hamamböceği sorunu

_Joey_

Guru
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2011
1.592
721
meraba kızlar, evimde gayet mutlu huzurluyken bugün banyoda yerde hamamböceği gördüm. bizim sokakta hamamböcekleri olduğu için (izmirde yaşıyorum) ne zamandır önlem alıyordum delikleri kapatıyordum filan ama nerden çıktı hiç bilmiyorum, sizce en iyi çözüm ne, ilaçlatmak mı yoksa şu elektronik böcek kovuculardan almak mı? tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz. bu gece nasıl uyucam hiiç bilmiyorum :KK43:

Ya bende istanbuldayim ama hava isininca bir ay falan nerden geliyorsa bizim sokak hamam bicegi dolar..hele geceleri... bizde o yuzden evde hep klima calistiririz malum soguk kanli hayvanlar ve cam acmayiz cunku binlara da tirmaniyor meretler.. ama gecen sene tumm apartmani ilaclatmamiza ragmen yine geldiler cunku kaynagi bizim apartman degil yuvalari baska yerde.. ama raidin temas aninda olduren bocek ilaclari var..ondan alip tum girislere delik kenarlarina duzenli olarak sikin.. ordan gectigi saniye rahmete kavusurlar

sağol ya o ilacı araştırayım. bende raid 2si bir arada sprey var onu da kapılara sıksam faydası olur heralde

tüm binayı ilaçlayın bide sıcak yerde ne yapsanız da oluyor hele ki komşulardan biri pisse tamam kurtuluş yok pis yaratıktan

Bizde de çıkmıştı, ben şu köşelere konan tablet yemlerden bıraktım bir daha görünmediler.

yazdığım mesajdan sonra 2 tane daha çıktı, artık banyo bile yapamıyorum korkudan, bütün giderler tıkalı, nereden geliyor anlamıyorum, çıldırıcam :KK43:

X