Hamile anneler mide bulantınız kaçıncı haftada geçti ?

22.haftadayim hala mide bulantisi yasiyorun ama ilk uc ay 5kilo vermistim simdi o kadar degil bulantim ama yine sabah kusmalarim istahsizligim ve gun icinde ara ara mide bulantilarim oluyor.

Kızlar bende de bir türlü geçmedi bulantılar kusmalar. Kız bebek bekliyoruz ama ben cinsiyetinden dolayı olduğunu düşünmüyorum. Şimdi bile wcdeyim nolur nolmaz. Istifra etmekten mahvoldum vallahi..

Yazılarınızı okuyunca acaba ben anormal miyim dedim kızlar. 7.haftama girdim ama hiç mide bulantısı yok. Aksine bir iştahım arttı ki sormayın. Normal mi ki? Yoksa mide bulantısı daha sonra ki haftalarda mı başlıyor?

Kızlar benim ilk başlarda çok az oldu bulantım sonraki 6 hafta neredeyse hiç olmadı şimdi 17 haftalık oldum 2 haftadır sık sık oluyor.

Yook anormal değilsin. Bazılarında hiç mide bulantısı olmayabiliyor. Mesela bende de ilk öğrendiğim birkaç hafta hiçbir şeyim yoktu. Birden başladı şu an 14+4üm eskisi gibi olmasa da devam ediyor hala istifra ediyorum.

Valla geçer tabii de birkaç hafta daha öyle kötü geçer hazırlıklı ol yani. Çoğumuzda hala devam ediyor kusmalar vs. Neredeyse 15.hafta bitecek bende.. bakalım ne zaman iyi olcaz:/

merhaba 13. haftadayım ve bulantı kusma iştahsızlık halen devam ediyor gerçi şükür ilk başlarda hastanede serumla geçiyordu akşama kadar kusuyordum şimdi tümgün bulantı öğürme ama sadece 2 kere kusuyorum :) iyi yönden bakmaya çalışıyorum.. ama nezaman geçecek bende bekliyorum

Merhaba kızlar. 25.haftaya giricez oğluşumla ve ben tükenmiş durumdayım İlk aylarda nerdeyse hiç bulantı kusmam olmadı. 20.haftaya kadar toplasan 4-5 kez anca kusmuşumdur. 20.hafta da yaşadığım yerde değil de memleketimde ki bi dr gitmek durumunda kaldım. omega 3 takviyesi ,kan hapı,magnezyum 3 tane ilaç verdi bana. ben sadece elevit kullanıyordum oysa. o ilaçlardan sonra daha kendime gelemedim. baska dr gittim hayır ilaçlar yerinde olmuş dedi.demir e ihtiyacım varmış zaten kan değerlerim düşmüş. magnezyumu 7. aydan sonraya bıraktık. omega 3 ü de birer gün arayla alıyorum. Hemen hemen hergün kusuyorum,iştah desen sıfır. kilo almak bi yana 700 gr vermişim.Hele bir mide yanması var Allah düşmanımın başına vermesin Çok sıkıldım çok bunaldım yavrum için sabretmeye çalışıyorum ama hiç kolay değil.Resmen bunalımdayım çocuğum içinde endişeleniyorum bi yandan Rabbim sabır versin hepimize nolur sizlerde dualarınızı eksik etmeyin..

Duyguuu ben geldim güzel haberlerle geldim 38.günüm 2 saat arayla yaptım ilk saniyede belirdi 1 2 saniyede idrar c ye ulaşmadan t pembe çıktı c ye ulaştığında ikiside kırmızı oldu

9+5'te basladi bulantilarim.15+3 ten sonra bitti ama ara ara 20. Haftaya kadar yanma ve yediklerimin bogazimda durmasi devam etti.Parmak atarak kendimi kusturmak zorunda kaldigim cok oldu maalesef.

Kizlar kaç kilo aldiniz 12 haftaligiz 3 kilo almisim gizli aliyorum galiba
Canım ben 17 haftalığım bende çok aldım tam 6 kilo aldım ve kilolu başladım 2.ayımda 3 kilo birden aldım tam ramazana denk gelmiştim üstelik fazla kilolu başladım moralim çok bozuluyor çünkü normalde 36 bedendim 38 bedenle hamile kalıp 40 beden oldum çatlamaktan çok korkuyorum ailemde feci çatlaklar var şimdiden bir çare düşünüyorum

19 haftalik hamileyim hala kusmalarim devam ediyor serum aliyorum 2 hafta falan rahat olabiliyorum sadece. Hala yalnizca 1 kilo aldim bu aralar kusmadigim ve 1 hafta once 2 serum aldigimdan dolayi oyle gozukuyor tartida. Cok kustugum zamanlarda onuda veriyorum.

Allahim yardimciniz olsun insallah 12.haftadan sonrada doktorum bana gyno ferro sanol elevit ve omega 3 takviyesi verdi fakat cok mide bulantisi ve kusma yaptiklari icin biraktirdi 5.aydan sonra kullanmami soyledi insallah o zamanda yapmaz cok korkuyorum. sizin yazdiginizi okuduktan sonrada baya endiselendim acikcasi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…