Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
canım iki gün sonra tekrar test yap. özellikle sabah ilk idrarınla yaparsan daha doğru sonuç alırsın. inşallah bebek varsa erken test yaptıgın için net çıkmamış olabilir..
Benim 10 gün oldu halen bişey yok yarın kan tahlili yaptircam artk

talın ıcıme su serptın bılıomusun...benım adetıme 6gun var test yaptım negatıf cıktı oysakı yumurtlama testıne gore ılıskı oldu...cok uzulmustum esımede bellı etmıodumm..ıcıme umut serpıldı su an.Allah hayırlısıyla anaalı babalı buyutsun beebgını

canım bende adetıme 5 gun kala test yaptım su early predıktorden negatıf cıktı ılk zamanlarda umudumu kaybettım fakat burdakı hanımların yazdıklarını okuyunca umudum yenıden geldı pes etmııyoruz we adet olana kadar umut la beklıyoruz.

ay sen ne diyosun 6 gün önce kan testinde bile zor ben adet günümde test yaptım negatifti çok üzüldüm..5 gün geçince tekrar yaptım silikçe bir çizgi belirdi..6.gün kan testinde pozitif çıktı..10.günde de keseyi anca görebildik minnacık umudunu yitirme, hem geç döllenme de olabilir.. inşallah isteyen herkesin kucağı dolsun

peki sende net belırtıler neydı canım hep goguste şişme felan diyolar benim bu ay hiç olmadı akıntı diyolar oda bu ay olmadı. vücudum bir tuhaf işliyor bu ay. her ay adetime yakın olan şeyler bu ay yok.

peki sende net belırtıler neydı canım hep goguste şişme felan diyolar benim bu ay hiç olmadı akıntı diyolar oda bu ay olmadı. vücudum bir tuhaf işliyor bu ay. her ay adetime yakın olan şeyler bu ay yok.

hiç belirtim yoktu canım adet gelmemesi dışında..bulantı yaşamadım, akıntım ya da yerleşme kanaması gibi birşey olmadı..göğüs hassasiyeti ve dolgunluğu da adet gecikmesiyle birlikte başladı..hiç belirti yaşamadığım için de hamile olduğuma kan testinin sonucunu alana kadar inanamadım..

benim adetim 10gun gecmişti ve cıkmamıştı hergün test yapıyordum bende saglıkocagına gıttım orda idrar tahlılı yaptırmıştım pozitif cıkmıştı
benim de 10 gün geçti evde yaptıklarımdan cıkmadı bugünde kan tahlili verdim hadi hayırlısı

mrb arkadaşlar ,
geçen ay hamileliğin bütün belirtilerini yaşadığımı düşünüyodum ,hatta adetimden iki gün önce hafif açık pembe kanamam oldu , kasıklarımda batmalar vs., hah kesin hamileyim dedim bide adetim bi gün gecikince tam olarak hamile moduna girmiştim ki evde test yaptım negatif ama ikna olmadım bide kan testi yaptırdım o da negatiff hamileliği o kdr kafaya takıyoruz ki vücut bütün belirtilerini gösteriyor. Yani sonuç olarak herşey psikolojik kafanıza takmamaya çalışın o pozitifi en yakın zamanda göreceksiniz inş benim bu ay gördüğüm gibi

evet suan adetıme 4 gun var..ve trest yapmıcammm karnım falan agrıyor ama umudumu yıtırmıcem....

ayyy Allah bagıslasınn canım cok sevındımm..darısı bana olsun ınsalhhhh.

evet suan adetıme 4 gun var..ve trest yapmıcammm karnım falan agrıyor ama umudumu yıtırmıcem....
Benim de 4 gün var sol kasığımda Ağrı devam ediyor.iki gün önce kahverengi leke geldi.yerleşme kanaması olmuş olabilir mi diye düşünüyorum.Herkesin gönlüne göre olsun her şey

Allah bağışlasin ... acaba benimde geç döllenme olabilir mi 2.9 ama halen umutluyum

canım geç döllenme yumurtlama zamanına bağlı yani adet tarihine çok yakın bir vakitte de yumurtaların çatlamış olabilir, döllenen yumurtanın rahme ulaşması da 6 güne kadar sürebiliyormuş fakat sanırım yine de 5in üzerinde bir rakam çıkmalıydı diye düşünüyorum..benim ilk testte 186.9 çıkmıştı, 2.testte 3749 oldu..ama gelmedik kırmızıdan umut kesilmez..sen yine de hepsine hazırlıklı ol, üzme kendini..ben zamanında çok ağladım, üzüldüm ve bu daha çok strese sebep oluyor, ne zamanki kafayı boşaltıp dansa başladım o zaman hamile kaldım..sal kendini, rahat bırak, tüplerin açıksa ve yumurtluyorsan mutlaka kısa zamanda olur rahim filmi çektirmiş miydin?

Cektirmedim ama doktor eşin bi süper sayısına baktirsin dedi bn çok kafaya takiyorum yaa beklide ondan

Cektirmedim ama doktor eşin bi süper sayısına baktirsin dedi bn çok kafaya takiyorum yaa beklide ondan

naçizane tavsiyem; hemen yarın spermiyogram yaptırsın eşin, sen de yumurtlama takibi yaptığın halde 6 aydır hamile kalamıyorsan rahim filmi çektir, vakit kaybetme..10 dakikalık bir işlem..tüplerin açıksa kafan daha rahat olur, tıkalıysa da bir an önce çaresine bakarsın

Teşekkür ederim yarın ilk isim doktora gitmek olucak )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…