- 20 Kasım 2012
- 423
- 132
- 123
umudunu kaybetme cnm hiç ummadığın bi anda geliveriyo bebişSa kızlar bende artık bugün kan verdim yarın alırım sonucu. 3 aşılama sonrasında ki ilk ayım ve 15 gün oldu hala tık yok. Belirtilere takılmak istemediğim için artık boşverdim büyük olasılık stresten geçikti ama yinede yaptırdım. Zaten 3 kere evde test yaptım negatif olsaydı çıkardı ne yapalım yarında negatifi görmek vurur ama öldürmez :)
tedavı gordunmu canım pekıumudunu kaybetme cnm hiç ummadığın bi anda geliveriyo bebişbnm de yumartalarım gelişmiyodu ama bak şimdi hamileyim , sen inancını kaybetme
gördüm cnm ama haberim olmadantedavı gordunmu canım pekı
gördüm cnm ama haberim olmadanbiz doktora gitmiştik bebek düşünüyoruz diye , testlerimde çıkmış ama doktorum eşime sölemiş bi tek , çünkü bu tarz konularda psikoloji çok önemliymiş , kontrole diye gittiğimde alttan muayene de fln hep ilaç vermişler ,nası anlamadım bilmiyorum ama iyiki anlamamışım,çünkü kendimi biliyorum çok takardım kafaya.. Sonuç olarak geçen ay bitmiş işte tedavi bu ay hamile olduğumu öğrendim , yumurtalarım %10 %20 gelişiyomuş,ilaçlarla %85 fln olunca kaldım işte ha bide enfeksiyon vardı , bazı problemler başka şeyleri tetikliyomuş , tedaviden sonra enfeksiyon da gitti..
Ztn doktora gitmeden bebek düşünmek hiç mantıklı diil ztn , güzelce bütün kontrollerin yapıldıktan sonra kafan rahat devam edersin , ztn folik asit fln veriyo ,vücudun iyice bebeğe hazırlanıyo ,, güzel haberlerini alırız inşNE KADAR GUZEL CANIM COK SEWINDIM YA BENDE BU AY HAMILE OLMASSAM DR A GIDICEMDE O YUZDEN SORDUM
Canım çok net çıkmış bence hamilesin. Ama yine de kan testine kadar çok heveslenme.Arkadaslar merhaba adetim 17 mayista olmustum ve dun itibariyle test yaptim gecen ay klomen kullanmistim igne falan olmadim dr gerek yok buyumemis demisti yumurtalarin ve test hemen pozitif cikti fot yukluyorum kafam karisti hamileyimmi diyebpazartesi dr gitcem ama duramadim fikirlerinizi bekliyorum
Umudummm yok demicem inş bir gün olucak ama çok beklentim kalmadı sanki bu sıralar. Eşimde varikosel çıktı ameliyat olucak ondan sonra şansım var gibi . Hepsi bahane Allah ol desin oluverir zamanı var demekki.umudunu kaybetme cnm hiç ummadığın bi anda geliveriyo bebişbnm de yumartalarım gelişmiyodu ama bak şimdi hamileyim , sen inancını kaybetme
Canim drvam ediyomu kanamanbenımde bı sorum olucak ben adet gordum ama erken oldum genelde kahverengımsı geldı sonrasında da mıde bulantısı bas donmesı yasadım ardından test aldım ılk once tek cızgı cıktı ardından da dıger tarafta bulanık bı kırmızımsı belırtı olustu sızce gebe olma ıhtımalım var mı ?
hayır sadece 3 gün sürdü adetim de aynı sekılde olurdu ama kahverengi olmazdı kanamam daha yeni evlendim 19 mayıs ta duzen degısıklıgı de olmus olabılır mı bı once ay 23/05 de adet olmustum bu ay 19/06Canim drvam ediyomu kanaman
Erken demişsin ama 28 gün yapıyor yanlış hesaplamamışsan eger bu normal yeni evlilik te etkilemiş olabilir diye düşünüyorum için rahat etsin istiyorsan bir doktora githayır sadece 3 gün sürdü adetim de aynı sekılde olurdu ama kahverengi olmazdı kanamam daha yeni evlendim 19 mayıs ta duzen degısıklıgı de olmus olabılır mı bı once ay 23/05 de adet olmustum bu ay 19/06
normalde 23-23 sureklı aynı tarıhlerde olurdum sapmazdı gun kayması ılk defa yasadım o yuzden erken geldı dedımErken demişsin ama 28 gün yapıyor yanlış hesaplamamışsan eger bu normal yeni evlilik te etkilemiş olabilir diye düşünüyorum için rahat etsin istiyorsan bir doktora git
Aynı durum bende de var cevabını ben de merak ediyorum.3 gündür az az kahverengi leke geliyor.adet olması için kırmızı gelmesi Lazım.bilmiyorum neler oluyorbenımde bı sorum olucak ben adet gordum ama erken oldum genelde kahverengımsı geldı sonrasında da mıde bulantısı bas donmesı yasadım ardından test aldım ılk once tek cızgı cıktı ardından da dıger tarafta bulanık bı kırmızımsı belırtı olustu sızce gebe olma ıhtımalım var mı ?
test yaptınız mı pekiAynı durum bende de var cevabını ben de merak ediyorum.3 gündür az az kahverengi leke geliyor.adet olması için kırmızı gelmesi Lazım.bilmiyorum neler oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?