- 14 Ağustos 2018
- 20.327
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.427
- 598
Doğru kişileri alıntılamazsanız size iftiradan bir de benim avukatım ulaşır. Gidin “özelden” kim size napıyorsa onun üzerinden konunuza devam edinBu
Kac gündür çete oluşturulmuş ozel mesajlarım da bile tehdit ediliyorum
Her yorumum carpitiliyor
Niye bir konuda arkadaşlar sakin olun dedim diye...
Cidden iyice saçmalanmaya basladi
alintiliniyorum @Kazen profillerinlerinde paylaşıyorlar eski mesajlarimi buluyorlar
Ozel mesajlarıma gelip avukat olduğunu söyleyip beni ifsalayacagini söyleyen bile var
Ifsalayin tovbe tovbe ya
Burda ne yazmışım öncesini oku
Benim balkomuma ust komsu çarpıyor uyardım anlamiyor bende süpürüp onun merdivene bırakıyorum demişim basi yok sonu yok neden benimle uğraşıyorsunuz ayip degil mi ?
Bir konu vardı bir bayan ki burda kimseyi tanımam onu da tanımıyorumOlay nedir? Sizi kim özelden rahatsız ediyor? Ne ifşası?
Bir konu vardı bir bayan ki burda kimseyi tanımam onu da tanımıyorum
Evli biriyle yazıs mi ne yapmış sonra bende dedim ki arkadaşlar hepimiz kadınız yanılabiliriz ki
saldırmayın sakin olun
buraya sinir bozmak veya birilerinin stres topu olmak için konu acmiyoruz çoğumuz yalnızız bir dert arkadasi buluruz yanlış varsa düzeltiriz diye
Sonra bunlar bana saldırdı ama grupça aldatmaya çanak mi tutuyormusum? Milyonlarca alıntılama begenmece ama kumulatif yapılıyor mesela senle atisirim sen gel yap ok ama bunlar topluca yapiyor bende onların yorumuna beğenmemedim beni etiketlemisler topluca dedikodu psikolog a gitmeliymisim profilime yazdılar sildim ozel msj atıyor birisi avukatmis burda beni ifsalayacakmis ifsalasin neyim var ayip ama ben tekim onlar grup birde zan altında kalıyoruz yazmis sen git profilde etiketle sonra suçlu benim cinlerin tepemde toplandı hepsini goz ardı ettim yorum yaptırmiyorlar ben ne yazmışım onlar ne diyor begenme gibi de cabam yok ama sinirim gerildi her konuda saldırıya uğrayınca ayip ama ya anonim site burasi ya
Merhaba sizi tanimiyorum, diger üyenin profiline baktim ama onu da tanimiyorum. Yani tarafsizimBir konu vardı bir bayan ki burda kimseyi tanımam onu da tanımıyorum
Evli biriyle yazıs mi ne yapmış sonra bende dedim ki arkadaşlar hepimiz kadınız yanılabiliriz ki
saldırmayın sakin olun
buraya sinir bozmak veya birilerinin stres topu olmak için konu acmiyoruz çoğumuz yalnızız bir dert arkadasi buluruz yanlış varsa düzeltiriz diye
Sonra bunlar bana saldırdı ama grupça aldatmaya çanak mi tutuyormusum? Milyonlarca alıntılama begenmece ama kumulatif yapılıyor mesela senle atisirim sen gel yap ok ama bunlar topluca yapiyor bende onların yorumuna beğenmemedim beni etiketlemisler topluca dedikodu psikolog a gitmeliymisim profilime yazdılar sildim ozel msj atıyor birisi avukatmis burda beni ifsalayacakmis ifsalasin neyim var ayip ama ben tekim onlar grup birde zan altında kalıyoruz yazmis sen git profilde etiketle sonra suçlu benim cinlerin tepemde toplandı hepsini goz ardı ettim yorum yaptırmiyorlar ben ne yazmışım onlar ne diyor begenme gibi de cabam yok ama sinirim gerildi her konuda saldırıya uğrayınca ayip ama ya anonim site burasi ya konularda da lafi alıp milleti üzerime salıyorlar
Ben de aldatıldım hem de çok kotu ortada kaldım bu tür bir olayı en hazmedeyenler biri de bnmBurada birkac konu var hepimiz o konularda hassasiz. Bebek/cocuk siddeti, metres konulari gibi. Bunlarin yumusatilmasindan, anlayis gosterilmesinden hoslanmiyoruz, ben dahil. Benim bahsettiğiniz gruplarla alakam yok. Toplu begenmedim alma sebebiniz bile isteye evli bir adamin flortune karsilik veren kadina anlayis beklemenizdir muhtemelen.
