valla daha adet dönemim gelmedi. ama geçen kullandığımda da gecikmem olmamıştı. hamile olmayasın ?
biz bu kadar uğraşıyoruz ,araştıryoruz eşinizde bu kadar uğraş var mı :)EVET HAKLISIN BİZ YAPMAYA KALKARKEN ETİMİZİ YAKARIZ :)
çatlatma iğnesi yapılmış mıydı ?Kiminde gecikme yapmis kiminde yapmamis bu klomen bende anlamadim. Bilmiyorumku canim 3. Gunum bugun ama hala test yapmadim yarinda gelmezse yapcam insallah ilactan degil bebistendir
Senin dediğin ağrılar için cnm kesik atıyolar iç kısma pis kan çıksın diye hacamat öyle oluyo aslında ve 2 ayda bir yapılması gereken bişey. Ama çocuk için yapıyosan ekmekle bardak çekerek yapıyosun kesik atmadan morarıyo sadece çokta acımıyomş yani bi konu vardı açan çoğu kişi eşine bile yaptırmış hatta biri eşim korktu oğluma yaptırdım diyodu :)onu anlatmayla değil bilen yapması lazım cnm,çünkü kupa da çekiyolar ya etini diyeyiyim o kabarık olan bardak içinde toplanan pis kanın oluyormuş zaten ,kırmızı kızarır ya hatta,iş o noktadan kesiyolarmış kupadan sonra o kanı akıtıyorlar o işleme hacamat deniliyormuş.
değişik bi yöntem ama bende korkanlardanım ,yaptıramam herhalde canım ,senin cesaretin var ne güzel rabbim nasip etsin inş bu vesile ileSenin dediğin ağrılar için cnm kesik atıyolar iç kısma pis kan çıksın diye hacamat öyle oluyo aslında ve 2 ayda bir yapılması gereken bişey. Ama çocuk için yapıyosan ekmekle bardak çekerek yapıyosun kesik atmadan morarıyo sadece çokta acımıyomş yani bi konu vardı açan çoğu kişi eşine bile yaptırmış hatta biri eşim korktu oğluma yaptırdım diyodu :)
Benimde canım çok tatlı da herkes acımıyo deynce denicz bklm inş hayırlısı olur hepimizin hakkında :)değişik bi yöntem ama bende korkanlardanım ,yaptıramam herhalde canım ,senin cesaretin var ne güzel rabbim nasip etsin inş bu vesile ile
Yapilmadi canimçatlatma iğnesi yapılmış mıydı ?
hadi hayirli haberlerini bekliyorum insallah canim. insallah bizimle birlikte isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar nasip olurmerhaba kuzum naslsın?
ben de şimdi bu ay sonunda nasipse olacak aşılamam canım bana da doktor diyet spor dedi 3 kilo verdim işte birkaç gündür diyeti bozdum ama yeniden bugün toparladım inşallah senin de tedavinde hayırlarla sağlıcakla yüzün güler hepimizin güler haberdar et durumdan ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN GÜLÜM AMİN CÜMLEMİZİN DE İNŞALLAH AMİN
kiz bi test yapsanaaaaa vallah ben bile merak ettim yap artik.negatif olsada kirmizilar gelmeden umudu kesme.ben dun yedim kirmizi karti:) daha da cok yerimYapilmadi canim
kiz bi test yapsanaaaaa vallah ben bile merak ettim yap artik.negatif olsada kirmizilar gelmeden umudu kesme.ben dun yedim kirmizi karti:) daha da cok yerim
kismet kuzum da simdi adet oluyorm ya bi umutsuzlk doluyo icime.adet bitince yeniden umutlaniyrm.bu bi kisir dongu gibi ama insallah dedgn gibi kisa zamanda olur sagliklida olur insallahCanim eczane oturdugum yere biraz uzak gidip alamiyorum bugunyarin cikcam disari ozaman yapcam yarina kadar beklicem mecbur. Sen de oyle umitsiz konusma kuzum insallah birdahaki ay olur
eşim de canım son 3-4 aydır uğraş var babası rahatsızdı hep onu düşündü rahim filmi çekindim doktor aşılma yapalım dedi ta bir sene önce inat etti yaptırmadı şimdi anca ikna oldu ne kadar ağladığımı ben bilirim olsun istiyor ama benim kadar çabası olmadıbiz bu kadar uğraşıyoruz ,araştıryoruz eşinizde bu kadar uğraş var mı :)
ya arkdaşım aynı benim yaşadıklarım ya ,inat,ilgisizlik ve reklam dahil her bebek haberine ağlamameşim de canım son 3-4 aydır uğraş var babası rahatsızdı hep onu düşündü rahim filmi çekindim doktor aşılma yapalım dedi ta bir sene önce inat etti yaptırmadı şimdi anca ikna oldu ne kadar ağladığımı ben bilirim olsun istiyor ama benim kadar çabası olmadı
şimdi tam peşinde işte yaşımız da küçük olsa ahh ahh ben ilk baştan beri istedim bebek ilk geceden ama korunduk işte eşim istemiyordu ilk zamanlarya arkdaşım aynı benim yaşadıklarım ya ,inat,ilgisizlik ve reklam dahil her bebek haberine ağlamamilgisizlik derken ben araştırıyorum ,bakıyorum doktor yol yöntem hikayeleri yaşayanların onda tık yok "olur bakam" bitti.
Nasip ya korunmayıp olmayanda var işte benşimdi tam peşinde işte yaşımız da küçük olsa ahh ahh ben ilk baştan beri istedim bebek ilk geceden ama korunduk işte eşim istemiyordu ilk zamanlarşimdi arar olduk
evet canım işte olmayınca acaba ondan mı diyor insanNasip ya korunmayıp olmayanda var işte ben
aynen ,kaç seneden beri deniyorsunuz ,yaş kaç acabaevet canım işte olmayınca acaba ondan mı diyor insan
ben troit hadtasiydim saglikli olmuyordu yumurtalarim. tarcin kuru yaptim o ay 2. ogluma hamile kaldim. simdi 3. icin cabamiz hayirlisi Allahtan.
Arkadaşlar;
Yeme içme ,kilo, doktor, macunlar, yakılar, otlar, ilaçlar vs bu yolda neler yaptınız nasıl hamile kaldınız konuşalım bilinmedik şeyler varsa paylaşalım ..
En en önemlisi tabii ki dualar..
Dualar olmasa ALLAH OL der mi? İnş bizim için de HZ. ALLAH 'IN OL DEME ZAMANI AZ KALMIŞTIR İNŞ AMİN...
İnşallah tez zamanda tüm isteyenler evlat sahibi olur
Walla bende 6 yıl anne olamadım 3 yıl hastanelere gittim en sonunda ümit kestim ve hamile kaldım tabi bu arada hocamı dersin Dr mu bi sürü şey denedim
Sakin ümit kesmeyin ben Meryem otu kullandım ve 3 çatlama iğneyle hamile kaldım bebeğim 2 buçuk aylıkken korunduğunu halde bi daha hamile kaldım aralarında yaş yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?