Hamile anneler mide bulantınız kaçıncı haftada geçti ?

Çok şükür devam etmiyor ama nadiren de olsa kokular karşısında bulanmıyor desem yalan olur.Ama anlık çok uzun sürmüyor.

Geçmiş olsun canım cinsiyeti belli mi bebisin?

Kızlar benimde bulantılarim azaldı cooook şükür. Yine tiksindigim şeyler var ama acikiyorum artık. İnanamiyorum hatta. Hiç duzelemicem sanmistim. Demekki 12 haftadan sonra yavaş yavaş geçiyormus. Kontrole gittim bebeğin cinsiyeti için erken dedi doktor. Kilosunu olcmedi. Ama boyu 5 buçuk cm dedi. Sizce iyimi kızlar bana küçük geldi. Bide 20 eylülde üçlü tarama testine gidecem. Ve ozaman 15 haftalık olmuş oluyorum. Cinsiyetini söyler artik inşallah dimi

Benim 4 . Ayın 2 haftasında tamamen gitti , ama yine arada kokuyor bazı şeyler bana ama bu halimize de bin şükür , geldi geçiyor herşey

geçmiyor bulantılar tam iyiyim diyorum tekrar başlıyor istediğim şeyleri yiyemiyorum su bile acı.9. haftadayım inşallah bir an önce geçer .bu durum çok fazla halsiz bırakıyor.allah yardımcımız olsun

geçmiyor bulantılar tam iyiyim diyorum tekrar başlıyor istediğim şeyleri yiyemiyorum su bile acı.9. haftadayım inşallah bir an önce geçer .bu durum çok fazla halsiz bırakıyor.allah yardımcımız olsun
Geçer bikac haftaya inan bana. Banada öyle geliyordu herşey. Hiç gecmicek sanıyordum. Agzimin tadı yoktu resmen. Ekşimsi bi tat oluyordu hep ağzimda. Yavaş yavaş geçti canim çok şükür.

Ben de kan hapı ve vitaminleri bıraktım . Mide bulantım %80 oranında azaldı . Şimdilik bulantı değil de mide kazınması , yanma vs. İdare ediyoruz. 9. Haftamızın içindeyiz . Bi kaç gün öncesine kadar göğüs kısmım çok hassastı şimdi azaldı gibi . Sanırım vücut alıştı artık .

Oh guzel bulantim olmuyir dedim 1.5 aylikken basladi bulanti bas agrisi gibi birsey yemede sikinti yok ama kafam yerinden kalkmiyor bir de gaz sancisi butun gun ama 2 ay bitti dortgozle 3.ayi doldurmayi bekliyorum .ilk gebeligimde sadece 1 hafta sabahlari bulantim olmustu
.simdikinde cok surdu rabbim herkrsin yardimcisi olsun

ne güzel .ben extre bi ilaçta kullanmıyorum doktor vermedi.seninle aynı haftadayız.ben hala alışamadım .iki adım atınca nefesim kesiliyo gibi oluyorum

ne güzel .ben extre bi ilaçta kullanmıyorum doktor vermedi.seninle aynı haftadayız.ben hala alışamadım .iki adım atınca nefesim kesiliyo gibi oluyorum
bazen normal hissettigim zaman mutlu oluyorum resmen .beni baya etkiledi.nefes etkileniyor biir is yapiyorum sanki tum gun calismisim.evin isleri gozumde degil .

Geçer bikac haftaya inan bana. Banada öyle geliyordu herşey. Hiç gecmicek sanıyordum. Agzimin tadı yoktu resmen. Ekşimsi bi tat oluyordu hep ağzimda. Yavaş yavaş geçti canim çok şükür.
Merhaba eski konu ama dilimde ilaç tadı var su bile içsem acı acı bu durum ne zaman geçicek 12 haftanın içindeyim dayanamıyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…