Avukat, ifsa konulari hakkinda birsey diyemeyecegim. Onlari bilmiyorum
Cek dese çekerdim profile etiketlemek arkadaşlarıyla dedikodu yapıp hedef göstermek hos mu? Normalde yapmam zatenMerhaba sizi tanimiyorum, diger üyenin profiline baktim ama onu da tanimiyorum. Yani tarafsizim
Size tavsiyem: kimseye arka arkaya begenmedi yapmayin. Bu hic hos bi hareket degil. Banada biri yapmisti aynisini ve cok bozulmustum.
Hoslanmadiginiz insanlari göz art edebilirsiniz. Ama böyle tepki vermeyin. :)
Sizde yasamissiniz. Diger kadina anlayis gösterebildiniz mi?Ben de aldatıldım hem de çok kotu ortada kaldım bu tür bir olayı en hazmedeyenler biri de bnm
ama adam suçlu kadın ozur de diledi metres vs yazıldı nasil bana kaydı olay anlamadim sakin olun dedim sadece topluca geldiler ben cok iyi yapıyor demedim ki
Kadinda hatasını anladi yazmam dedi
Göstermedim mirayı bulsam boğarım yıllarımı yaktı yaziklar da olsunSizde yasamissiniz. Diger kadina anlayis gösterebildiniz mi?
Ben konuyu tam anlayamadim. Siz seri sekilde begenmedim vermissiniz. Evli insanlar ile bile isteye görüşen kadini savunmaniz hos degil, aldiginiz tepki bu yuzden. Bu arada bahsettiginiz konuda, konu sahibi yanlis yaptigini idrak edemedi. Flort etmiyorum, yapmadim etmedim dedi, gitti.Göstermedim mirayı bulsam boğarım yıllarımı yaktı yaziklar da olsun
kadinada hak vermedim oda tmm dedi topluca saldırıp beni etiketlemisler hala dedikodumu yapıyorlar hos mu bu peki
Halı silkelemeyi bırakın, bir de var gücüyle çubukla dövenler var. Temiz olduklarını ve temizlik yaptıklarını sanmaları da cabası, hayret bir şey. Neredeyse ruhunu emen binbir çeşit elektrikli/şarjlı, yatay/dikey/robot süpürge var, tozları hapsetmek varken halı dövüp silkelemek ve tozları etrafa saygısızca saçmak ne innesi.Bu memleketin kadinlari hali silkelemeyi ne kadar çok seviyor anlam veremiyorum. Dünyanın hiç bir yerinde böyle bir yöntem görmedim.
Tanimam etmem savunmadim sakin olun dedim insanlaraBen konuyu tam anlayamadim. Siz seri sekilde begenmedim vermissiniz. Evli insanlar ile bile isteye görüşen kadini savunmaniz hos degil, aldiginiz tepki bu yuzden. Bu arada bahsettiginiz konuda, konu sahibi yanlis yaptigini idrak edemedi. Flort etmiyorum, yapmadim etmedim dedi, gitti.
Bu tartismaya dahil olmak istemiyorum açıkçası sadece aldığınız tepkinin sebebini ilk mesajimda belirtmek istedim Iyi forumlar sizeTanimam etmem savunmadim sakin olun dedim insanlara
Beni profillerinde etiketlemeleri hos mu ? Topluca peki
Ben de hala ilaçları yemeye alışamadım. Her duyduğumda gülme geliyorİki başlık üstte, eşimin dediği ismi katmalı mıyım diye başlık gördüm.
Yöre Yöre Türkiye gibi oldu.
İsim vermek için de katmak deniyor demek.
Ben çay için kullanılanı bile hâlâ garipsiyorum.:)))
Eşim ısrarla "çay katayım mı?" diyor.
