Halı sirkeleyen üst komşu

*Silkelemekle de hali kilim yolluk temizlenmiyor ki, koy yere bas üzerine süpürgeyi son kuvvetle çeksin tozunu pisliğini. Kol kuvvetiyle örtü silkeleyince temizlenmiyor ki. Silkelerken tut çek aşağı. Balkonuna dökülenleri süpür git kapısına dök. Mahkeme falan bişey çıkmaz, kanun var evet ama çıkmaz yani bişey

En insancılı kavga etmeden insan gibi ciddi ciddi konuşmak olur. Bağırmadan, anlayacağı dilde.

Yapmazsa araştırırsınız sanırım bu suçtu. Ben Videoya çeker belediye veya savcılığa şikayet edersiniz ama bu sizi çok yıpratır.

En üst katta oturmuyorsa bir seçenek onun üstünden rica ederek aşağıya çamaşırlarını astığında benzer deneyimi yaşatmasını komşudan isteyebilirsin. Çünkü böyle insanlar tek katlı köy evlerinden devam eden alışkanlığı devam ettiren başkasını düşünmeyen insanlar.

Ben başkasından banyo paspasları, her türlü iç çamaşır kılı silkeyeleyerek alt komşularını bezdiren, pencere açtırmayan hikayeler duymuştum.

İşe yaradi mi? Artik dikkat ediyormu?

Güneş üst kattan don silkele gerizekalıya. Gece 2 ne ya? Allah’ım komşuların da hayırlısını nasip et

Güneş üst kattan don silkele gerizekalıya. Gece 2 ne ya? Allah’ım komşuların da hayırlısını nasip et
kiz bizimki cok arsiz. Konu acmistim hatta. Neler neler yapti
evimi sevmesem cokdan tasinmistim. Gercekten allah herkese hayirli komsu nasip etsin. Zor ya

Çay dökeyim mi var birde. Yok demiştim

Yanlış hatırlamıyorsam Malatya tarafında sirkelemek deniyormuş.

Aaa öyle mi, bunu bilmiyordum. Eğer öyleyse, konu sahibinden özür dilerim.
Evet. Malatyaliyim benim annemdee hep sirkelemek olarak kullanırdı küçükken bende öyle derdim ama öğrendikçe tabii artık silkelemek olarak kullanıyorum

Aynısı bende de var…Defalarca kez whatsapp grubuna yazıldı çizildi yok…Balkonumdan soğudum. Allah bildiği gibi yapsın. Zeytin çekirdeği, çekirdek kabuğu, kıl tüy toz..Rekor balkonda çamaşır varken içinde çamurlu su karılmış danino kutusu…Tam kurumaya yakın çamaşırlara çamurlu su gelince çıldırdım, balkona çıkıp avaz avaz bağırdım, çözüm oldu mu tabiki de hayır.
Çamaşır var mı yok mu aşağıda oturan mı var geçen mi var diye bakmakta yok. Balkona çamaşır asamıyorum. En sonunda video çekip gruba attım hem üst hemde üstün üstü halı ve örtü silkelerken, dedim bir daha olursa arıyorum zabıtayı. Anca öyle kestiler ifşa olunca.

Tamam konu komşuyu düşünmüyorlar da kendilerini de mi düşünmüyorlar. Koca halıyı taşı, balkon demirine koy, indir kaldır indir kaldır. Baya yorucu bir iş yani. Süpürge mis gibi temizliyor işte dertleri ne? Çamaşırları da tokmakla derede falan yıkıyordur herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…