3 sene oldu canım yaş 32 sizin?aynen ,kaç seneden beri deniyorsunuz ,yaş kaç acaba
ben de kısmetse bu ay ilk kez aşılama deneyeceğiz canım umudunu kaybetme inşallah dualar ile olacaktır ALLAH'IN İZNİYLE AMİNMeraba kızlar benımde uc bucuk yıldır olmuyor sebebsız ınfertılıteıkı asılamam var negatıf... ıncır havuc kuru bal tarcın corekotu yaptım esıme kecı boynuzu kuru yaptım olmadı olmuyor
benimde aynen açıklanamayan inferilite aynı şey işte neyse ,banda doktor artık aşılama yapabiliriz dedi bu ay adetimle denesek mi denemesek mi diyoruz ,tavsiye eder misin ??Meraba kızlar benımde uc bucuk yıldır olmuyor sebebsız ınfertılıteıkı asılamam var negatıf... ıncır havuc kuru bal tarcın corekotu yaptım esıme kecı boynuzu kuru yaptım olmadı olmuyor
ben onu kaynatıp çayını içiyorsun diye duydum ,hatta aynnı ot tekrar tekrar kaynatılıyormuşmeryem ana otunu ben de üzerimde taşıyorum canım sen nasıl kullandın?
evet biz soğuk suya koyup içmiştik sonra aynı kurudu yine sonra bir parçasını taktım yeniden üzerime şimdi doğum zamanı yeniden suya koyarsan rahim gibi açılıyor o zaman da kolay doğum yaparmışsınben onu kaynatıp çayını içiyorsun diye duydum ,hatta aynnı ot tekrar tekrar kaynatılıyormuş
aaa ilk defa duydum ne hikmetliymişevet biz soğuk suya koyup içmiştik sonra aynı kurudu yine sonra bir parçasını taktım yeniden üzerime şimdi doğum zamanı yeniden suya koyarsan rahim gibi açılıyor o zaman da kolay doğum yaparmışsın
evet eski komşum öyle yaptı doğumu kolay olduaaa ilk defa duydum ne hikmetliymiş
2 senelik evli yaş 28 ,allah duamızı kabul etsin3 sene oldu canım yaş 32 sizin?
hayırlarla sağlıcakla olur inşallah sıkma canını bir bakmışsn olur kuru yemiş falan yiyin kuzum rahatlık çok önemli2 senelik evli yaş 28 ,allah duamızı kabul etsin
gerçekten mi?Arkadaşlar ben ebru destanın kitabındaki kürleri yaptım önce allahın izniyle sonra da bu kürler sayesinde hamile kaldığıma inanıyorum
canım bize de anlatsan ne iyi olur yaArkadaşlar ben ebru destanın kitabındaki kürleri yaptım önce allahın izniyle sonra da bu kürler sayesinde hamile kaldığıma inanıyorum
ben de kısmetse bu ay ilk kez aşılama deneyeceğiz canım umudunu kaybetme inşallah dualar ile olacaktır ALLAH'IN İZNİYLE AMİN
benimde aynen açıklanamayan inferilite aynı şey işte neyse ,banda doktor artık aşılama yapabiliriz dedi bu ay adetimle denesek mi denemesek mi diyoruz ,tavsiye eder misin ??
canımAmın canım ınsallah ... senınkı benımkısı gıbı olmaz ınsallah hemencecık tutar :)
Tavsıye ederım canım bu konuda zaman kaybına gerek yok ben asılama olmayacaksa klomen kullanmak bosa dıye dusunuyorum cunku etkılerı sonradan vıkan vucudun dengesını bozan agır bı ılac klomen bu yuzden klomen kullanılacaksa mutlaka asılama ıcerısıne dahıl edılmelı asılamada da ısrara gerek yok tup bebege gecmek ıcın bes asılama ıstıyorlar ıkısı ıgnelı uc tanesı klomenlı ben klomenlı olanları yaptım dıgerlerı ıcın yaza gıtcem eger tup raporu ıstemeseydım ıkı defa daha asılama yapmazdım dırekt tup yapardım
Yanı ozetle bu yol uzun bır yol yapılması gerekenler bır an evvel yapılmalı cunku bunları yaptıktan snra baska sonuclar cıkıyor altından baska baska testler baska baska tedavıler cıkıyor herbırı ıcın bır ay beklemek gerekıyor zaman kaybınaa gerek yok canım hemen yaptır
Hamile kalmak için bi amuda kalkmadığım kalmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?