- 4 Kasım 2015
- 115
- 39
- 18
- 32
Doktor hangi ilacı verdi acabaaMerhabalar. 11. haftaya girecem ama mide bulantim ve istahsizligim yüzünden istediğim gibi yiyemiyorum. İştah artışı ve mide bulantisinin geçmesi kaçıncı haftada oluyor. Artık ağlicamdoktor hap verdi ama o fayda etmiyor.
Ben hamile kalınca kilo alacağıma aksine kusmaktan 3 kilo vermiştim. Hele birde o bulantı bende hiç durmuyordu. Yatana kadar kesintisiz bir bulantı, hiçbir şey yedirmediği için artık kusacak birşeyde olmuyordu bulanıp duruyordum. Bazı yerlerde folik asitinde bulantı yaptığını okudum, istersen yatmaya yakın iç hapını. Gerçi ben pek ihtimal vermiyorum çünkü ilaca hamile kalmadan aylar önce başladım ve hamile kalmadan önce hiç bulantım falan olmadı. Son bir teselli daha veriyim sana, bulantısı olan gebelerin düşük riskleri minimuma iniyormuş bebişlerin bize sıkı sıkı tutunduğunun bir göstergesiymiş :) bunu düşün mutlu mutlu kus annesi :))Canım benimm ya çok rahatlattin beni inan. Oyle bi durumdayimki vicdan azabı cekiyorum yiyemedigim için. Hatta az önce yine istifra ettimzorladikca daha beter oluyor. inşallah benimde bianonce geçer Folik asit kullanıyorum canım.
Metpamit diye bi ilaç verdi canım. İcmiyorum artık. İşe yaramadıDoktor hangi ilacı verdi acabaa
Sağol canım. Amin inşallah atlatirim hemenMerhabalar bende yoğun bulantılı bir dönem ile başladım. Fakat 17. haftamda bulantıların neredeyse hiç kalmamıştı... Bebeğin ilk rahime gömülmesi, vucudun kabul etmesi sıralarında çok normal olduğunu söyledi doktorum. Bulantı ilacı da kullanmak istemedim ve yazdırmadım.. Sabah kalkınca bir parça galeta, çikolata gibi birşeyler yatak başınızda bulundurun ve gözünüzü açar açmaz yiyin. Faydası oluyor. Bulantılar acıktıkça da artıyor. Dilerim çok kısa sürede atlatırsınız. :)
Mutlu bi şekilde kusuyorum ama bise yiyemedigim zaman endişeleniyorum ister istemez. Midem almıyor. Peki kilo aldinmi sen sonradan canım. Zaten zayifim bide habire kilo veriyorumBen hamile kalınca kilo alacağıma aksine kusmaktan 3 kilo vermiştim. Hele birde o bulantı bende hiç durmuyordu. Yatana kadar kesintisiz bir bulantı, hiçbir şey yedirmediği için artık kusacak birşeyde olmuyordu bulanıp duruyordum. Bazı yerlerde folik asitinde bulantı yaptığını okudum, istersen yatmaya yakın iç hapını. Gerçi ben pek ihtimal vermiyorum çünkü ilaca hamile kalmadan aylar önce başladım ve hamile kalmadan önce hiç bulantım falan olmadı. Son bir teselli daha veriyim sana, bulantısı olan gebelerin düşük riskleri minimuma iniyormuş bebişlerin bize sıkı sıkı tutunduğunun bir göstergesiymiş :) bunu düşün mutlu mutlu kus annesi :))
İlk 3 ayı 3 kilo vererek kapattım.Mutlu bi şekilde kusuyorum ama bise yiyemedigim zaman endişeleniyorum ister istemez. Midem almıyor. Peki kilo aldinmi sen sonradan canım. Zaten zayifim bide habire kilo veriyorum
Çok sağol canım. İnşallah dediğin gibi olurİlk 3 ayı 3 kilo vererek kapattım.
4.ay 1 kg kadar aldım.
Şuan 5. ayımın son haftasındayım ve bu ay 2 kg alıp verdiğim 3 kiloyu yeni geri almış oldum.
Yani gebe kaldığım kiloyu düşününce henüz hiç kilo almamış gibi oldum :) yalnız şuan iştahım feci açık resmen doymak bilmiyorum zaten bu haftalardan sonra başlıyormuş asıl kilo alımları dikkat etmem lazım.
Bulantıların 4.ayın içinde biter yüksek ihtimal o zamana kadar kilo alamayacaksın ama sonrasında toparlanacaksın canım hiç merak etme.
Keşke canım. Ama katlanmak zorundayız belli bi sureBenimde çok bulantım kusmam var yaa keşke daha erken geçse
Doktor dramamine diye bi ilaç vermişti kusmaları kesmişti ama bulantı devam ediyordu şimdi yine başladı kusmalar napıcam bilmiyorumKeşke canım. Ama katlanmak zorundayız belli bi sureilaç kullaniyomusun
Bende surekli bulantı içindeyim. Kafayı yicem. Midem şiş gibi surekli. İlaçlar fayda etmiyor. Napacagimi şaşırmış durumdayımDoktor dramamine diye bi ilaç vermişti kusmaları kesmişti ama bulantı devam ediyordu şimdi yine başladı kusmalar napıcam bilmiyorum
Canım kişisel bilgilerine gir. Oradan tarih yaziyosunKızlar hamilelik imzasını ekleyemiyorum nereden ekleniyor
Ayyyy aynen valla yaaa çok uzun zamandır bekliyodum hamileliği ama çok zormuş Rabbim şifamızı versin bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım bugünleri unutalım inşAllah. Napıcam bilmiyorum gerçekten bi çaresi olsa keşkeBende surekli bulantı içindeyim. Kafayı yicem. Midem şiş gibi surekli. İlaçlar fayda etmiyor. Napacagimi şaşırmış durumdayım
Yok canım ya daha beter oldum. Nezaman geçecek anlayamıyorum yaSen 12. Haftaya girmişsin geçer belki artık öyle diyorlar da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?