Halamın hasta kocası son duruma yorum ...

çadır meselesine bozuldum ben en çok.
çok ayıp etmiş enişte! elin adamı seni yatağında yatırmış kendi perişan olmuş edilen lafa bak.
bak son günler sen birax daha sık dişini
çünkü iyiliğini unuturlar dediğin laf kalır geriye
ama enişte bir daha konu açıp sana laf dokundurmaya kaşkarsa enişte sizi önemsemesem yatağımı vermezdim çok kırıldım bil . demelisin bence
hala konuşacak olurlarsa
2 aydır ortalıkta olmayan bebeleri baksın

Bizzat kendi ailemde yaşadığım bu illet hastalığı..
Yaşamayan bilmez derler ya aynen öyle.
Sarayları sunsalar bize cehennem geliyordu maalesef,hala da öyle..Hasta psikolojisini unutmayın derim..

Bu insanlar ne kadar nankorlermis siz mahreminizi yatakodanizi vermissiniz 2.5 ay insanlar analarini babalarini bakmiyorlar yerden goge kadar haklisiniz artik saklamadan gizlemeden acik acik ifade edin evden yollayin hastalikla bir ilgisi yok bu konunun bence önu kapaliymis bilmem neymis git canim ortakoyden bogaz manzarali bir ev bul onlara goster saka degil inan ki :) cocuklarina da ayri kizdim bu aksamdan baslayin koltukta yatak acin esinize de bravo helal olsun yani kimse istemez bunu.

Benden bu kadar deme vaktin gelmis artik. Herkes bu hayata bir kere geliyor.Baskalari icin kendini bu kadar paralama.Giderken Allah razi olsun demeleri lazim. Şayet birsey olursa da bil ki senden degil, Allah'tan.Vicdanin rahat olsun.Yapman gerekeni fazlasiyla yaptin.

Canım hasta psikolojisini unutmamak lazım ...sen gene elinden gelenin en iyisini yapmaya çalış Allah yardımcın olsun eniştenizede tez zamanda şifalar diliyorum.

Zaten 2.5 aydir kendi yatagini vermissin.

Kendi evinde misafir olmussun.

Tamam hastalik ok de tedavi ne kadar surecek belli bile degil.
Kendilerinin rahatsiz olup cikmasi lazim.

Hastalik da olsa biraz rahatlar .
Cunku durumlari var ev tutmaya.

Bence araya ya baban ya esin girecek.

Konussunlar valla.

Gelismeleri yaz

Sarayları sunsalar bize cehennem geliyordu maalesef,hala da öyle..Hasta psikolojisini unutmayın derim..
Cok haklisiniz yasamayan bilemez ama kialayacaklari evin manzarasina kadar didiklemeleri de karsi tarafin pek anlayamacagi seyler.

Konu sahibi de kendi acisindan hakli

bende yaşadım annem nedeniyle ancak size katılmıyorum.
İnsan evindeki rahatı hiçbir yerde bulamaz.Akraba ve yakınlardan sadece destek bekler.
Bunlar resmen iyiliği sömürüyorlar,hiçte sabredilecek birşey değil bu

Babanız neden kızkardeşiyle konuşmuyor?
Bence babanızı tembihleyim alsın kardeşini konuşsun gençlerin de kendince bi düzeni hayatı var desin.
Ne bileyim babanız konuşmuyorsa anneniz konuşsun yani.
Ayrıca çadır meselesinde enisteye ağzının payını vermek lazım sanki muhtaç gibi çadıra duygu sömürüsünün alasını yapmış ayıptır.
Hiç vicdan yapmayın zaten her halükarda siz suçlu olacak yaranamayacaksınız bari evinizden gönderin de öyle suçlu olun.

İş çok çirkinleşmiş. Böyle olacağı belliydi ama hep yazıldı. Bir an önce göndermekten başka çare kalmamış artık

Bunu bilemeyiz ne yazık ki :) Her insanın dayanma noktası farklı..Eğer sizin dediğiniz gibiyse de Allah ıslah etsin.

Hasta psikolojisi elbette cok kotudur ama.bu kadincagiz ne yapsin? Ya da kocasi?
Nankorlugun dik alası bu yaptıkları. Kimse kimseye bakmak zorunda degilken kendi odasini vermis. Nereye kadar boyle gidecek bu is?
Belki yillarca tedavi gorecek adam yillarca yeni evli ciftin yaninda mi kalacaklar?
Bu ciftin evliligi ne olacak peki? Cinsel hayati, psikolojileri?
Gitti gittiler artik.bu saatden sonra evliligine olur olan konu sahibinin..

Fazlasıyla bencillik yapıyolar en başından bu kadar uzun süre kabul etmek bile gereksizmiş her turlu kötü olacakmışsınız üçüncü günden kovaydınız keşke diye geçiyor şuan içimden

Bu mesele nasıl çözülecek merak ediyorum, muhtemelen konu sahibinin 2,5 aylık hizmeti emeği yok sayılacak.

Artık aile büyükleri (anne-babanız) araya girmeli, sizin yeni evli olduğunuzu ve uzun misafirliğin iki taraf içinde yıpratıcı olduğunu dile getirmeliler.

radyoterapi o kadar zor degildir yaptiklari duygu somurusu

+1000
Yeni evli bir çift bu yahu!
Evliliklerini ipoteklemişler resmen, sevap mevap da bir yere kadar, gencecik insanlar bu durum yüzünden yuvaları bozulsa bunun vebali ne olacak?
Belki hemen bebek düşünüyorlardı şimdi salonda yatıyorlar

birinin amcası, birinin halası bu insanlar nasıl bu kadar yüzsüz olabiliyor. hastalığı kullanıyolar resmen. kovun gitsin yüzsüzleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…