- 19 Haziran 2015
- 224
- 234
- 18
3 gün önce negatiftir.normalde ben adetten önceki gün çok az bir kahverengi lekelenme olur.ertesi gün adet başlardı.adetim başlamazsa pazartesi doktora giderim artıktest yaptınız mı peki
anladım bende pazar gunu test alıcam tekrar duruma gore eger yıne aynı olursa pzrtesı doktora gıdıcem hakkımızıda hayırlısı ınsallah3 gün önce negatiftir.normalde ben adetten önceki gün çok az bir kahverengi lekelenme olur.ertesi gün adet başlardı.adetim başlamazsa pazartesi doktora giderim artık
Beta hcg kac ciktiadete beş gün varken öğrendim.
76 çıktıBeta hcg kac cikti
canım rabbım saglıklı kucagınada almayı nasıp etsın ..benımde 6 meraktayım akıntı durumun nasıl adet tarıhın 876 çıktı
nım rabbım saglıklı kuagına almayı nasıp etsın ı ns benım 6 adet tarıhım meraktayım akıntı durumnu artıyr doyolarya hamılellk varsasenın nasıl adet tarıhın tam alorak 8mı senınAdetime 5 gün kala bugnınnıun öğrendim. Beta hcg 39 cikti
ca
nım rabbım saglıklı kuagına almayı nasıp etsın ı ns benım 6 adet tarıhım meraktayım akıntı durumnu artıyr doyolarya hamılellk varsasenın nasıl adet tarıhın tam alorak 8mı senın
sağol canım inşallah. 8 temmuz adet tarihim biraz erken öğrendim ben galiba.akıntı bazen su gibi bazende normal zamanlarımdaki gibi sarı.hiçbir belirtim yok halacanım rabbım saglıklı kucagınada almayı nasıp etsın ..benımde 6 meraktayım akıntı durumun nasıl adet tarıhın 8
siz kullandınız mı fortel gebelık testisağol canım inşallah. 8 temmuz adet tarihim biraz erken öğrendim ben galiba.akıntı bazen su gibi bazende normal zamanlarımdaki gibi sarı.hiçbir belirtim yok hala
Allah cocuk ısteyen herkese bu duyguyu tatdırsını , darısı sıze ve banaMerhblr yeni üye oldm arkdslr 6 ay önce önce norml yoldan çocugnz olmz dedlr esmde problm çıktı tüp bbk dendk tutmadı.çok skntlı dönmlrdi Allh denyen herkse yardmcı olsn.3 ay sonra 20 günlk adet geckmem oldu kan testnde cıkmdı 10 gun snra öylsne dendgm idrrda cıktı inanlmz bi şeydi bzm içn cnku tüp bbek içn istnbla gdcektk adet olmayı bekliodm ama hamilymişm meger((; fakt kısa sürdü kimyasal gebelkmş normlde insan üzlr ama inanın hem üzldm hem çok sewndm norml yollrdan olyr die.esimn testlri tekrrlndı ve hiç bir problm çıkmdı.çok şasrdk bocaldk boşna zmn ve para kaybttk.12 hazrnda adet gördm ama sanki yıne hamilymş gbi hssedyrm adetime 7 gün var bgün test yaptm ni kaç saat snra 2.cizgi silik çıktı baska bi markyla yaptm çıkmdı hangsine güvenmeliyim sizce
Amin insallhhhhhhhhhhhh(;Allah cocuk ısteyen herkese bu duyguyu tatdırsını , darısı sıze ve bana
belrtileri ararsam çooook var ama nasip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?