Hamile kadın

Kadın cinselliği malesef ülkemizde hala ayıp sayılıyor
İstediğin gibi gez, istediğin kişiye de söyle.
Bütün memeliler gibi insanlar da üremek için eylemlerde bulunuyor sonuçta :) o pis zihniyetlilere mahal vermemeliyiz

Yok artık yaa ne alaka yani. Ben de babama kendim söyledim hatta cinsiyeti öğrendim hemen babamı aradım onunla paylaştım. Midem bulanıyor başım ağrıyor diye bile arayıp konuşurum. Babam o benim yaa ne saçma. Sanki evlilik dışı mi çocuk yaptım da utanmam gerekiyor. Zaten benim ailem ileri görüşlü çok şükür hiç bu kafada değiller yani. Daha neler...

Elbette akrabaniz ve siz daha iyi tanirsiniz. Ben imalardan hoslanmam mesela. Birisi bana birsey ima ederse hemen acik acik sorarim. Sonrasinda yoj ben oyle birsey ima etmemistim de bla bla tarzinda cark ediyor insanlar malum. Hem de belki ben yanlis anliyorumdur diye kafamda suphe kalmamasi icin. Dedigim gibi yaslilar hep bu tarzda konusur ve cogu iclerindeki aciyi anlatir aslinda. Ben de belki o sebeple de soylemis olabilir, goz onunde bulundurun diye yazdim.

Aksine insanların baska bırının mutluluğunu gelenek gorenek ve adet dıye dıye nasıl gasp etmeye calıstıklarını gormuş oldum
Daha neler var buna gelene kadar. Ilk adet gördüğünde tokatlanan kızlardan başlar bizim toplumumuzda kadının cinselliğinin ayıp sayılması ve hatta yok sayılması, kocası iktidarsiz çıkıp da bekaret kanı akmayan kadının aile meclisinde katline karar verilmesine kadar gider. Ne garibim utancından ağzını açıp kocam yapamadı diyebilir ne de dese bile insanlar inanır. O teyze de bu toplumun ürünü işte. Sorsan ben kadınım bile diyemez çünkü kadın demek bile ayıp. Dediğim gibi hamile hamile üzme kendini.

Yok zaten ben anladıgımda dedıgını utanılacak bırsey olmadıgını ve kendı durumjndan utanması gerektıgını soyledım .
Yaşlılara saygım var sever sayarım ama boyle en guzel mutluluklark dahı gasp etmeye calısan ınsanların yaşlılığına veremıyorum

Eşiyle yaşadığı ilişkiye " bu benim eşime olan görevim " diye bakanlara ne anlatabilirsin ki
Ayyyy sorma o görwv diyen birine kızıp banlandım geçen gün

Bu teyze de türünün son örneklerinden türü tükenesice offf var öyle deliler ben 15 aylık tı büyük kız hamile kaldım arkadaş 9aylıktı hamile kaldı bigün bi toplumda bi teyze de kadın kadına baya kalabalık ortamda bizim için kadınlar kudurmuş dedi utandık hala konuşuyo en son dayanamadım kudurduysam kocama kudurdum ayıp değil ya dedim

Hamileliğimden hiç utanmadım babama da söyledim babam eşimdemçn hevesliydi ne istiyo canın sorardı hatta doğudan çıktım anlımı ilk öpen babam dı

Son düzenleme:
Ben de sizin yöntemi kullanıyorum çoğunlukla, bir ima sezdiğimde durumu netleştirmek için doğrudan soruyorum, ama ne yalan söyleyeyim bugüne kadar daha hiç dürüst birine rastlamadım, ben sorduğum anda hemen başka tarafa çeviriyorlar dümeni.O yüzden pek etkili olmuyor gerçeklere ulaşmak açısından ama ayaklarını denk almaları açısından etkili oluyor :)

Bu algiyi yikmak icin her yere inadina cikip, gobegi de hamileligi de belli etmek lazim. Siz gururla yurudukce bu insanciklar en guzel cevabi alacaklar. Ne kadar cok boyle hamile kadin gorurseler o kadar normallesir, ve ceneleri kapanir. Bazi cahil hamile kadinlar bunu ayip gibi sakladiklari icin hamile gormeye de duymaya da alisik degil millet maalesef, ondan oluyor.

eski kafa işte , cahillik mi nedir bilemem orasını ama ben hamile olsaydım herkesle mutluluğumu paylaşırdım , babama bile büyük bir sevinçle söylerdim yani :) mutluluk verici heyecan verici bir olayı bile, kör cahil düşüncelerden dolayı zehir mi edeceğiz ..

