum kalmadı artık onlar iyileşecek ben hasta olucam elimden gelenide yaptım vicdan yapmıyorum artık evi benimsediler gitmiyorlar gidin desemde
İş çok çirkinleşmiş. Böyle olacağı belliydi ama hep yazıldı. Bir an önce göndermekten başka çare kalmamış artıkHanımlar merhaba ..halamın kocası kanser 2.5 aydır bizde kalıyor demiştim daha önce arkadaş evini verecekti evi temizlettim gittiklerinde beğenmediler önü açık değilmiş falan tekrar evime geldiler eşyalı ev aramaya başladık bizde 4-5 ev bulduk gittik hiçbirini beğenmiyorlar Yok önü açık değil Yok manzarası iyi değil Yok 1.kat gibi gerçekten sabrımı taşırdılar artık eve yakın hastane var orda radyoterapi yaptıralım bana gitmesi gelmesi kolay olur diyorum illa başka hastane olsun özel olsun falan yeter dedim içimden artık akrabalıkta bi yere kadar yani ...1 hafta ilaç arası ver ev bulursanız kendiniz bulun ben karışmıyorum yoruldum artık dddim halamın kocası 1 haftada bulamazsak çadır kurup dışarda yatarız diyor (geldikleri günden beri odamda kalıyorlar) gerçekten o kadar fedakarlığımıza nankörlük bu ...bunlar gene ev bulamayacak ve bizde duracaklar gibi halam etkisiz eleman eşim artık gidin desin kötüde olsak bu iş Burda bitsin diyorum ne halleri varsa görsünler artık
Bunu bilemeyiz ne yazık ki :) Her insanın dayanma noktası farklı..Eğer sizin dediğiniz gibiyse de Allah ıslah etsin.bende yaşadım annem nedeniyle ancak size katılmıyorum.
İnsan evindeki rahatı hiçbir yerde bulamaz.Akraba ve yakınlardan sadece destek bekler.
Bunlar resmen iyiliği sömürüyorlar,hiçte sabredilecek birşey değil bu
radyoterapi o kadar zor degildir yaptiklari duygu somurusuHanımlar merhaba ..halamın kocası kanser 2.5 aydır bizde kalıyor demiştim daha önce arkadaş evini verecekti evi temizlettim gittiklerinde beğenmediler önü açık değilmiş falan tekrar evime geldiler eşyalı ev aramaya başladık bizde 4-5 ev bulduk gittik hiçbirini beğenmiyorlar Yok önü açık değil Yok manzarası iyi değil Yok 1.kat gibi gerçekten sabrımı taşırdılar artık eve yakın hastane var orda radyoterapi yaptıralım bana gitmesi gelmesi kolay olur diyorum illa başka hastane olsun özel olsun falan yeter dedim içimden artık akrabalıkta bi yere kadar yani ...1 hafta ilaç arası ver ev bulursanız kendiniz bulun ben karışmıyorum yoruldum artık dddim halamın kocası 1 haftada bulamazsak çadır kurup dışarda yatarız diyor (geldikleri günden beri odamda kalıyorlar) gerçekten o kadar fedakarlığımıza nankörlük bu ...bunlar gene ev bulamayacak ve bizde duracaklar gibi halam etkisiz eleman eşim artık gidin desin kötüde olsak bu iş Burda bitsin diyorum ne halleri varsa görsünler artık
+1000Hasta psikolojisi elbette cok kotudur ama.bu kadincagiz ne yapsin? Ya da kocasi?
Nankorlugun dik alası bu yaptıkları. Kimse kimseye bakmak zorunda degilken kendi odasini vermis. Nereye kadar boyle gidecek bu is?
Belki yillarca tedavi gorecek adam yillarca yeni evli ciftin yaninda mi kalacaklar?
Bu ciftin evliligi ne olacak peki? Cinsel hayati, psikolojileri?
Gitti gittiler artik.bu saatden sonra evliligine olur olan konu sahibinin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?