Halı sirkeleyen üst komşu

Profesyonel bina ve site yönetimi işiyle uğraşıyorum, Kat Mülkiyeti Kanunu 18. madde ve Türk Ceza Kanunu 737. madde sizin sorununuzla ilgili maddelerdir, dava hakkınız var, bir avukatla ilerlerseniz, 3 aydan 3 yıla kadar hapis cezası da olduğunu biliyorum. Bununla ilgili emsal kararlar da var araştırıp bir inceleyin derim. Davayı Sulh Hukuk Mahkemesinde açabilirsiniz.

Çok sıkıntıdaysanız bir avukatla görüşün, onlar sizi yönlendirir zaten.

Son düzenleme:
Yanlış hatırlamıyorsam Malatya tarafında sirkelemek deniyormuş.
İki başlık üstte, eşimin dediği ismi katmalı mıyım diye başlık gördüm.
Yöre Yöre Türkiye gibi oldu.
İsim vermek için de katmak deniyor demek.
Ben çay için kullanılanı bile hâlâ garipsiyorum.:)))
Eşim ısrarla "çay katayım mı?" diyor.

Konu sahibi, size önerim o halıyı çırparken aşağı çekin hafiften ama sizi görmesin. O korku ona yeter ama düşmeyecek şekilde ayarlamanız lazım işlemi. Gene de riskli, vazgeçtim. Halıya çamaşır suyu dökme önerisini destekliyorum bu durumda.

Bana da çok garip geliyor. Ama o daha çok kültürle alakalı sanırım. "Koymak, vermek" eylemlerine yüklenen anlamla ilgili. "Çay dökeyim" de derler ya.

Benim ev arkadaşım da çay katmak,sofrayı indirmek gibi şeyler söylerdi. Galiba doğu kesimlerinde koymak kelimesi yerine katmak kelimesi kullanılıyor.

Bendede var ayni durum. Biz söyledik dinlemedi Yöneticiyle konustuk o da söyledi ama bu sefer gece 2 de silkelemeye basladi. (Aklinca kimse görmeyecek saniyor)
bide sofra bezi cirpmasi yokmu.. zeytin cekirdegi, ekmek kirintilar.. hepsi balkonuma birikiyor

Ben aynı şeyi yaşadım site yetkilisini aradık bir daha olursa dava açacağımızi ve bunun hapis cezası olduğunu ilet dedik. Terbiyesiz kadını defalarca uyardım hamileyim egilemiyorum ne kadar pis bir insansa kıl tüy sigara izmariti artık balkondan midem bulanıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…