bu arada silince yazısı siz karşı taraf mesajı görmeden her iki taraf da sil yapınca çıkar
ne kadar doğru bilmiyorum ama sizin yazınızı görünce bakındım
http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/silinen-whatsapp-konusmalarini-geri-getirme-40811620
Tek iletişim yolumuz mesajdı demişsiniz, eğer görüntülü görüşebiliyor olsaydınız ya da en azından sesinizi duyabiliyor olsaydınız bu noktaya gelmezdi sanırım. Mesajlarda duygu, ifade belirtmek çok zor, karşıya yanlış geçebiliyor anlatmak istediklerimiz.
Ama ekran görüntüsü istemek, inanmadığını ifade etmek çok kırıcı olmuş. Yine de silinen mesajların nasıl göründüğüne dair ekran görüntüsü yollamış, inandırmaya çalışmışsınız. Anladığım kadarıyla böyle basit problemler yaşamayan, yaşasanız da çözebilen bir çiftsiniz. O nedenle daha ağır gelmiş olmalı size bu durum. Bence siz elinizden geleni yapmışsınız konuyla ilgili olarak. Hatalı olan eşiniz, bu nedenle onun adım atmasını bekleyin. Eğer bu beş gün içinde aramazsa geldiğinde bir şey yok gibi davranmamalısınız. Sizin yaşadığınız kırgınlığı, üç gündür hissettiğiniz yalnızlığı bilmeli. Ben döndüğünde bu durumu uzatacağını sanmıyorum. Mesajınız bir şekilde orada gündem olmuş ve annesinin davranışlarından ötürü böyle bir tepki vermiş. Belki annesi belki bir başkası "yollamamış yok mesaj" gibi bir şey söylemiş olabilir. Eşinizi bekleyin derim, umarım bir an evvel sorunu çözersiniz.
Semurcan,hani bir para olayı söz konusu olmuştu ya(sen kaybetmiş,annenden borç almıştın galiba), eşin o yüzden bunu ikinci bir güven sorunu olarak adledip “bir daha” sı için ciddi uyarmış olmasın:/
Gerçekten çok anlamsız ama dediğin gibi “annesinin halini görüp, kendini doldurdu sonra sana patladı..sen whatsapptaki mesajı bulup göstersen iyi olur sanki..
evet muhtemelen.
dun geceden beri stresten kalbim sikisiyor.
semur mesaj anneme gitmemis, bir daha yolla diyebilirdi. beni dusunduren eski hosgorusunden uzak, bende bir hata bulup annesini magdur gorebilecegi bir sey aramis olmasi.
Okunmadan mesajı silmişsiniz, üzerine de neden cevap atmadı demişsiniz.
Kendinizce kötü niyetiniz olmayabilir ama böyle bakınca ortalığı karıştırasınız gelmiş gibi görünüyor.
eşiniz haklı biraz..
Yaptıgım tek yanlışın elimi uzatmak olduğuna inandığım icin kırgınım.Muhtemelen çok haklı sebepleriniz vardır görüşmemek için..Ama eşiniz yıllardır bunu tölore edebiliyorsa hoşgörülülüğünü devam ettiriyordur O'na haksızlık yapmayın. Bir de bu olayda bir yerlerde yanlış yaptığınızı düşünmek içten içe sizi üzüyor olmasın. ve olay birazda büyümüş kırgınlıklar uzamışken..Sizi kıvrandıran asıl bu duygu olabilir mi?
Neden demedim, haber verdim. Görmedi, eşim ihmal ettim sanmasın, görsün diye.
Yurt dışında yasıyorum ve bulunduğum ülkeden internet üzerinden arama yapılamıyor.Konuşmadığınız barışmayı düşünmediğiniz bi insana zaten niye mesaj atıyosunuz ki?eşinizi gerçekten bu kadar düşünüp önemseseydiniz en azından bi iyi bayramlar diye arardınız zaten.Gereksiz bi muhabbet olmuş.
Mesaja dönmese, yazmazdım bile. Konunun ne olduğunu anlamamışsınızEvime kabul etmiyorum demişsin. O ev sadece senin mi? Kocası hatrina ortak yaşam alanlarina kocasının annesini getirme özgürlüğünü kısıtlayan bir insanın attığı bayram mesajında nasıl bir samimiyet var da bu konudan kavga cikarabiliyosunuz? Ben olsam ben de mesaja donmezdim
Mesaj silinmiştir yazısı grup sohbetlerine atılan mesajları silince görülür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?