halimi neyleyim

bu arada silince yazısı siz karşı taraf mesajı görmeden her iki taraf da sil yapınca çıkar

ah ne cok yazdim o gun, hatta baska bi mesaj uzerinden ekran goruntuleriyle slayt hazirladim yolladim anlatmak icin. bu arada esim profesor. ona ragmen adam sanki anlamamak icin nuh dedi, peygamber demedi.

Semurcan,hani bir para olayı söz konusu olmuştu ya(sen kaybetmiş,annenden borç almıştın galiba), eşin o yüzden bunu ikinci bir güven sorunu olarak adledip “bir daha” sı için ciddi uyarmış olmasın:/
Gerçekten çok anlamsız ama dediğin gibi “annesinin halini görüp, kendini doldurdu sonra sana patladı..sen whatsapptaki mesajı bulup göstersen iyi olur sanki..

desteginiz icin cok tesekkur ederim. expat olarak yasadigimiz bir ulkede tekbasima cocuklarimla bayramda kalmayi sirf o nnesini gorsun, zaten kadini evime sokmuyorum bari aile bulusmalarina engel olmayayim diyerek seve seve kabul ettim. bir tesekkur, geldiginde sevgi dolu bir kucak beklerken su yasadigimiza cok icerlendim.

evet muhtemelen.

Gerçekten çok anlamsız ama dediğin gibi “annesinin halini görüp, kendini doldurdu sonra sana patladı..sen whatsapptaki mesajı bulup göstersen iyi olur sanki..

dun geceden beri stresten kalbim sikisiyor.

Okunmadan mesajı silmişsiniz, üzerine de neden cevap atmadı demişsiniz.
Kendinizce kötü niyetiniz olmayabilir ama böyle bakınca ortalığı karıştırasınız gelmiş gibi görünüyor.
eşiniz haklı biraz..

Konuyu açarsanız ikinci kez haksız ve mutsuz olacaksınız.İlk yaptığınız hamle de zaten haksızsınız ikinciyi yapmayın.

semur mesaj anneme gitmemis, bir daha yolla diyebilirdi. beni dusunduren eski hosgorusunden uzak, bende bir hata bulup annesini magdur gorebilecegi bir sey aramis olmasi.

Muhtemelen çok haklı sebepleriniz vardır görüşmemek için..Ama eşiniz yıllardır bunu tölore edebiliyorsa hoşgörülülüğünü devam ettiriyordur O'na haksızlık yapmayın. Bir de bu olayda bir yerlerde yanlış yaptığınızı düşünmek içten içe sizi üzüyor olmasın. ve olay birazda büyümüş kırgınlıklar uzamışken..Sizi kıvrandıran asıl bu duygu olabilir mi?

Neden demedim, haber verdim. Görmedi, eşim ihmal ettim sanmasın, görsün diye.

Yaptıgım tek yanlışın elimi uzatmak olduğuna inandığım icin kırgınım.

Neden demedim, haber verdim. Görmedi, eşim ihmal ettim sanmasın, görsün diye.

Kayınvalidenize mesajın gitmediğini söylediğinde neden ısrarla ben gönderdim diyorsunuz?
Sizin mesajınızı silip, göndermedi diyeceğini falan mı düşündünüz?
Öyle olsa bilemezki kadın sizin mesajı saklamadıgınızı?

Mesaj silinmiştir yazısı grup sohbetlerine atılan mesajları silince görülür

Evime kabul etmiyorum demişsin. O ev sadece senin mi? Kocası hatrina ortak yaşam alanlarina kocasının annesini getirme özgürlüğünü kısıtlayan bir insanın attığı bayram mesajında nasıl bir samimiyet var da bu konudan kavga cikarabiliyosunuz? Ben olsam ben de mesaja donmezdim

Konuşmadığınız barışmayı düşünmediğiniz bi insana zaten niye mesaj atıyosunuz ki?eşinizi gerçekten bu kadar düşünüp önemseseydiniz en azından bi iyi bayramlar diye arardınız zaten.Gereksiz bi muhabbet olmuş.

Yurt dışında yasıyorum ve bulunduğum ülkeden internet üzerinden arama yapılamıyor.

Mesaja dönmese, yazmazdım bile. Konunun ne olduğunu anlamamışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…