Teyzeye güzel cevap vermişsiniz.
Ağır saçmalamış zaten.
İkinci gebeliğim benim bu tarz bir duruma denk gelmedim. Gezdim gönlümce kimseden böyle bir ima görmedim aksine bir yerde bekliyorsam kadın,erkek farketmeksizin "buyrun siz önce geçin"dendi hep. Ha teşekkür edip geri çevirdiğim çok oldu,hasta değilim en nihayetinde ama sizin bahsettiğiniz tarzda tepkiler almadım,o tip bakışlara maruz kalmadım. Yada ben farketmedim bilemiyorum. En fazla cinsiyet sorulup kız dediğimde "olsun,sonraki erkek olur"diyen bir iki densiz tanımadığım yaşlı teyzeye denk geldim. Bunu da kafaya takmadım çünkü benim için güzeldi kızımın olacak olması. Şimdi kısmetse oğlum olacak,genelde "aa ne güzel bir kız birde erkek olacak,şanslısın"deniyor.
Bu yaz tatile de gideceğim bir aksilik olmazsa. Kimse de umurumda değil yani kusura bakmasın varsa bu zihniyetteki insanlar hala.
Kendileri de bir anadan doğdular,leylekler getirmedi en nihayetinde,bunu 3 yaşındaki çocuklar bile biliyor artık.

Bende hamile bluzları giydikçe eşimin anneannesi kayınvalideme derdi ki kızım şu gelin kayınbabasının yanında böyle mi geziyor boydan robalı elbise al da onu giysin ayıp denen bişey var karnını karttıra karttıra dolaşıyor. Karttıra ne demekse :))) cahillerle uğraşmak ne zormuş..

Acaba kendileri hangi yolla dünyaya gelmıs sormak lazm.
Bazen bende insanların bakışlarini yakaliyorum hic umurumda degıl valla sanki kendileri yapmadı mi saklanarak mı yaşadilar o cok eskidendi anne tarafmda da var o babaya birşey denmez benimde dedem olur yani gdiyorum ama bebek konusu hamilelik konusu konusulmaz zaten onun yaninda karın cıkaninca o anlar ama gtmeme gbi bi durum olamaz

Bu zihniyette ki insanlar o zaman anne babasına da öyle desin sonuçta onlarda sevişip çocuk yaptı. Kendileri elin adamıyla elin kadınıyla sevişip çocuk yaparken sorun değil başka insanın hayatına müdahale ediyorlar bir de babamızın karşısına hiç çıkmazdık diyorlar.

O zaman evlenince de babalarının karşısına gelmesinler. Zihniyetleri saman dolu pislik insanlar. Ne iğrenç ne mide bulandırıcı birşey hamile bir kadına edepsiz gözüyle bakılması sanki onları leylekler getirdi.

Ben hamileyim ve yolda hamile bir kadın görsem çok sevimli ve tatlı geliyor gözüme. Çok kutsal bir şey annelik ama onu da seks objesi olarak görüyor camurlasmis zihinler.

Ilk adet gördüğünde tokatlanan kızlardan
Şu inanış da kan kaybedecek ya çok fazla kan kaybetmesin diye yapılan saçma sapan bir şeymiş diye duydum ne kadar doğru bilemem. Yani tokat atınca yüz kızarır ya o mana kan yüze gidiyor filan saçma sapan adetler işte tüm apt.llar bizim toplumumuzda yaşamışsa demek

Konu dişi olacak fakat duygulandim. Ne güzel bir histir o. Bir kizim var, ilerde anneanne olmanin verecegi duyguyu düşünemiyorum bile.

Umarim sağ salim gelir torununuz.

Ha bu arada konuya değnecek olacaksam ben hamile olduğumda ve bebiş vurduğunda annem ve babama "hadi sizde hisedin bak torun nasil vuruyor" diyen bir insanim. Elbette utanilcak birşey yok.

tayt ne alaka?
şu hamilelikte en rahat giyilen şeylerden biri hamile taytı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…