Halamın hasta kocası son duruma yorum ...

Allah kimseye yaşatmasın hastalığı ama halaniz da yüzsüzmüş 2.5 ay yeni evli bir çiftin yatak odasina girip uyuduğunda hic mi aklina gelmiyor elin oğlu , yeni evli çiftler salonda uyuyorlar yani bir gün ikigün değil insan biraz utanir biz salonda uyuruz siz odanizda kalib derrrr....Anlayış sıfırrrr

Birde merak ettim sizin evinizin manzarası çok mu güzel? Hani beğenmiyorlar ya manzara vs diyerek.
Bilemiyorum ya,bence gitmek istemiyorlar.
Bahane öne sürüyorlar. Ayri evde olsalar yemek temizlik vs halanıza kalacak ondan mı istemiyor diye düşünmeye başladım.
Madem 2.5 ay yatak odanızda kalacak samimiyetiniz var halanızla,keşke bahaneler öne süreceğine "kızım ben sizde kalmak istiyorum,ayrı evde zorlanırım"dese de sizi uğraştırıp,ümitlendirmese.
Size sorsa sizin icin sorun oluyormuyuz diye. Sizde eşinizi öne sürerdiniz artık rahat edemiyor eşim vs diyerek. Ortada anlaşırdınız
Bilemiyorum çok ayıp ediliyor size. Açık açık söylesinler yani neyse dertleri,bu haliyle size yapılan hoş değil.
Cidden üzülüyorum size.

Önü açık değil diye ev tutmuyor ama çadırda kalıyor

Yatak odasından alıyoruz içerdeki odamda dolap var eşime dddim eşyalarını buraya koyayım diye kabul etmedi iyice yerleşmesinler diye ..dananın kuyruğu kopacak bakalım bu hafta

Daha ne kadar yerlesecekler ki siz evde misafir olmussunuz.
Esiniz iyi katlanmis. Eminim gelen esinizin halasi olsa siz bu kadar sabirli olup katlanmazdiniz. Sadece siz degil bircogumuz katlanmazdik konu es ailesi olunca.
Ailenizle konusun onlar halletsinler.

Bunu diyen çocuklarından birine özel hayatımız kalmadı, çocuk yapcaz da ortam bulamıyoruz, eşim de artık bana söyleniyor deyin. Madem bu kadar yüzsüzler siz de biraz yüzsüzleşin.

Hastasi olan insan mazlum olur, boynu bukuk olur, sesi cikmaz, iyiligin kiymetini bilir. Sizdeki hala cok acayip bir kadin gercekten. Hastasi var ama yuzsuzluk yaptiklari. Nerdeyse siz evden cikinda biz kalalim demeye getirecek, o raddeye gelmis.
Yemeği temizliği kim yapacak? Demez onu.

Disarda cadir kuralimmis. Duygu somurusu de var. Ev begenmemekle oyalaniyorlar sizde kalmak icin. Ortada bir hastalik var ev begenmemezlik olurmu. Baskasinin ustunde nereye kadar. Acaba kendileri yatak odalarini vererek nereye kadar tahammul edebilirlerdi cok merak ettim.

yüzsüzlük almış başını gitmiş sonkez alın karşınıza konuşun olmuyor yapamıoyrum artık özelim kalmadı 1 hafta içinde ev bulun kendinize de yada çadır neyse

anne değil baba değil hala bu kadarda olmaz üstelik çocukları varmış okuyorlarsa okullarını dondursunlar bence siz yeterince yardım etmişsiniz sizi kötü bileceklersede bilsinler misafir dediğin aylarca kalmaz hastalıkta varsa kendilerine hastanenin bulunduğu yerden geçici olarak ev tutarlar olur biter siz en başında yatak odanızı vermekle hata yapmışsınız eşiniz açısından düşünün onun halası olsaydı 2,5 ay tahammül edebilecek miydiniz bazı insanlar akraba değil akbaba oluyorlar

Valla eşin çok anlayışlıymış bence aylarca yatak odasını bile veriyor adam daha ne yapacaksınız.insanlıgınızı kullanıyorlar maalesef

Yatak odasından alıyoruz içerdeki odamda dolap var eşime dddim eşyalarını buraya koyayım diye kabul etmedi iyice yerleşmesinler diye ..dananın kuyruğu kopacak bakalım bu hafta
Eşiniz iyi yapmış , sabırlı biri eşiniz.Çözüm bulun da siz arada kalmayın artık daha fazla.Çok merak ediyorum bu konunun nasıl çözüleceğini.Dün anneme okudum kendisi yaşlı başlı 5 çocuğu olan görmüş geçirmiş biridir , çok da fedakarlık yaptı boş boş insanlar için yıllarca , yapmasın diyor annem.Açık açık söylesin gençliğine , enerjisine yazık diyor.Allah yardımcın olsun konu sahibi.

insan derki iyi kötü manzaralıya bakmaz yük olmayayım özel hayatınıza bile müdahale bu
vallahi haklısınız
elinizden geleni de yapmışsınız Allah razı olsun fakat bu kadarı fazlaymış gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…