• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Halen elim ayağım titriyor

Lothbrok

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2017
158
226
103
kızlar direk konuya giriyorum. Yaklaşık 1 senedir evliyim ve çok şükür çok mutluyum. 4 sene önce bir erkek arkadaşım olmuştu ve 3ay gibi kısa bir süre sonra ayrılmıştık. Bugün sabah EV TELEFONU çaldı açtım ve ben C.. tanıdın mı dedi o an telefonu kapatmak istedim ama donup kaldım kapatamadım nasılsın diye sordu ben de evlendim dedim o da evlenmiş hatta çocuğu olmuş ama mutlu değilmiş vs zırvaladı. Ben de ben çok mutluyum eşimi de çok seviyorum bir daha aramanı da istemiyorum diyerek telefonu kapattım. Telefon bir kaç kere daha çaldı ama açmadım başıma bela olur mu acaba ev telefonunu 118lerden bulmuş anladığım kadarıyla, eşime durumu anlatsam mı kendimi çoook suçlu hissediyorum

Oncelikle sakin olun panik yapmayin,kendinizi suclu hissedecek bir durum yok ortada bence hemen bunu esinizle paylasmalisiniz gizli tutarsaniz daha kotuye gider hersey en azindan iciniz rahat olur..peki sizce esiniz nasil tepki verir bu duruma?en iyi siz taniyorsunuz cunku..

Oncelikle sakin olun panik yapmayin,kendinizi suclu hissedecek bir durum yok ortada bence hemen bunu esinizle paylasmalisiniz gizli tutarsaniz daha kotuye gider hersey en azindan iciniz rahat olur..peki sizce esiniz nasil tepki verir bu duruma?en iyi siz taniyorsunuz cunku..
Eşim evleneceğimiz zaman bana geçmişimle ilgili hiçbirşey sormadı yaşanmış bitmiştir bana en ufak birşey anlatma dedi o yüzden anlatmadım. Şimdi kararsız kalıyorum o yüzden.

Eşine anlat.
Koruduğuna göre eşin bu densizi bilmiyor.

Telefona eşiniz ciksin. Güzel bir agizinin payini versin

kızlar direk konuya giriyorum. Yaklaşık 1 senedir evliyim ve çok şükür çok mutluyum. 4 sene önce bir erkek arkadaşım olmuştu ve 3ay gibi kısa bir süre sonra ayrılmıştık. Bugün sabah EV TELEFONU çaldı açtım ve ben C.. tanıdın mı dedi o an telefonu kapatmak istedim ama donup kaldım kapatamadım nasılsın diye sordu ben de evlendim dedim o da evlenmiş hatta çocuğu olmuş ama mutlu değilmiş vs zırvaladı. Ben de ben çok mutluyum eşimi de çok seviyorum bir daha aramanı da istemiyorum diyerek telefonu kapattım. Telefon bir kaç kere daha çaldı ama açmadım başıma bela olur mu acaba ev telefonunu 118lerden bulmuş anladığım kadarıyla, eşime durumu anlatsam mı kendimi çoook suçlu hissediyorum
Eşinize söyleyin ki yanlış anlamasın, sizin bir sucunuz yok sonuçta

eşinize anlatmalısınız. bi anda patavatsızca eşin evdeyken ararsa ozaman anlatması zorlaşır sakladıgın için kıllanır eşin..
saklama sakın..

Bunda senin hiç suçun yok . eşine uygun bir dille anlat ki olası bir durumda sen suçlu duruma düşme.

Evlenmeniz onun için kalkan olmamış anlaşılan.hala sizinle gorusebilecek kapasite var bu insanda.evlisiniz ya evli evli..Tekrar neden arıyor.bence başınızı agritabilir soyleyim.Bence ciddi tersleyin.Benim evladım var eşimi seviyorum beni rahatsız etme bu yaptığın şerefsizlik deyin.bak bakalım yine ariyormu

eşinle hemen paylaş bu durumu..hatta telefona eşin çıksın...terbiyesiz yaaa......

Eşine söylemeden önce eğer bu şahıs tekrar ararsa telefon konuşmasını cep telefonuna kaydet seni savcılığa şikayet edeceğim de polise gideceğim beni rahatsız ediyor taciz ediyorsun de zaten telefon da kaydettiğin için esin konuşmayı da duymuş olur beraber savcılığa gidip şikayetçi olun

Rabbim böyle pislik zihniyetli insanlardan korusun cümlemizi

Bu s..... erkeklerden bıktık eşinize söyleyin bence bu denyo tekrar tekrar aramaya başlar iftirada atar ne olur ne olmaz eşinizin haberi olsun . Hiç bir şekilde cevap vermeyin havlar havlar susar.

Eşine anlat bir daha ararsa eşin açsın.

eşine söyle yoksa senin üstüne iftira atar beni aradı ilk o diye.seni arayacak kadar şerefsizse beklerim bunu da

Back
X