Ben bu bulantı ve istahsizlikla kilo veriyorum canımKizlar kaç kilo aldiniz 12 haftaligiz 3 kilo almisimgizli aliyorum galiba
Bende günde 3 defa 4 defa cikariyorum ama aliyorum :) cikardikca yiyorum bebeğe birşey olur korkusuylaBen bu bulantı ve istahsizlikla kilo veriyorum canım
Yook anormal değilsin. Bazılarında hiç mide bulantısı olmayabiliyor. Mesela bende de ilk öğrendiğim birkaç hafta hiçbir şeyim yoktu. Birden başladı şu an 14+4üm eskisi gibi olmasa da devam ediyor hala istifra ediyorum.Yazılarınızı okuyunca acaba ben anormal miyim dedim kızlar. 7.haftama girdim ama hiç mide bulantısı yok. Aksine bir iştahım arttı ki sormayın. Normal mi ki? Yoksa mide bulantısı daha sonra ki haftalarda mı başlıyor?
Ay tam da geçmesi gereken dönemde başlamış.. Yine de bizden çok daha iyi olduğunu umuyorum. Geçmiş olsunKızlar benim ilk başlarda çok az oldu bulantım sonraki 6 hafta neredeyse hiç olmadı şimdi 17 haftalık oldum 2 haftadır sık sık oluyor.
9+5'te basladi bulantilarim.15+3 ten sonra bitti ama ara ara 20. Haftaya kadar yanma ve yediklerimin bogazimda durmasi devam etti.Parmak atarak kendimi kusturmak zorunda kaldigim cok oldu maalesef.Duyguuu ben geldim güzel haberlerle geldim 38.günüm 2 saat arayla yaptım ilk saniyede belirdi 1 2 saniyede idrar c ye ulaşmadan t pembe çıktı c ye ulaştığında ikiside kırmızı olduEki Görüntüle 1874600
Canım ben 17 haftalığım bende çok aldım tam 6 kilo aldım ve kilolu başladım 2.ayımda 3 kilo birden aldım tam ramazana denk gelmiştim üstelik fazla kilolu başladım moralim çok bozuluyor çünkü normalde 36 bedendim 38 bedenle hamile kalıp 40 beden oldum çatlamaktan çok korkuyorum ailemde feci çatlaklar var şimdiden bir çare düşünüyorumKizlar kaç kilo aldiniz 12 haftaligiz 3 kilo almisimgizli aliyorum galiba
Merhaba kızlar. 25.haftaya giricez oğluşumla ve ben tükenmiş durumdayımİlk aylarda nerdeyse hiç bulantı kusmam olmadı. 20.haftaya kadar toplasan 4-5 kez anca kusmuşumdur. 20.hafta da yaşadığım yerde değil de memleketimde ki bi dr gitmek durumunda kaldım. omega 3 takviyesi ,kan hapı,magnezyum 3 tane ilaç verdi bana. ben sadece elevit kullanıyordum oysa. o ilaçlardan sonra daha kendime gelemedim. baska dr gittim hayır ilaçlar yerinde olmuş dedi.demir e ihtiyacım varmış zaten kan değerlerim düşmüş. magnezyumu 7. aydan sonraya bıraktık. omega 3 ü de birer gün arayla alıyorum. Hemen hemen hergün kusuyorum,iştah desen sıfır. kilo almak bi yana 700 gr vermişim.Hele bir mide yanması var Allah düşmanımın başına vermesin Çok sıkıldım çok bunaldım yavrum için sabretmeye çalışıyorum ama hiç kolay değil.Resmen bunalımdayım çocuğum içinde endişeleniyorum bi yandan Rabbim sabır versin hepimize nolur sizlerde dualarınızı eksik etmeyin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?