- 22 Mart 2016
- 274
- 198
- 18
Bende çok yemiyorum ama nedense aliyirum benim boyun uzun zaten kilo eksigimde vardi aldigim uç kilo çok belli olmuyor ama dagumu çok yuksek kilolarda bitirmek istemiyorum.karin ve haşin çatlaklar için günde enz birkez vucuduna nemlendirici sur canim karin ve basrn bolgenize. Ben henüz çatlak kremi kullanmaya baslamadim ilk baslarda aliyorsun sonra daha yavaş kilo aliyorsun diyorlar valla bu hizla gidersen ben 15 kilo felanla bitirirm herhaldeCanım ben 17 haftalığım bende çok aldım tam 6 kilo aldım ve kilolu başladım 2.ayımda 3 kilo birden aldım tam ramazana denk gelmiştim üstelik fazla kilolu başladım moralim çok bozuluyor çünkü normalde 36 bedendim 38 bedenle hamile kalıp 40 beden oldum çatlamaktan çok korkuyorum ailemde feci çatlaklar var şimdiden bir çare düşünüyorum
İnşallah sizin böyle olmaz. Allah düşmanımın başına vermesin. Şimdiden endişelenmeyin hiç boşuna , keyfini çıkarın hamileliğinizin ben 1 ay öncemi çok özlüyorum mesela :/ Bakalım bugün neler yaşayacağım, bugün beni neler bekliyor diye korkuyla uyanıyorum artık.Hamilelikte de annenin psikolojisi o kadar önemli ki herşeyi etkiliyor herşeyi.. Bol bol dua ediyorum rabbim sabır versin. Bildiğiniz bir dua yada bir tavsiye varsa paylaşın burdan lütfenAllahim yardimciniz olsun insallah 12.haftadan sonrada doktorum bana gyno ferro sanol elevit ve omega 3 takviyesi verdi fakat cok mide bulantisi ve kusma yaptiklari icin biraktirdi 5.aydan sonra kullanmami soyledi insallah o zamanda yapmaz cok korkuyorum. sizin yazdiginizi okuduktan sonrada baya endiselendim acikcasi...
Pazartesi günü kendi dr uma gideceğim çok şükür. Femibion u da sorayım ona. Demir içeriyor mu acaba bu ilaç ? bende kansızlıkta var malesefBen hepsinin içinde olduğu femibion diye bir ilaç alıyorum. İlk üç ay bittiği için 2.adıma geçtim. Ekstra verdiği tek şey bu doktorumun. Siz böyle bir ilaç aldınız mı hiç?
Canimmmm yaaaaaa. Okadar güzel haber verdinki bana ya Allahima çok şükür bitanem bebislerimiz oluyorDuyguuu ben geldim güzel haberlerle geldim 38.günüm 2 saat arayla yaptım ilk saniyede belirdi 1 2 saniyede idrar c ye ulaşmadan t pembe çıktı c ye ulaştığında ikiside kırmızı olduEki Görüntüle 1874600
Merhabalar. 11. haftaya girecem ama mide bulantim ve istahsizligim yüzünden istediğim gibi yiyemiyorum. İştah artışı ve mide bulantisinin geçmesi kaçıncı haftada oluyor. Artık ağlicamdoktor hap verdi ama o fayda etmiyor.
Sağol canım benim. İnşallah öyle olur.. Allah meleğini sana bağışlasınBenim 13.haftaya girince mide bulantılarım kesildi şu an 15.haftamdayım ve çok rahatım.Az kalmış senin de yakında geçer merak etme.
Allah ıma şükür canım evet artık brbiş hakkında konuşcaz Allah ım saglıklı hayırlı melekler nasip etsin İnşallah bizeCanimmmm yaaaaaa. Okadar güzel haber verdinki bana ya Allahima çok şükür bitanem bebislerimiz oluyorsağ salim kucagimiza almayı nasip etsin Allahım. Bekledigimize değdi :) bundan sonra bebis hakkında konusacaz artık inşallah. Heyecan basıyor dusundukce doktora git hemen kaç haftalikmis nasilmis yeni melegimiz. Güzel haberlerle gel
Sağol canım benim. İnşallah öyle olur.. Allah meleğini sana bağışlasın
Inşallah canım her gün en az 2 kez çatlak kremi kullanıyorum ve bol su tüketiyorum umarım çatlamam. 15 kilo çok değil canım boyunda uzunsa canını sıkma hiç hemen verirsin. Allahtan benimde boyum var yoksa mahvolurdum bu kiloyla boyuma rağmen bu hızla gidersem yine de mahvolurumBende çok yemiyorum ama nedense aliyirum benim boyun uzun zaten kilo eksigimde vardi aldigim uç kilo çok belli olmuyor ama dagumu çok yuksek kilolarda bitirmek istemiyorum.karin ve haşin çatlaklar için günde enz birkez vucuduna nemlendirici sur canim karin ve basrn bolgenize. Ben henüz çatlak kremi kullanmaya baslamadim ilk baslarda aliyorsun sonra daha yavaş kilo aliyorsun diyorlar valla bu hizla gidersen ben 15 kilo felanla bitirirm herhalde
Hayırlı uğurlu olsun tatlım. Sağ salim dogur bebisini inşallah. Sonuç harika maşallahAllah ıma şükür canım evet artık brbiş hakkında konuşcaz Allah ım saglıklı hayırlı melekler nasip etsin İnşallah bize
Eki Görüntüle 1875015 bugün kan tahlili yaptırdım emin olmak için canımm 39. Günümde sonuç bu
Amin İnşallah kuzum saglıkla kucagımıza alalım İnşallah meleklerimiziHayırlı uğurlu olsun tatlım. Sağ salim dogur bebisini inşallah. Sonuç harika maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?