Hamile Kalabilmek İçin Yapılan Uğraşlar

meryem ana otunu ben de üzerimde taşıyorum canım sen nasıl kullandın?

Meraba kızlar benımde uc bucuk yıldır olmuyor sebebsız ınfertılıte ıkı asılamam var negatıf... ıncır havuc kuru bal tarcın corekotu yaptım esıme kecı boynuzu kuru yaptım olmadı olmuyor
ben de kısmetse bu ay ilk kez aşılama deneyeceğiz canım umudunu kaybetme inşallah dualar ile olacaktır ALLAH'IN İZNİYLE AMİN

Meraba kızlar benımde uc bucuk yıldır olmuyor sebebsız ınfertılıte ıkı asılamam var negatıf... ıncır havuc kuru bal tarcın corekotu yaptım esıme kecı boynuzu kuru yaptım olmadı olmuyor
benimde aynen açıklanamayan inferilite aynı şey işte neyse ,banda doktor artık aşılama yapabiliriz dedi bu ay adetimle denesek mi denemesek mi diyoruz ,tavsiye eder misin ??

ben onu kaynatıp çayını içiyorsun diye duydum ,hatta aynnı ot tekrar tekrar kaynatılıyormuş
evet biz soğuk suya koyup içmiştik sonra aynı kurudu yine sonra bir parçasını taktım yeniden üzerime şimdi doğum zamanı yeniden suya koyarsan rahim gibi açılıyor o zaman da kolay doğum yaparmışsın

aaa ilk defa duydum ne hikmetliymiş

Arkadaşlar ben ebru destanın kitabındaki kürleri yaptım önce allahın izniyle sonra da bu kürler sayesinde hamile kaldığıma inanıyorum

Kitabı okudum önce canım moralimi o kadar yerine getirdi ki anlatamam regl olduğum moralim sıfırken okudum hemen silkelenip instagramdan ebru hanıma yazdım sağolsun döndü moral verecek sözler söyledi, sonra da kürlere başladım cıvan perçemi, aslan perçemi ve çoban çantasını hepsinden bir tutam alıp bir litre suda kaynattım sabah akşam içtim

ben de kısmetse bu ay ilk kez aşılama deneyeceğiz canım umudunu kaybetme inşallah dualar ile olacaktır ALLAH'IN İZNİYLE AMİN

Amın canım ınsallah ... senınkı benımkısı gıbı olmaz ınsallah hemencecık tutar :)

benimde aynen açıklanamayan inferilite aynı şey işte neyse ,banda doktor artık aşılama yapabiliriz dedi bu ay adetimle denesek mi denemesek mi diyoruz ,tavsiye eder misin ??

Tavsıye ederım canım bu konuda zaman kaybına gerek yok ben asılama olmayacaksa klomen kullanmak bosa dıye dusunuyorum cunku etkılerı sonradan vıkan vucudun dengesını bozan agır bı ılac klomen bu yuzden klomen kullanılacaksa mutlaka asılama ıcerısıne dahıl edılmelı asılamada da ısrara gerek yok tup bebege gecmek ıcın bes asılama ıstıyorlar ıkısı ıgnelı uc tanesı klomenlı ben klomenlı olanları yaptım dıgerlerı ıcın yaza gıtcem eger tup raporu ıstemeseydım ıkı defa daha asılama yapmazdım dırekt tup yapardım

Yanı ozetle bu yol uzun bır yol yapılması gerekenler bır an evvel yapılmalı cunku bunları yaptıktan snra baska sonuclar cıkıyor altından baska baska testler baska baska tedavıler cıkıyor herbırı ıcın bır ay beklemek gerekıyor zaman kaybınaa gerek yok canım hemen yaptır

canım BEYAZ KURT sana demiş bence de sen hulusi hocaya git benim de ilk aşılamam çok erteledik hep maddi nedenlerden bakalım umutla bekliyorum işte adet günümü yumurtlarımı iğneyle büyütecek klomen bende işe yaramadı hiç

bende de adet düzensizliği vardı mayıstan beri korunmuyorduk ağustos ayında soğan kürü yaptım 3 ay düzenli adet gördüm kasımda hamile kaldım ama bence soğan kürü az etki etti çünkü bende hep ilişkiden sonra ayaklarımı dikerdim sabah banyo yapardım her ay yalancı hamilelik belirtisi yaşardım falan kasım ayının başında eşimle kavga ettik baya boşanma seviyesine geldik ben hiç dikkat etmemeye başladım ilişkiden sonra hemen banyoya koşardm ve hep hayırlısı diye dua ettm ve o ay hamile kaldım bence herşey hakikaten kafada bitiyor bende sinir oldum bu cümleyi duyduğumda ama gerçekten öyleymiş kızlar ve şimdi eskisinden daha çok bağlandk birbirimize :)

Hamile kalmak için bi amuda kalkmadığım kalmıştı
hehehe kimi düz dur kimi ters düz kimi secde eder gibi dur okumadığım şey kalmadı benim de ama insan nasıl yapacağını bilemiyor sabaha kadar yıkanma istemeyene ağda gibi yapışır çocuk isteyene de yağ gibi akar...

Ben 3 ay cocuk istiyordum olmuyordu.Kasimda sogan suyu ictim 5 gun icebildim ama.Ve o ay hamile kldim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…