halimi neyleyim

Yani bazı insanlar hayatı kendine zorlaştırıyor aa demek ki gitmemiş bir daha atayım demek çok zor değil zaten biri bana sana inanmıyorum dese kalkıp birde yüz saat bir şey anlatmam inanmıyorsan benle işin ne der geçerim

konu evlilik akdi icinde vuku bulunca bana ne deyip yola gecilmiyor :)

konu evlilik akdi icinde vuku bulunca bana ne deyip yola gecilmiyor :)
Evlilik yaşamış biri olarak diyorum öyle diyip geçiliyor canım karşındaki insan sana inanmıyorsa seninde keyfin bilir demek hakkındır karşındaki insan evli olduğunu bu lafı karısına söylediğini umursamıyor sen niye umursuyorsun ?

Evinize kabul etmediğiniz insana mesaj da atmayacaksınız. Hadi ettiniz, cevap gelmeyince lafını etmeyeceksiniz. Eşiniz durumu kabullenmiş zaten ne güzel, böyle şeyler çok gereksiz.

Hem mesaj gitmemiş hem koşa koşa mesaja bakmış.
Benden ekran görüntüsü isteyecek kadar güven duymayan eşime diyecvek sözüm olmaz.
Sanki bir görevmiş gibi büyük br sorumluluğu yerine getirmemişte bunu kanıtlamanız istemiş.Bu içinizden geldiği için yaptığınız bir şey değil mi.Yani yapmasanız yapmazdınız.Bu triplri ne eşinizin anlamış değilim

bdv'de rekor kiracak bir oykumuz oldugu muhakkak ancak ben herhangi bir sekilde bunu konusmak istemiyorum, bunca yillik uyeligimde de hic bu konuda konusmadim.

zaten postun amaci kayyum validemle sikintim degil.
Semurcan, konuyla ilgisi yok ama merak ettim,kayınvalidenin aslı "kayyum valide"midir,?
genelde konularına rastladığımda bu şekilde kullandığını görüyorum.Ben "kaimvalide","yani anne yerini tutan"(elbetteki tutmayan) olduğunu düşünüyordum.

ben eşimin annesini aramasam , evime kabul etmesem o daha beterini yapar
senin eşin anneni eve davet etmiş...
ayrıca ben mesaj attım dediğimde yalan söylüyorsun dese çok kötü olurum
çünkü bu benim kırmızı çizgim, yalan söylemek bana göre çok büyük bir mevzu
bana gıcık, soğuk... vs deseler bozulmam, bu onların algısı derim
ama yalancı deseler, çok sinirlenirim
çünkü yalan söyleyen insanların aşağılık olduklarını düşünüyorum

Bende evime kabul etmiyorum ( gelince gitmiyorlar), arayıp sormuyorum, hiçbir gününü kutlamıyorum. Eşime harırlatırım ama ara sor benden bilmesinler diye. Biz ayarlayabilirsek ailece onları ziyarete gidiyoruz. Olanca samimiyetsizliğimizle konuşuyoruz, takılıyoruz birşey olmamış gibi. Arada küçük çaplı laf sokmaları oluyor. Görmezden gelmeye çalışıyorum. Bu duruma gelmemizi sağlayan kişi eşim. Neler yaptıklarını, beni nasıl yıprattıklarını anlatmış, yeri gelmiş azarlamış yeri gelmiş yol göstermiş. Eskiye dönemeyiz ama kendinize çeki düzen verin toparlanalım demiş. İşe yaradı gibi, sıkıntı çıkmıyor. Eşiniz ilişkide taraf tutan değil,durumu dengeleyen olmalı. Sizin yanınızda başka oraya gidince başka olmamalı tavırları. Konuyu açın bence, hesap sorar gibi değil ama yaşadığınız hayal kırıklığı üzerinden konuşun. Umarım sizin adınıza güzelleşir herşey.

İnşallah, bilmukabele

Söz ağızdan çıktıktan sonra bakalım... göreceğiz neler olacak.

