- Konu Sahibi 1impossiblelove
-
Kimseyi rencide etmek gibi bir derdim yok.O gün o bayanların yerine,iki erkekte veya iki açık bayanda bana o şekilde tepki verseydi emin olun burda yine belirtirdim.Ben dış görünüşden dem vurmam asla.Önemli olan kafa yapısı.Ben de tesetturluyum ama o zihniyete sahip degilim..boyle siniflandirmalar konuyu kaosa surukler hoş degil lutfen..iki acik sacik kadin diye bahsetsek nasil hos olmazsa bu da oyle..
günümüze göre haklısın, ama hamile bayanların tayt giymeleri, karınlarını açarak gezmeleri ve facalerde tamamen karınları açık şekilde resim çekinmeleri, nerdeyse doğururken bile resim vermeleri, hoş görüntüler değil bnm için.
babamızdan neden utanacakmışız?Bizi leylekler mi getirmiş tövbe tövbeee hiç de utanmam gerine gerine evlat sahibi olacağım için sevinerek dolanırım.Bu sözleri söyleyenler kocakarı laflarıyla yetişmiş kadınlarKızlar yaşlı bir uzaktan akrabam olan bir teyze bugün bana aynen şu cümleyi kullandı ; " biz hamileyken anamızın babamızın kapısına gitmezdik utanırdık !"
Bende insanların utanacağı bir çok şey var teyze ,senin gelinine yıllarca eziyet edip şimdi onun hizmetini beklemen gibi " dedim .
Dışarıya çıkıyoruz çoğu erkek saçma saçma bakıyor
Sadece erkekler olsa iyi hemcinslerimde de var bu tipler .
Yok hamile olduğun babaya söylenmez vs .
Gidipte babama hamileyim demiyorun , geçen ve gelişen süreçte bu zaten belli oluyor
Ben şimdi bu kafaya göre 9 ay babama gitmemeliyim
Hamile bir kadının dışarıda dolaşması , yemesi içmesi kadar doğal olmayan birşey olabilir mi ?
Yani ben hamileliğimden neden utanayım?
Çok özür dileyerek söylüyorum ama hamile bir kadına neden sex yapmış bu gözüyle bakılıyor sadece bunu anlamıyorum
niye hamile kadın tayt giyince hoş olmuyomuş? Ben tunik ve taytla çok rahat ediyorum. Ne farkımız var herhangi bi kadından anlamadım
Kaçıncı yüz yıldayız ya . Anne babalar torun isteyince nasıl yapıldığını bilmiyolar mı da hamile kalınca görüşemicez. Hangi şehirde yaşıyosunuz bu aradaKızlar yaşlı bir uzaktan akrabam olan bir teyze bugün bana aynen şu cümleyi kullandı ; " biz hamileyken anamızın babamızın kapısına gitmezdik utanırdık !"
Bende insanların utanacağı bir çok şey var teyze ,senin gelinine yıllarca eziyet edip şimdi onun hizmetini beklemen gibi " dedim .
Gidipte babama hamileyim demiyorun , geçen ve gelişen süreçte bu zaten belli oluyor
Hamile bir kadının dışarıda dolaşması , yemesi içmesi kadar doğal olmayan birşey olabilir mi ?
Çok özür dileyerek söylüyorum ama hamile bir kadına neden sex yapmış bu gözüyle bakılıyor sadece bunu anlamıyorum
Senin icin hos degilse pardon yea, hemen saklasinlar o koca gobekleri, taytlara ölüm.günümüze göre haklısın, ama hamile bayanların tayt giymeleri, karınlarını açarak gezmeleri ve facalerde tamamen karınları açık şekilde resim çekinmeleri, nerdeyse doğururken bile resim vermeleri, hoş görüntüler değil bnm için.
teyzenin nedemek istedigini anlamadım pek de umursamadım ama hamilelik ilgili bir başka açı var bu daha önemli bence.
bebek sahibi olmayı bekleyen kadınlar onların hamile bir bayan gördügünde üzülmeleri daha önemli.
bunu düşünmeliyiz belki de ..
eskiden elinde yiyecekle sokaga çıkmakda ayıpdı canı çeker alacak parası olmaz gb bunum gb bence
Biri de o okuyup tepki verenlere kayda değer bir cevap verebilecek mi acaba? Yoksa dalga geçerek tepkileri bastıracak mu böyle?Biri artık tayttan sonrasını da okuyacakmı acaba :)
Çok haklısınız ama nedenini bilmediğimiz bi şekilde bayanlarda bakıyor. Benim hamileliğimin son zamanları yaza denk gelmişti, yürüyüşe çıktığımda acayip acayip bakışlardan çok rahatsız oluyordum. Şuan yolda görsem bile bakmıyorum karşımdaki insan rahatsız olur diye.Kızlar yaşlı bir uzaktan akrabam olan bir teyze bugün bana aynen şu cümleyi kullandı ; " biz hamileyken anamızın babamızın kapısına gitmezdik utanırdık !"
Masumiyet kadına has bir şey değildir. Eskilerden kastınız nedir? Atalarınızın, dini nikah ile padişaha eş olmuş bir kadının dışındaki gebeleri kapalı bir odada yıllarca tutup, orada doğum yapmaya zorlandıklarını ve tahta ortak olmasın diye doğan erkek bebeğin boğdurduklarını biliyor musunuz? Eskiler her zaman doğru değildir. Tekrar söylüyorum, masumiyet sadece kadına değil, insana gerektir.Tepkiden çekinsem, fikrimi yazmazdım...Günümüzde hoşlanmadığım birçok davranışlar var ve ben eskileri çok özlüyorum.
Örnek; genç kız masumluğunu, hamile kadın masumluğunu, saygıyı, hürmeti, komşuluğu, kısacası insanı insan yapan değerleri. Eski insanları yargılıyorsunuz edep ve hayalarından dolayı..Cahil, yobaz diyorsunuz atalarımıza, örf ve adetlerimize.
Tepkiden çekinsem, fikrimi yazmazdım...Günümüzde hoşlanmadığım birçok davranışlar var ve ben eskileri çok özlüyorum.
Örnek; genç kız masumluğunu, hamile kadın masumluğunu, saygıyı, hürmeti, komşuluğu, kısacası insanı insan yapan değerleri. Eski insanları yargılıyorsunuz edep ve hayalarından dolayı..Cahil, yobaz diyorsunuz atalarımıza, örf ve adetlerimize.
Doğru olan şimdikilermi ?Masumiyet kadına has bir şey değildir. Eskilerden kastınız nedir? Atalarınızın, dini nikah ile padişaha eş olmuş bir kadının dışındaki gebeleri kapalı bir odada yıllarca tutup, orada doğum yapmaya zorlandıklarını ve tahta ortak olmasın diye doğan erkek bebeğin boğdurduklarını biliyor musunuz? Eskiler her zaman doğru değildir. Tekrar söylüyorum, masumiyet sadece kadına değil, insana gerektir.
ama gerçekten çok rahat oluyo. Arada dediğin gibi elbise de iyi oluyo. Bu şiş halimizle bırakın kıyafetten yana bari rahat edelim di mi.. Şimdi iyice belirginleşmeye başladı karnım bol giysem de belli oluyo millet bakıyo öyle hiç hamile görmemiş gibi. Burda okuyanlar varsa gerçekten bakmayın insan çok rahatsız oluyo..Tayttan rahatsız olan biri şort etek hakkında ne düşünüyor tahmin etmek hiçte zor değilbenim de önümüzdeki 6 aylık tarzım tayt tunik, arada elbise olabilir Hayırlı doğumlar bu arada canım sağ salim kucağına alırsın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?