Halamın hasta kocası son duruma yorum ...

Acaba size mi alıştılar yani evdeki sesinize hizmetinize vs.Ev tutsalar yalnız kalacaklar yabancı bir şehirde , belki bu sebeple her eve bahane üretiyorlar.Konu sahibi en azından odanı geri al.Bu konuyu takipteyim.Allah hepinizin yardımcısı olsun.

Bencede çok rahatlar evde misafir gibi olan biziz ..benim rahatsız olmamdan etkilenmiyorlar yüzüm yumuşak sanırım eşim konuşsun diyorum küsselerde umrunda olmayacak artık
Yatak odasindan cikarin onlari artik. Yaa sizin kiyafetleriniz nerede duruyor. Esin sabah ise giderken nereden aliyor giyecegi kiyafetleri. Banyo yapinca ic camasirinizi nereden aliyorsunuz. Butun bunlar onlarin yattigi odada degil mi. Valla boyle sacma sey duymadim omrumde. Yatak odasi mahremdir. Ne isi var baskasinin.

Size gelene kadar kalacak kimse yok muydu?
Hayir kiymet bilseler neyse.
Insan rahatsizlik veriyorum diye dusunup iyiye kotuye bakmadan ilk buldugu evi tutar.

Çok üzülüyorum ben bu duruma
İyilik yaparsin yaparsın bir gün yoruldum artık dersin senden kötüsü olmaz
Hiç elini taşın altına koymamış tek bir iyilik yapmamış olan senden iyi olur

Neden insanlar kadir kiymet bilmiyor
Artık karşıdakine zarar veriyorum demezler

Ben yaptığım tüm iyiliklere Allah için yaptim diyorum

Hata siz de yatak odanızı vermişsiniz şuan ki koltuklarda gayet rahat , baktılar hürmette kusur yok kalalım diyorlar işte.
2,5 ay bakmışsınız bakacağınız kadar fazlasını bile yapmışsınız. Hasta psikolojisi demişler de sizin bozulan psikoloji ne olacak peki ?

Onlarda gurursuz kisilermis Allah sifa versin ama istenmedigin yerde kalmak baskasina yuk olmak yerine bir göz odada kalmayi tercih ederdim..Ev begenmemekte neyin nesi..

Yatak odanızı niye verdiğinizi hiç anlamadım.misafiri misafir gibi hissettirmek lazımki yerini bilsin. Benimde kv onlara gidince yatak odasını verdi ben mahremdir kimsenin odasına girmem kimsede benimkine giremez dedim, ilk seferde olayı kapattım mesela ve çok işe yaradı.tavsiye ederim.
İlk iş olarak artık yabancı değilsiniz misafirlik üç gündür benim belim tutuldu kusura bakmayın yatağıma dönsem iyi olacak diyin çarşafı tutuşturun bence ellerine.o zaman manzara değil yatak bulduklarına önce şükrederler.
O artık yüzsüzlük olmuş eşinize de yazık.eşinizin ailesi bu şekilde davransa nasıl hissedersiniz.Bu yıllar sonra bile onun ağzına sakız olabilir en ufak tartışmada önünüze çıkabilir.koz olarak kullanabilir onlar gidince kendi tarafını çağırma hakkını kendinde bulabilir.bir an önce çözmelisiniz adamı odasından da etmişsiniz.iyi sabırlıymış

Kirada oturuyorsanız siz çıkın başka ilçeye taşının bari. Bu ne ya. Hakikaten iyilikten maraz doğar dedikleri bu.
Niye çıksın ki hala hanım temizlik yemek yapacak işine gelmiyor senin gibi hizmetçiyi bulmuş.
Vicdan yapacak bir durum yok Allah görüyor senin katlandıklarını. Adamın ecelini sen yazmadın ya Allah yazdı.

Yardımcı olmak iyidir de bu kadarı fazla yarın enişte iyileşse evine gitse de vefat etse de siz kötü olacaksınız. Birde yatak odasını vermişsiniz eşiniz ile en özel anları yaşadığınız yatağa onlar gidince ki giderlerse tekrar girebilecek misiniz? Anne ve babanızda çok kabahatli sizr bu kadar yüklenmeleri ne müsaade etmeyeceklerfi. Şunu da merak ediyorum eşinizin ailesinin bir tepkisi oldu mu size?

Ne kadar sinir bozucu bir durum

Yatak odasından alıyoruz içerdeki odamda dolap var eşime dddim eşyalarını buraya koyayım diye kabul etmedi iyice yerleşmesinler diye ..dananın kuyruğu kopacak bakalım bu hafta

Eşimin ailesi olumsuz bişey demedi ...ailemde hata var aynen

Ne olursa olsun kanser hastası birinin kalbini kırmayın.

Yatak odasından alıyoruz içerdeki odamda dolap var eşime dddim eşyalarını buraya koyayım diye kabul etmedi iyice yerleşmesinler diye ..dananın kuyruğu kopacak bakalım bu hafta
Eşiniz haklı, kalıcı olduklarını kabullenmiş gb olursunuz oda değiştirirseniz.

Annenizi arayın onlar halletsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…