Hamile anneler mide bulantınız kaçıncı haftada geçti ?

Ben hamile kalınca kilo alacağıma aksine kusmaktan 3 kilo vermiştim. Hele birde o bulantı bende hiç durmuyordu. Yatana kadar kesintisiz bir bulantı, hiçbir şey yedirmediği için artık kusacak birşeyde olmuyordu bulanıp duruyordum. Bazı yerlerde folik asitinde bulantı yaptığını okudum, istersen yatmaya yakın iç hapını. Gerçi ben pek ihtimal vermiyorum çünkü ilaca hamile kalmadan aylar önce başladım ve hamile kalmadan önce hiç bulantım falan olmadı. Son bir teselli daha veriyim sana, bulantısı olan gebelerin düşük riskleri minimuma iniyormuş bebişlerin bize sıkı sıkı tutunduğunun bir göstergesiymiş :) bunu düşün mutlu mutlu kus annesi :))

Merhabalar bende yoğun bulantılı bir dönem ile başladım. Fakat 17. haftamda bulantıların neredeyse hiç kalmamıştı... Bebeğin ilk rahime gömülmesi, vucudun kabul etmesi sıralarında çok normal olduğunu söyledi doktorum. Bulantı ilacı da kullanmak istemedim ve yazdırmadım.. Sabah kalkınca bir parça galeta, çikolata gibi birşeyler yatak başınızda bulundurun ve gözünüzü açar açmaz yiyin. Faydası oluyor. Bulantılar acıktıkça da artıyor. Dilerim çok kısa sürede atlatırsınız. :)

Sağol canım. Amin inşallah atlatirim hemen

Mutlu bi şekilde kusuyorum ama bise yiyemedigim zaman endişeleniyorum ister istemez. Midem almıyor. Peki kilo aldinmi sen sonradan canım. Zaten zayifim bide habire kilo veriyorum

Mutlu bi şekilde kusuyorum ama bise yiyemedigim zaman endişeleniyorum ister istemez. Midem almıyor. Peki kilo aldinmi sen sonradan canım. Zaten zayifim bide habire kilo veriyorum
İlk 3 ayı 3 kilo vererek kapattım.
4.ay 1 kg kadar aldım.
Şuan 5. ayımın son haftasındayım ve bu ay 2 kg alıp verdiğim 3 kiloyu yeni geri almış oldum.

Yani gebe kaldığım kiloyu düşününce henüz hiç kilo almamış gibi oldum :) yalnız şuan iştahım feci açık resmen doymak bilmiyorum zaten bu haftalardan sonra başlıyormuş asıl kilo alımları dikkat etmem lazım.

Bulantıların 4.ayın içinde biter yüksek ihtimal o zamana kadar kilo alamayacaksın ama sonrasında toparlanacaksın canım hiç merak etme.

Çok sağol canım. İnşallah dediğin gibi olur

Doktor dramamine diye bi ilaç vermişti kusmaları kesmişti ama bulantı devam ediyordu şimdi yine başladı kusmalar napıcam bilmiyorum
Bende surekli bulantı içindeyim. Kafayı yicem. Midem şiş gibi surekli. İlaçlar fayda etmiyor. Napacagimi şaşırmış durumdayım

Bende surekli bulantı içindeyim. Kafayı yicem. Midem şiş gibi surekli. İlaçlar fayda etmiyor. Napacagimi şaşırmış durumdayım
Ayyyy aynen valla yaaa çok uzun zamandır bekliyodum hamileliği ama çok zormuş Rabbim şifamızı versin bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım bugünleri unutalım inşAllah. Napıcam bilmiyorum gerçekten bi çaresi olsa keşke

Benim ilk 3 ay hiç bulantım kusmam olmadı, vitamine başlayalı 1 hafta oldu, decavit içtim yerlerde süründürdü, imom içmeye başladım ve ilk defa kustum, iştahım kesildi, tam yemem gereken zamanda mide bulantısından mahvoluyorum, biraz daha denerim sonra doktora tekrar diyeceğim başka vitamin daha versin, çok kötüyüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…