Halı sirkeleyen üst komşu

Yanlış hatırlamıyorsam Malatya tarafında sirkelemek deniyormuş.
Bizim bolgede de sırkelemek derler, aslı sılkelemek ama bu zamanla söyleyişte sirke olmus gibi, konu bu degıl ama nedensız yorum yapasım tuttu

Yok anacim yok.benim üsttekide öyle.okadar konustum rica ettim yok.en son küstüm.
Kadın ölsede o kilimi çırpacak.önceleri üst katta oturmasina ragmen hortumu balkon mermerlerini tutup yikiyordu.9yıllik binanin balkon kenarindaki betonu cökertti .
Gercekten buyük bi sesle kostum balkona.duvara su tutA tuta mahvetti.
Temiz camasiri sererken bile üstüme çırpiyor.
Sürekli biseler istemede cabasi
Normaldede görusuyordym ama baktim beni essek niyetine kullanıyor. Artik görusmuyorum.
Bide bana senin seviyene inemem diyor.seviyeye bak dedim üstümden çirpiyon dedim. Arada sofrada çirpiyor.bidaha yaparsan süpürüp kapina atacam dedim.
Hatta benden önce benim evde oturan da kapısina kadar gelmis bağirmis çirpma diye.bari bunu anlatma dimi

Bu konuda çok şanslıyım üst katım yönetici diyer dairelerde imza toplayın apartmandan çıkartın

Balkona basınçlı su hortumu koyup kadın çıktığında tüm pencereyle kendisine su sık. Hak ediyor

A bundan bir tane de benim üst komşu mutfak ve diğer odalardan sofra bezi, halı, kilim silkeleme.. kırk kez uyardım en son mutfakta cam açık yemek yapıyorum camın önünde, halı silkeledi çıldırdım kapısına çıktım yeter artık günah bu kul hakkı dedim. Haklısınız fln dedi. Geçen de giriş kattaki yeni taşınan komşu oturma odasından silkeliyor diye uyarmış. Ben sanmış herhalde kocama artık mutfaktan silkelemiyor ki neden şikayet ediyor eşiniz demiş sadece mutfaktan silkelemenin kötü bir şey olduğunu sandı herhalde herhalde zamanla diğer odalardan da silkelemenin kötü bir şey olduğunu anlayacak diye umuyorummedeniyet düşmanı kadın

Süreklimi bunu yapıyor peki yani balkonunuz kirleniyormu toz falan oluyordur illaki rahatsiz oldugunuz nokta nedir

En sevdiğim yazım hatalarından ikincisi bu sirkelemek.
Birincisi de askeri ücret
İlkokul öğretmeniniz sadece beden eğitimi dersi yapmadıysa bilmelisiniz ki o silkelemek. Malatya böyle Kocaeli şöyle söyler diye bir şey yok. Türkiye burası. Malatya’ya özgü bir yazım kılavuzu yok.

Bu arada halı silkeleyen medeniyetsizlere yapılabilecek bir şey yok,süpürgenin icadını hatırlatsanız da algılayamıyorlar.

Onun bir üst katında oturani taniyosan topla piliyi pirtiyi, cik o kattan da sen silkele tepesine haliydi carsafti Allah ne verdiyse

Yillar önce isten cikip Gümüşsuyu yokustan Kabataşa inen yokustan tutturdum, iniyorum merdivenlerden, bi tan tinerci velet yerde yatiyodu, beni görünce kalkti para istemeye, ben daha vardi yoktu dememe kalmadi yukardan birisi bir kova silimis yer suyunu 4.kattan asagi direkt kafama boca etti, egilip bakti, beni gordu, sacimdan cenemden gomlekten sular siziyo, bi kacisi var iceri bfjfjfh kudurdum gozum dondu, nasi bagiriyorum, tinerci de korktu kacti hwggw, demem o ki camdan asagi bisey atmayın anasini satiim. Muhtemelen tinerciyi sulamak istedi, beni yikadi Allan cezasi

Bu
Senin evinin pisliğini çekmek zorunda mı millet de merdivenlere atıyosun. Bir de yazıyor buraya. Üslubundan belli zaten.
Kac gündür çete oluşturulmuş ozel mesajlarım da bile tehdit ediliyorum
Her yorumum carpitiliyor
Niye bir konuda arkadaşlar sakin olun dedim diye...
Cidden iyice saçmalanmaya basladi
alintiliniyorum Kazen profillerinlerinde paylaşıyorlar eski mesajlarimi buluyorlar
Ozel mesajlarıma gelip avukat olduğunu söyleyip beni ifsalayacagini söyleyen bile var
Ifsalayin tovbe tovbe ya
Burda ne yazmışım öncesini oku
Benim balkomuma ust komsu çarpıyor uyardım anlamiyor bende süpürüp onun merdivene bırakıyorum demişim basi yok sonu yok neden benimle uğraşıyorsunuz ayip degil mi ?

Olay nedir? Sizi kim özelden rahatsız ediyor? Ne ifşası? Sizin mesajlardan diğer üyenin profiline de girdim, anlayamadım gerçekten nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…