Hamile kadın

Ben de tesetturluyum ama o zihniyete sahip degilim..boyle siniflandirmalar konuyu kaosa surukler hoş degil lutfen..iki acik sacik kadin diye bahsetsek nasil hos olmazsa bu da oyle..
Kimseyi rencide etmek gibi bir derdim yok.O gün o bayanların yerine,iki erkekte veya iki açık bayanda bana o şekilde tepki verseydi emin olun burda yine belirtirdim.Ben dış görünüşden dem vurmam asla.Önemli olan kafa yapısı.

Ben mesela suan hamileyim onu bana biri desin suratini dagitirim... Allahima sukur cocugumuzun babasi belli alnimiz acik dugunumuzu yapmisiz senelerimizi wermisiz rabbim nasip gormus mucizeyi nasip etmis utanilcak bisimis gibi evladimi mi sakliycam. Onu diyenler utancak bi sekil yaptilarsa cocuklari bisi diyemiycem.rabbim olmayan herkeseee bi suru nasip etsin onlarda salina salina gezsinler rabbim kimsenin kucaqini bos koymasin

Yanlış bir düşünce hamileyken annemede giterim istediğim heryerde ama hamile bayanların çok dar giymesi banada hoş gelmiyor yani erkeklerin karnimi öyle görmesi beni utandirir babamin degil

Bu soğukta elbise mi giysinler? Ben bile şimdiden kot giyemiyorum sıkıyor, ne giymeliyim sizce?

babamızdan neden utanacakmışız?Bizi leylekler mi getirmiş tövbe tövbeee hiç de utanmam gerine gerine evlat sahibi olacağım için sevinerek dolanırım.Bu sözleri söyleyenler kocakarı laflarıyla yetişmiş kadınlar

niye hamile kadın tayt giyince hoş olmuyomuş? Ben tunik ve taytla çok rahat ediyorum. Ne farkımız var herhangi bi kadından anlamadım

Tayttan rahatsız olan biri şort etek hakkında ne düşünüyor tahmin etmek hiçte zor değil benim de önümüzdeki 6 aylık tarzım tayt tunik, arada elbise olabilir Hayırlı doğumlar bu arada canım sağ salim kucağına alırsın inşallah.

Kaçıncı yüz yıldayız ya . Anne babalar torun isteyince nasıl yapıldığını bilmiyolar mı da hamile kalınca görüşemicez. Hangi şehirde yaşıyosunuz bu arada

Senin icin hos degilse pardon yea, hemen saklasinlar o koca gobekleri, taytlara ölüm.

Neyi düşünelim pardon? Ortada bir sorun mu varda düşünmeliyiz diyorsun? Ne yani birileri üzülür diye utanıp sokağa çıkmayalım mı? Hamileliğimizin tadını çıkarmayalım mı? Göbeği kesip atalım mı napalım?
Hiç öyle demek istemedim nasıl anlamak istiyorsan öyle anla gibi bir yorum yapma. Resmen hamileyken sokakta gezmek ayıp, bebek bekleyenler üzülür demişsin. Bende aylarca bebek bekledim, sokakta karnı burnunda kadınları gördüğümde merak ederdim hep acaba nasıl bir duygu diye. Demek çok ayıp etmişler sırf isteyenlere nispet olsun diye karnını gere gere gezmişler tüüü kaka onlara

İçinde büyüyen minik mucizeyi söylemek , karnını göstermek ayıp ama yeni evli çiftin kapısında çarşaf beklemek,bunu millete sergilemek çok ahlaklı.Hamileliğimde dusuk riski yaşadım.Babam her kontrolümden sonra arardı.Bir terslik var mı diye sorardı.

Tepkiden çekinsem, fikrimi yazmazdım...Günümüzde hoşlanmadığım birçok davranışlar var ve ben eskileri çok özlüyorum.
Örnek; genç kız masumluğunu, hamile kadın masumluğunu, saygıyı, hürmeti, komşuluğu, kısacası insanı insan yapan değerleri. Eski insanları yargılıyorsunuz edep ve hayalarından dolayı..Cahil, yobaz diyorsunuz atalarımıza, örf ve adetlerimize.

Çok haklısınız ama nedenini bilmediğimiz bi şekilde bayanlarda bakıyor. Benim hamileliğimin son zamanları yaza denk gelmişti, yürüyüşe çıktığımda acayip acayip bakışlardan çok rahatsız oluyordum. Şuan yolda görsem bile bakmıyorum karşımdaki insan rahatsız olur diye.

Masumiyet kadına has bir şey değildir. Eskilerden kastınız nedir? Atalarınızın, dini nikah ile padişaha eş olmuş bir kadının dışındaki gebeleri kapalı bir odada yıllarca tutup, orada doğum yapmaya zorlandıklarını ve tahta ortak olmasın diye doğan erkek bebeğin boğdurduklarını biliyor musunuz? Eskiler her zaman doğru değildir. Tekrar söylüyorum, masumiyet sadece kadına değil, insana gerektir.

Bu yoruma bakılırsa sen de hamileliğini açıkca belli edenleri, dışarda belli edip gezenleri ayıplıyorsun

Hahaha :) ben de çok gezen hamile kadının çocuğu edepsiz olur diyen bi cahile şahit olmuştum :)

Ben de sokakta filan bakarım çaktırmadan hamilelere ama nasıl yaptıkları aklıma gelmez tabi. Çok tatlılar bence, biraz da özeniyorum galiba. Yani siz hemcinsleriniz bakınca benim gibi olabileceğini düşünün:)

Doğru olan şimdikilermi ?

hamileyim. karnım iyice çıksın da şöyle belli eden şeyler giyip gezeyim bi güzel... inşallah o teyzeye de rastlarım

hamilelik haberimi aldığımızda dedeler neneler anneler babalar hepsine bir akşam yemeğinde masada söyledik. sevinç kahkahaları alt komşuya kadar gitmiş.

Allahım böyle cahil insanlardan gerikalmış toplumlardan koru bizi.

ama gerçekten çok rahat oluyo. Arada dediğin gibi elbise de iyi oluyo. Bu şiş halimizle bırakın kıyafetten yana bari rahat edelim di mi.. Şimdi iyice belirginleşmeye başladı karnım bol giysem de belli oluyo millet bakıyo öyle hiç hamile görmemiş gibi. Burda okuyanlar varsa gerçekten bakmayın insan çok rahatsız oluyo..

İnşallah sende sağlıklı huzurlu bir gebelik ve doğum geçirirsin canım.. Bi kadının kendini en özel hissettiği anlardan en önemlilerinden biri.. Tadını çıkart :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…