Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
3 gün önce negatiftir.normalde ben adetten önceki gün çok az bir kahverengi lekelenme olur.ertesi gün adet başlardı.adetim başlamazsa pazartesi doktora giderim artık
anladım bende pazar gunu test alıcam tekrar duruma gore eger yıne aynı olursa pzrtesı doktora gıdıcem hakkımızıda hayırlısı ınsallah

Kızlar ben bu ay adet olmadım. Yani son adetimden tam 51 gün geçti kan testi gaptım negatif. Adeti bekligorum ama niyeti yok galiba :) bi sonraki adeti bekliyorum olmazsam bayramdan sonra dr giderim. Ama yine de böyle olup hamile kalan var mı acaba ?

kızlar yorumlarınızı okudum herkes aynı psikolojide tabiki bende kafayı yemek üzereyim herkesin hakkında hayırlısı olsun Allah hayırlı evlatlar nasip etsin inş

ca

nım rabbım saglıklı kuagına almayı nasıp etsın ı ns benım 6 adet tarıhım meraktayım akıntı durumnu artıyr doyolarya hamılellk varsasenın nasıl adet tarıhın tam alorak 8mı senın

Amin insallah cumlemizin. Benim bat 9 temmuz 4 temmuzda idrar testinde cikti
akıntı da dun basladi ama cok yogun degil arada oluyo
benim idrara cok sık cikma belirtimdi bi de karnima batma oluyodu

canım rabbım saglıklı kucagınada almayı nasıp etsın ..benımde 6 meraktayım akıntı durumun nasıl adet tarıhın 8
sağol canım inşallah. 8 temmuz adet tarihim biraz erken öğrendim ben galiba.akıntı bazen su gibi bazende normal zamanlarımdaki gibi sarı.hiçbir belirtim yok hala

Merhblr yeni üye oldm arkdslr 6 ay önce önce norml yoldan çocugnz olmz dedlr esmde problm çıktı tüp bbk dendk tutmadı.çok skntlı dönmlrdi Allh denyen herkse yardmcı olsn.3 ay sonra 20 günlk adet geckmem oldu kan testnde cıkmdı 10 gun snra öylsne dendgm idrrda cıktı inanlmz bi şeydi bzm içn cnku tüp bbek içn istnbla gdcektk adet olmayı bekliodm ama hamilymişm meger((; fakt kısa sürdü kimyasal gebelkmş normlde insan üzlr ama inanın hem üzldm hem çok sewndm norml yollrdan olyr die.esimn testlri tekrrlndı ve hiç bir problm çıkmdı.çok şasrdk bocaldk boşna zmn ve para kaybttk.12 hazrnda adet gördm ama sanki yıne hamilymş gbi hssedyrm adetime 7 gün var bgün test yaptm ni kaç saat snra 2.cizgi silik çıktı baska bi markyla yaptm çıkmdı hangsine güvenmeliyim sizce

Merhaba Kızlar ,

Bende yenı uyeyım .
4 yıllık evlıyım .6 aydır cocuk ıstıyoruz ama basıt kıstlerden dolayı olmadı , gecen kıstlerım bıttı.Bu ay cok umutluyum

Dün erken gebelık testı yaptım fortel , negatıf cıktı.
Yınede hamıle olma ıhtımalım var mı sızce , benım durumumda olanlar var mı

Allah cocuk ısteyen herkese bu duyguyu tatdırsını , darısı sıze ve bana

Ben bgünde yaptm çıkmadi forecast marka.belki erkn die çıkmadi bilmyrm 12 bat 4 5 günüm var ama insan umutlanıyor işte belrtileri ararsam çooook var ama nasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…