- 31 Ağustos 2016
- 616
- 288
- 53
- Konu Sahibi Yildizlisorunlar
-
En azından kv kp ile sorun yokmuş birde onlarla uğraşmak zorunda kalacaktınEşimin ailesi olumsuz bişey demedi ...ailemde hata var aynen
Önü açık değil diye ev tutmuyor ama çadırda kalıyorHanımlar merhaba ..halamın kocası kanser 2.5 aydır bizde kalıyor demiştim daha önce arkadaş evini verecekti evi temizlettim gittiklerinde beğenmediler önü açık değilmiş falan tekrar evime geldiler eşyalı ev aramaya başladık bizde 4-5 ev bulduk gittik hiçbirini beğenmiyorlar Yok önü açık değil Yok manzarası iyi değil Yok 1.kat gibi gerçekten sabrımı taşırdılar artık eve yakın hastane var orda radyoterapi yaptıralım bana gitmesi gelmesi kolay olur diyorum illa başka hastane olsun özel olsun falan yeter dedim içimden artık akrabalıkta bi yere kadar yani ...1 hafta ilaç arası ver ev bulursanız kendiniz bulun ben karışmıyorum yoruldum artık dddim halamın kocası 1 haftada bulamazsak çadır kurup dışarda yatarız diyor (geldikleri günden beri odamda kalıyorlar) gerçekten o kadar fedakarlığımıza nankörlük bu ...bunlar gene ev bulamayacak ve bizde duracaklar gibi halam etkisiz eleman eşim artık gidin desin kötüde olsak bu iş Burda bitsin diyorum ne halleri varsa görsünler artık
Yatak odasından alıyoruz içerdeki odamda dolap var eşime dddim eşyalarını buraya koyayım diye kabul etmedi iyice yerleşmesinler diye ..dananın kuyruğu kopacak bakalım bu hafta
Bunu diyen çocuklarından birine özel hayatımız kalmadı, çocuk yapcaz da ortam bulamıyoruz, eşim de artık bana söyleniyor deyin. Madem bu kadar yüzsüzler siz de biraz yüzsüzleşin.Eve çocuklarıyla baktık çocukları diyor ki siz kalmayacaksınız onlar kalacak e sen bul o zmn güzel ev sanki satın alacaklar 1 hafta bile sabredecek halim kalmadı ..sanki zorunluymuşuz gibi davranıyolar onlara bakmaya...
Yemeği temizliği kim yapacak? Demez onu.Hastasi olan insan mazlum olur, boynu bukuk olur, sesi cikmaz, iyiligin kiymetini bilir. Sizdeki hala cok acayip bir kadin gercekten. Hastasi var ama yuzsuzluk yaptiklari. Nerdeyse siz evden cikinda biz kalalim demeye getirecek, o raddeye gelmis.
Disarda cadir kuralimmis. Duygu somurusu de var. Ev begenmemekle oyalaniyorlar sizde kalmak icin. Ortada bir hastalik var ev begenmemezlik olurmu. Baskasinin ustunde nereye kadar. Acaba kendileri yatak odalarini vererek nereye kadar tahammul edebilirlerdi cok merak ettim.Hanımlar merhaba ..halamın kocası kanser 2.5 aydır bizde kalıyor demiştim daha önce arkadaş evini verecekti evi temizlettim gittiklerinde beğenmediler önü açık değilmiş falan tekrar evime geldiler eşyalı ev aramaya başladık bizde 4-5 ev bulduk gittik hiçbirini beğenmiyorlar Yok önü açık değil Yok manzarası iyi değil Yok 1.kat gibi gerçekten sabrımı taşırdılar artık eve yakın hastane var orda radyoterapi yaptıralım bana gitmesi gelmesi kolay olur diyorum illa başka hastane olsun özel olsun falan yeter dedim içimden artık akrabalıkta bi yere kadar yani ...1 hafta ilaç arası ver ev bulursanız kendiniz bulun ben karışmıyorum yoruldum artık dddim halamın kocası 1 haftada bulamazsak çadır kurup dışarda yatarız diyor (geldikleri günden beri odamda kalıyorlar) gerçekten o kadar fedakarlığımıza nankörlük bu ...bunlar gene ev bulamayacak ve bizde duracaklar gibi halam etkisiz eleman eşim artık gidin desin kötüde olsak bu iş Burda bitsin diyorum ne halleri varsa görsünler artık
Çocukları üniversitede okuyormuş.Çocuklarında neden kalmıyorlar?
Hanımlar merhaba ..halamın kocası kanser 2.5 aydır bizde kalıyor demiştim daha önce arkadaş evini verecekti evi temizlettim gittiklerinde beğenmediler önü açık değilmiş falan tekrar evime geldiler eşyalı ev aramaya başladık bizde 4-5 ev bulduk gittik hiçbirini beğenmiyorlar Yok önü açık değil Yok manzarası iyi değil Yok 1.kat gibi gerçekten sabrımı taşırdılar artık eve yakın hastane var orda radyoterapi yaptıralım bana gitmesi gelmesi kolay olur diyorum illa başka hastane olsun özel olsun falan yeter dedim içimden artık akrabalıkta bi yere kadar yani ...1 hafta ilaç arası ver ev bulursanız kendiniz bulun ben karışmıyorum yoruldum artık dddim halamın kocası 1 haftada bulamazsak çadır kurup dışarda yatarız diyor (geldikleri günden beri odamda kalıyorlar) gerçekten o kadar fedakarlığımıza nankörlük bu ...bunlar gene ev bulamayacak ve bizde duracaklar gibi halam etkisiz eleman eşim artık gidin desin kötüde olsak bu iş Burda bitsin diyorum ne halleri varsa görsünler artık
Eşiniz iyi yapmış , sabırlı biri eşiniz.Çözüm bulun da siz arada kalmayın artık daha fazla.Çok merak ediyorum bu konunun nasıl çözüleceğini.Dün anneme okudum kendisi yaşlı başlı 5 çocuğu olan görmüş geçirmiş biridir , çok da fedakarlık yaptı boş boş insanlar için yıllarca , yapmasın diyor annem.Açık açık söylesin gençliğine , enerjisine yazık diyor.Allah yardımcın olsun konu sahibi.Yatak odasından alıyoruz içerdeki odamda dolap var eşime dddim eşyalarını buraya koyayım diye kabul etmedi iyice yerleşmesinler diye ..dananın kuyruğu kopacak bakalım bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?