Hamile Kalabilmek İçin Yapılan Uğraşlar

valla daha adet dönemim gelmedi. ama geçen kullandığımda da gecikmem olmamıştı. hamile olmayasın ?

Kiminde gecikme yapmis kiminde yapmamis bu klomen bende anlamadim. Bilmiyorumku canim 3. Gunum bugun ama hala test yapmadim yarinda gelmezse yapcam insallah ilactan degil bebistendir

Kiminde gecikme yapmis kiminde yapmamis bu klomen bende anlamadim. Bilmiyorumku canim 3. Gunum bugun ama hala test yapmadim yarinda gelmezse yapcam insallah ilactan degil bebistendir
çatlatma iğnesi yapılmış mıydı ?

Senin dediğin ağrılar için cnm kesik atıyolar iç kısma pis kan çıksın diye hacamat öyle oluyo aslında ve 2 ayda bir yapılması gereken bişey. Ama çocuk için yapıyosan ekmekle bardak çekerek yapıyosun kesik atmadan morarıyo sadece çokta acımıyomş yani bi konu vardı açan çoğu kişi eşine bile yaptırmış hatta biri eşim korktu oğluma yaptırdım diyodu :)

değişik bi yöntem ama bende korkanlardanım ,yaptıramam herhalde canım ,senin cesaretin var ne güzel rabbim nasip etsin inş bu vesile ile

değişik bi yöntem ama bende korkanlardanım ,yaptıramam herhalde canım ,senin cesaretin var ne güzel rabbim nasip etsin inş bu vesile ile
Benimde canım çok tatlı da herkes acımıyo deynce denicz bklm inş hayırlısı olur hepimizin hakkında :)

hadi hayirli haberlerini bekliyorum insallah canim. insallah bizimle birlikte isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar nasip olur

kiz bi test yapsanaaaaa vallah ben bile merak ettim yap artik.negatif olsada kirmizilar gelmeden umudu kesme.ben dun yedim kirmizi karti:) daha da cok yerim

Canim eczane oturdugum yere biraz uzak gidip alamiyorum bugun yarin cikcam disari ozaman yapcam yarina kadar beklicem mecbur. Sen de oyle umitsiz konusma kuzum insallah birdahaki ay olur

Canim eczane oturdugum yere biraz uzak gidip alamiyorum bugun yarin cikcam disari ozaman yapcam yarina kadar beklicem mecbur. Sen de oyle umitsiz konusma kuzum insallah birdahaki ay olur
kismet kuzum da simdi adet oluyorm ya bi umutsuzlk doluyo icime.adet bitince yeniden umutlaniyrm.bu bi kisir dongu gibi ama insallah dedgn gibi kisa zamanda olur sagliklida olur insallah

biz bu kadar uğraşıyoruz ,araştıryoruz eşinizde bu kadar uğraş var mı :)
eşim de canım son 3-4 aydır uğraş var babası rahatsızdı hep onu düşündü rahim filmi çekindim doktor aşılma yapalım dedi ta bir sene önce inat etti yaptırmadı şimdi anca ikna oldu ne kadar ağladığımı ben bilirim olsun istiyor ama benim kadar çabası olmadı

ya arkdaşım aynı benim yaşadıklarım ya ,inat,ilgisizlik ve reklam dahil her bebek haberine ağlamam ilgisizlik derken ben araştırıyorum ,bakıyorum doktor yol yöntem hikayeleri yaşayanların onda tık yok "olur bakam" bitti.

şimdi tam peşinde işte yaşımız da küçük olsa ahh ahh ben ilk baştan beri istedim bebek ilk geceden ama korunduk işte eşim istemiyordu ilk zamanlar şimdi arar olduk

Meraba kızlar benımde uc bucuk yıldır olmuyor sebebsız ınfertılıte ıkı asılamam var negatıf... ıncır havuc kuru bal tarcın corekotu yaptım esıme kecı boynuzu kuru yaptım olmadı olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…