halimi neyleyim

Bence %1000000 öyle.

O zaman siz de esiniz gelince bi silkeleyin kendine gelsin.
Ne demek bir mesaj için inanmamak.

annesi bizim aramizda cok hassas bir cizgi. bugune dek olan her seye ragmen annesiyle ilgili hic sorun yasamadik. aramiza sokmadik o konuyu cunku. bu sefer, ustelik de esim deplasmandayken boyle bir darbe almak beni savunmasiz birakti.

dedigim gibi, kirginliktan kendimi savunma geregi dahi duymadim.

Bu durum yine senin aleyhine ..esin öngoremiyor sanırım . gerçi ne olursa olsun evlat annenin hatasını unutur ,esinkini unutmaz :)
Ben de şu durumda buna inanıyorum:/
Semurcanın mesajınun gitmemesi fırsat bilinip anne tarafında geçmek için bahane edilmiş gibi sanki..el oğlu diycem semurcan kusura bakma

Semurcanın mesajınun gitmemesi fırsat bilinip anne tarafında geçmek için bahane edilmiş gibi sanki..el oğlu diycem semurcan kusura bakma

ortada hicbir zaman taraf yaratilmadi ki. ben her zaman sahsina saygi duydum. istedigi zaman aradi, istedigi zaman gitti, istedigi seyi aldi. hadi gecti oraya, ne degisecek hayatimizda?

soyledim. kesin bir dille bana inanmayi red ettigi gibi; bir daha ona yalan soylersem daha sert konusacagini yazdi.
Magdem size inanmıyor ki zaten sizde eşiniz icin mesaj atiyormussunuz. O zaman bundan sonra mesaj filan da atmıyorum. Benim sözüme itibar etmiyorsun magdem sen bilirsin de. Kv niz sizi çok üzmüş ki kendinizi uzak tutuyorsunuz. Birakin bundan sonra da öyle olsun.

Kv ile gorusup gorusmeme size kalmis yasadiklarinizi biz bilemeyiz bazen insanlar konusmamayi hak ediyo cunku bende kv ile konusmuyorum gdip gelmiyorum bu sekikde cok huzurluyum.lakin esinizin davranisi hos degil siz zaten kv ile gorusmuyosunuz msj atmak zorunda degilsiniz ki size tepki koyuyo bana kalsa orda doldurusa gelmis kocaniz amma annesi amma aile icinde birisi doldurmus

Semurcanin anlattığına göre aralarında öyle bir ilişki yok .yani adam yıllarca idare etmiş ..ilk kez annesinin yanına yalnız gidip ilk kez dolduruşa gelmiyor (dolduruyorsa).tabi ki dediğin de küçük bir ihtimal ..belki sıkılmıştır artık arada kalmaktan .çünkü çok büyük bir tepki vermiş .

Aklımdan geçenler zaten yukarıdaki şekilde ifade edilmiş, bir daha yazmaya gerek yok.
Yok yere can sıkıcı durumlar yaşamışsınız.

Eşiniz ile gereksiz yere sorun yaratmayın aranızda.
Gidip gelmediğiniz, iletişim halinde olmadığınız halde ne gerek vardı ki böyle işlere?

hzklisiniz.

doldurusa getirilmese de, kendince annesinin uzulmus olmasindan yahut uzulmus gorulmesinden dolmus gibi duruyor.

evet yok yere yasadim. iyilikten maraz dogdu. ne gerekle oldugunu da konu icindeki diger yorumlarimda dile getirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…