Kayyum validedir evet, ama belki de kaimden türemiştir. Araştırırım.

eş kişisi annesinin yanındayken belli ki görüşülmemesinden dolayı üzülmüş ve içten içe aslında size kızmış,bu tepkinin başka açıklaması olamaz,şu eşimin ailesiyle hiç görüşmüyorum tavrını ezelden onaylamıyorum zaten ben insanlarla küsmekten değil her zaman mesafeden yanayım,yıllarca sürdürülen kini düşmanlığı da anlamıyorum zaten,ne olmuş olabilir ki işler bu hale gelmiş. Hele kadının koşarak telefona bakması mesajı görememesi filan muhtemelen oğlunu kahretmiştir.

siz haklısınız.

eşinizin annesiyle konuşmama/görüşmeme kısmına yorum yapmıyorum, zira sizin sorduğunuz mesele bu değil. görüşmediğiniz birine mesaj atmanızın yanlışlığı veya doğruluğu da mesele değil. burada sorun kayınvalidenin tavrı değil çünkü.

eşinizin tavrı.

üzgünüm ama ufacık bir şey için sizi yalancı konumuna sokmuş. ne deme 'sana inanmıyorum'?

neden hiçbir şey olmamış gibi davranasınız ki?
ben bu cümleye ne kadar bozulduğumu gayet net belli ederim.

Keşke çyle bakıp da azıcık mutlu olabilseydi

Kendince haklıdır, ama ben de kendi tavrımda haklıyım

Çok teşekkür ederim konumu ve sorumu doğru ele aldığınız için

Giriş yapmadan dışarıdan okurum konuları ama size yazamadan duramadım, gerçekten çok asil davranmışsınız, tebrik ederim. Ben olsam bana bu denli kötülük yapan bir insanla iletişim kuramazdım. Sizin için ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum ama eşinizin mutluluğu için katlanmışsınız, maalesef eşiniz aynı olgunluğu gösterememiş size karşı, ben olsam bu durumda çok kırılır, annem evine döndükten sonra tepkimi mutlaka verirdim.

Maalesef bazı erkekler aileleri haksiz olsa da onları her daim mutlu etmek istiyorlar. Benimde erkek arkadaşımın ailesi daha nişan bile olmadan dünyayı dar ettiler bana, hiçbir sebepleri de yoktu bunu yapmak için. Sırf bu yüzden ayrılmaya karar verdim, erkek arkadaşım bir daha onlarla ömür boyu görüşme ayrılmayalım dedi, sonradan başka taleplerle gelirsen kabul etmem şimdi bitsin diye de uyardım, asla dedi. Aradan biraz zaman geçince biz zaten farklı şehirde olucaz, bayramlarda da mı gelmeyeceksin benimle demeye başladı, hani anlaşmıştık diyorum ama ailem diyor, böyle bir şeyi kabul edemeyeceğim için ayrıldım.

Sizin muhakkak çok haklı bir sebebiniz var ki eşiniz görüşmemenize bunca sene karışmamış ama yaptıklarına bakılırsa yavaş yavaş sende gel bayramlarda gidelim çocukları görsünler demeye başlayacak, siz bu yaptığı davranışa karşı tepkinizi verin ki devamını artırarak getirmesin.

Sildiğin mesajın cevabını nasıl bekliyorsun ki anlamadım ! Ayrıca eşin annesinin yanında Emin’im ki annesinden etkilenmiştir

Ben de kayinvalideme kirginim. Anneler gununde aradim bayramda da gidip 3 gun evinde kaldim. Benim buyugum sonucta. Yasini basini almis insanlar ne Kadar daha yasayacaklar ki. Kuskunluge kirginliga nefret ve kine gerek yok su ōlümlü dunyada

cok tesekkur ederim desteginiz icin.

Sildiğin mesajın cevabını nasıl bekliyorsun ki anlamadım ! Ayrıca eşin annesinin yanında Emin’im ki annesinden etkilenmiştir
cevap beklemedigimi, laf sokma amaciyla esime yazmadigimi ifade ifade ettim konu icindeki postlarda. etkilenmis olabilir evet, haklisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…