Konu sahibi, size önerim o halıyı çırparken aşağı çekin hafiften ama sizi görmesin. O korku ona yeter ama düşmeyecek şekilde ayarlamanız lazım işlemi. Gene de riskli, vazgeçtim. Halıya çamaşır suyu dökme önerisini destekliyorum bu durumda.
Ay gene uçmuş gün aşırı ucuyoTanimam etmem savunmadim sakin olun dedim insanlara
Beni profillerinde etiketlemeleri hos mu ? Topluca peki
Bir konu vardı bir bayan ki burda kimseyi tanımam onu da tanımıyorum
saldırmayın sakin olun
Sonra bunlar bana saldırdı ama grupça aldatmaya çanak mi tutuyormusum? Milyonlarca alıntılama begenmece ama kumulatif yapılıyor mesela senle atisirim sen gel yap ok ama bunlar topluca yapiyor bende onların yorumuna beğenmemedim beni etiketlemisler topluca dedikodu psikolog a gitmeliymisim profilime yazdılar sildim ozel msj atıyor birisi avukatmis burda beni ifsalayacakmis ifsalasin neyim var ayip ama ben tekim onlar grup birde zan altında kalıyoruz yazmis sen git profilde etiketle sonra suçlu benim cinlerin tepemde toplandı hepsini goz ardı ettim yorum yaptırmiyorlar ben ne yazmışım onlar ne diyor begenme gibi de cabam yok ama sinirim gerildi her konuda saldırıya uğrayınca ayip ama ya anonim site burasi ya konularda da lafi alıp milleti üzerime salıyorlar. Size tavsiyem ciddiye almayın
Bazı elektrik süpürgeleri hariç hiç ama hiçbiri halı silkelemenin yerini tutamaz. Çiçek gibi oluyor, bir aydınlanma geliyor tipine halınınTamam konu komşuyu düşünmüyorlar da kendilerini de mi düşünmüyorlar. Koca halıyı taşı, balkon demirine koy, indir kaldır indir kaldır. Baya yorucu bir iş yani. Süpürge mis gibi temizliyor işte dertleri ne? Çamaşırları da tokmakla derede falan yıkıyordur herhalde.
Değerli yorumun için teşekkür ederim.Teşekkür ederim, içimdeki huzursuzluğu dindirdiniz.
Biz o kadar yöresel tabir diye üzerine muhabbet ettik, tamamen dil sürçmesi miydi yani?Değerli yorumun için teşekkür ederim.Mesajı yazarken o kadar komşuma kızgındım ki dikkat etmemişim.
Pasif durumda bir üyeye cevap vermeyi sevmem ancak bunu göndermek zorundayım. Sana yapıldığını iddia ettiğin takip ve taciz gerçekse elbette hoş değil. Her kim yaptıysa Muneye şikayet etmende fayda var. Ben merak edip ne profiline girdim ne sana mesaj gönderdim ne de seninle ilgili bir çabam oldu. Ancak senin yaptıkların ne olacak? Kalkıp benim başka başka konularda yazdığım mesajlara beğenmedim atacak kadar hırs yapmana gerek var mıydı gerçekten? Didik didik etmişsin hesabımı :) Bu mesajını görene kadar önemsemedim bile yaptığını. Ama burada mağduru oynamışsın. Ve birazcık da saptırmışsın. Hiç hoş olmamış.Bir konu vardı bir bayan ki burda kimseyi tanımam onu da tanımıyorum
saldırmayın sakin olun
Sonra bunlar bana saldırdı ama grupça aldatmaya çanak mi tutuyormusum? Milyonlarca alıntılama begenmece ama kumulatif yapılıyor mesela senle atisirim sen gel yap ok ama bunlar topluca yapiyor bende onların yorumuna beğenmemedim beni etiketlemisler topluca dedikodu psikolog a gitmeliymisim profilime yazdılar sildim ozel msj atıyor birisi avukatmis burda beni ifsalayacakmis ifsalasin neyim var ayip ama ben tekim onlar grup birde zan altında kalıyoruz yazmis sen git profilde etiketle sonra suçlu benim cinlerin tepemde toplandı hepsini goz ardı ettim yorum yaptırmiyorlar ben ne yazmışım onlar ne diyor begenme gibi de cabam yok ama sinirim gerildi her konuda saldırıya uğrayınca ayip ama ya anonim site burasi ya konularda da lafi alıp milleti üzerime salıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?