Hamile anneler mide bulantınız kaçıncı haftada geçti ?

Ben hepsinin içinde olduğu femibion diye bir ilaç alıyorum. İlk üç ay bittiği için 2.adıma geçtim. Ekstra verdiği tek şey bu doktorumun. Siz böyle bir ilaç aldınız mı hiç?

Bende çok yemiyorum ama nedense aliyirum benim boyun uzun zaten kilo eksigimde vardi aldigim uç kilo çok belli olmuyor ama dagumu çok yuksek kilolarda bitirmek istemiyorum.karin ve haşin çatlaklar için günde enz birkez vucuduna nemlendirici sur canim karin ve basrn bolgenize. Ben henüz çatlak kremi kullanmaya baslamadim ilk baslarda aliyorsun sonra daha yavaş kilo aliyorsun diyorlar valla bu hizla gidersen ben 15 kilo felanla bitirirm herhalde

İnşallah sizin böyle olmaz. Allah düşmanımın başına vermesin. Şimdiden endişelenmeyin hiç boşuna , keyfini çıkarın hamileliğinizin ben 1 ay öncemi çok özlüyorum mesela :/ Bakalım bugün neler yaşayacağım, bugün beni neler bekliyor diye korkuyla uyanıyorum artık.Hamilelikte de annenin psikolojisi o kadar önemli ki herşeyi etkiliyor herşeyi.. Bol bol dua ediyorum rabbim sabır versin. Bildiğiniz bir dua yada bir tavsiye varsa paylaşın burdan lütfen

Ben hepsinin içinde olduğu femibion diye bir ilaç alıyorum. İlk üç ay bittiği için 2.adıma geçtim. Ekstra verdiği tek şey bu doktorumun. Siz böyle bir ilaç aldınız mı hiç?
Pazartesi günü kendi dr uma gideceğim çok şükür. Femibion u da sorayım ona. Demir içeriyor mu acaba bu ilaç ? bende kansızlıkta var malesef

Canimmmm yaaaaaa. Okadar güzel haber verdinki bana ya Allahima çok şükür bitanem bebislerimiz oluyor sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin Allahım. Bekledigimize değdi :) bundan sonra bebis hakkında konusacaz artık inşallah. Heyecan basıyor dusundukce doktora git hemen kaç haftalikmis nasilmis yeni melegimiz. Güzel haberlerle gel

Benim 13.haftaya girince mide bulantılarım kesildi şu an 15.haftamdayım ve çok rahatım.Az kalmış senin de yakında geçer merak etme.

Allah ıma şükür canım evet artık brbiş hakkında konuşcaz Allah ım saglıklı hayırlı melekler nasip etsin İnşallah bize
bugün kan tahlili yaptırdım emin olmak için canımm 39. Günümde sonuç bu

Kızlar merhaba yıllardır K.K takip ediyorum her konuda fikrinizi mutlaka alıyorum :) ama bu kez durum biraz farklı 9 haftalık hamileyim. İsteyerek yaptık ilk öğrenince tahmin edersinizki çok mutlu olduk vs.... Ama durum şimdi öyle değil herşeyden midem bulanıyor koku konusunda muhteşem hassaslaştım hava kokusu bile biğdemi alt üst ediyor buraya kadar herşey normal ama sorun şu ki !!! bebek ve bebeğe dair herşey bile midemi bulandırıyor hamile birini görmeye bile tahammülüm yok. Benimle aynı şeyleri yaşayan varmı ?

Gerçekten o günleri görebilecek miyim ya midem bulanıyor bulanmasa yanıyor. Normal tek bir anım yok.

Inşallah canım her gün en az 2 kez çatlak kremi kullanıyorum ve bol su tüketiyorum umarım çatlamam. 15 kilo çok değil canım boyunda uzunsa canını sıkma hiç hemen verirsin. Allahtan benimde boyum var yoksa mahvolurdum bu kiloyla boyuma rağmen bu hızla gidersem yine de mahvolurum

Bende bulantsız günleri iple çekiyorum sabah ve gece istifra etmekten sıkıldım iyice. çok halsizleşiyorum

Hayırlı uğurlu olsun tatlım. Sağ salim dogur bebisini inşallah. Sonuç harika maşallah

Hamileliğimin 5. Ayında bile hala bulantım vardı özellikle bi koku aldığımda midem kalkıyordu yatak odama bile giremiyordum çok şükür 22 haftada felan tamamen bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…