- 14 Ağustos 2018
- 20.327
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.430
- 598
İşe yaradi mi? Artik dikkat ediyormu?Ben aynı şeyi yaşadım site yetkilisini aradık bir daha olursa dava açacağımızi ve bunun hapis cezası olduğunu ilet dedik. Terbiyesiz kadını defalarca uyardım hamileyim egilemiyorum ne kadar pis bir insansa kıl tüy sigara izmariti artık balkondan midem bulanıyordu.
Bendede var ayni durum. Biz söyledik dinlemedi Yöneticiyle konustuk o da söyledi ama bu sefer gece 2 de silkelemeye basladi. (Aklinca kimse görmeyecek saniyor)
bide sofra bezi cirpmasi yokmu.. zeytin cekirdegi, ekmek kirintilar.. hepsi balkonuma birikiyor
kiz bizimki cok arsiz. Konu acmistim hatta. Neler neler yaptiGüneş üst kattan don silkele gerizekalıya. Gece 2 ne ya? Allah’ım komşuların da hayırlısını nasip et
Çay dökeyim mi var birde. Yok demiştimİki başlık üstte, eşimin dediği ismi katmalı mıyım diye başlık gördüm.
Yöre Yöre Türkiye gibi oldu.
İsim vermek için de katmak deniyor demek.
Ben çay için kullanılanı bile hâlâ garipsiyorum.:)))
Eşim ısrarla "çay katayım mı?" diyor.
Konu sahibi, size önerim o halıyı çırparken aşağı çekin hafiften ama sizi görmesin. O korku ona yeter ama düşmeyecek şekilde ayarlamanız lazım işlemi. Gene de riskli, vazgeçtim. Halıya çamaşır suyu dökme önerisini destekliyorum bu durumda.
Yaradı ilk başlarda düzgünce uyardım hiç cevap bile vermiyordu pardon yapmam falan diye yine yapıyorduİşe yaradi mi? Artik dikkat ediyormu?
Iyi bari. Sizin kurtulmaniza sevindim.Yaradı ilk başlarda düzgünce uyardım hiç cevap bile vermiyordu pardon yapmam falan diye yine yapıyordu
Yanlış hatırlamıyorsam Malatya tarafında sirkelemek deniyormuş.
Evet. Malatyaliyim benim annemdee hep sirkelemek olarak kullanırdı küçükken bende öyle derdim ama öğrendikçe tabii artık silkelemek olarak kullanıyorumAaa öyle mi, bunu bilmiyordum. Eğer öyleyse, konu sahibinden özür dilerim.
Ayy çok kötü birşey ya ceviz kabuğu bile attı kadın düşününIyi bari. Sizin kurtulmaniza sevindim.
Darisi konu sahibine ve bana
iceri kirlenmesin diye balkonda kirmisdir. Vay KurnazAyy çok kötü birşey ya ceviz kabuğu bile attı kadın düşünün
Sinirden gülüyorum yaiceri kirlenmesin diye balkonda kirmisdir. Vay Kurnaz
En uygunu bu. Baska dilden anlamazlarSıkın çamaşır suyunu
Bitsin gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?