- 6 Aralık 2009
- 6.242
- 3.012
- 723
- Konu Sahibi ALLAHvarGAMyok
-
bende hamileyim 6haftalık kızlar,allahım herkese taddırsın bu duyguyu vajinismustan buraya tasındım:)2,5sene vajiyle ugrastım ve sonunda yendim gebeyim:CüvCüv:
selam kızlar bizde hiç tedavi olmadı şuan hamileyim allaha şükür sanıyorum tamamen stressiz bir ortam şart benim eşim çok stresli bi işte çalışıo ama eve gelince bütün stresini atmasını sağlıyorum bide sigara içen varsa şimdiden bıraksın evet hastalıklardanda olabilir tabiki ama her hastalıkta stresten kaynaklı bana göre ben çok dua ettim gerisini allaha bıraktımm yeter ki çok isteyin ve istediğiniz şey içinde bir çok şeyden feragat etmek de gerekli çünkü sadece hamile kalmakla da olmuo devamıda çok önemli.
Canim biliyorsun ben 8 yildir cocuk diye tutturanlardanim, ilk 3 sene evde denedik olmayinca doktora gittik ve cikolata kistim varmis, ilk basta daha tedaviye yeni basladigimizda engel olmaz dediler galiba daha ilk evredeydi. 3 asilama ve 6 tüp bebekten sonra artik kistimi alin bu böyle olmaz dedim.
Aradan yaklasik 2 sene gecmisti, ameliyatte bir sürü yapisiklik, böbreklere sicrayan, kuyruk ucuna sicrayan, rahim dis dokusunda ve yumurtaliklarda bir suru yapismalar alindi. Malesef ilk evredeki cikolata kistim en ileri evreye gelmis :sinifsinif:
Beni 2 sene oyalayan sirtimdan bir süru para kazanan hastaneye geri dönmedim. Zamanla histeroskopi, rahim filmi, gerekli hormon testleri, yumurtlama takipleri, isi ölcümü, blastosist transferi, embro yapistiricisi, assisted hatching, tipta ne varsa hepsini yapmaya ugrastim. Hatta yurtdisinda kaldigimiz icin bide Istanbulda sansimi deneyelim dedik 2 kez geldik yine olmadi yine olmadi. Halbuki elinden gelen herseyi yapmisti doktorlar tutacagina emindik.
Sonra 1 sene falan ara verdik biraz evde calistik bu arada sogan kuru ve incir kuru ictim hic bir faydasi olmadi, speed diye birsey var sperm sayimiz gerektiginden fazla olsa bile yine bir umut dedik kullandim. Hastanelerde bazi deneyimler oluyor daha tipta kullanilmayan ve bizim gibi insanlar ustünde kullanilar deneyimlere bile katildim, yine bir umut. Evimin yakininda yeni hastane bulduk, aralik 2009´da
tedaviye basladik 10.negatifi aldik, ocak 2010 yola devam dedik bu sefer tam 14 gun yerimden kimrasmadan yatakta yattim sonuc yine negatif 11.tüp bebek olmustu. Artik istemiyorum diye haykirmak istemistim, hatta babam kardesimin cocugunu dogduktan sonra sana devredelim dediler, bende hayir istemem baskasinin cocugunu ustumde yuk gibi hissederim, hep diken üstünde olurum, ne evlatlik alirim baska ulkeden nede kardeslerimin cocugunu eger rabbim bizi boyle munasip gormüsse boynumuz kildan ince emirlerine karsi gelipte daha sansimi zorlamiyacagim, sukur saglimizi, huzurumuz, herseyimiz var allah olmayanlara versin dedim ve hemen esimle tatile cikti Istanbulda stres atmak icin kendime yeni sayfa acmak icin eve geldikten 2 hafta sonra hamile oldugumu ogrendim. Yani ne zaman kafamdan bu olayi mantikla analiz ettim o zaman yavrumuz bize geldi. Bazi seyler illa olacak diye cok usteliyoruz, bu hatayi ben yillardir yaptim hep olacak
olacak diyordum cunkú kistten haric hersey súperdi. Umarim yazdiklarimdan az bucuk olsada birseyler cikarmisinizdir. Sabreden muradina ermis derler ama bu is gercektendne kafada bitiyormus.
ben cok kafaya takıorum eger öle olmaya devam ederse bılıorumkı daha yıllarca beklerız:umursamaz::umursamaz::umursamaz:
Canim kim kafaya takmiyorki, hepinizi en iyi anlayanlardan biri benim. Zamaninda 10 yil beklemis ciftlerden bugun size kafaya takmayin diye cok laf isitmistim ama dinlemedim cok iddialiydim olacak diye. Yani rabbimin yaninda ben kim oluyorumda bu kadar bilmis gibi olacak diye hep büyük konusuyordum bilmiyorum, hatam belki hep orda basladi.
Sizlerde az kendinize zaman ayiririn, kari koca birbirinizin tadina varin olumunekankayizsmile
Allah istedigi an oluverir, kafaya takmakla degilmis bu isler canim, kendine iyi bak senin sagligin herseyden 'önemli bunu unutma:1hug:
arkadaslar bol bol dua edin rabbime bayanlar sogan suyu içebılırsınız akıntıyı söküyor ben onunla hamıle kalmadım ama ii geliyor erkekelerde de keçiboynuzu sperm kalıtesını arttırıyor canlar ve en önemlisi kafanızı dagıtın özellik bir sorunu olmadıgı halde gebe kalamayan arkadaslar bende öyleydin tatile gittim ailemın yanına gezdim spora gittim zayıfladım alışveriş yaptım kocamdan ayrı evıme geldim hiç cocuk aklıma gelmıyordu bambaşka bir ben oldum 8 kılo verdim sacımı degıştirdim yeni kıyafetler aldım ve eşimin yanına geldikten sonra daha hiç adet olmadım o ay hamıle kaldım şu an 2,5 aylık hamıleyım kafama taktıgım için 11 ay olmadı bebişim kızlar aklıma gelenleri yazdım umarım işe yarar hepiniz yavrularınıza kavuşursunuz
ben cocuk sayfasını kapadım artık esımın sayısı dusmus cok uzgunumkafaya takmıcam suan maddı durumum yok zaten tupte 2 3 yıldan asagı yaptıramam ((((ALLHIM YARDIM ET
canım benim oyle deme sen moralini yuksek tut Allaha bol bol dua et biraz da bitkisel kurleri falan dene.. baska topikte anlatmıstım sanırım bi arkadasımda kist kocasında varikosel wardı ameliyatsız imkansız cocuk sahibi olamazsınız demişti doktor.. tam ümidini kestigi yerde hamile kaldı
simdi 1 yasında kızı war sende sakın ole karamsar olma Allahtan ne eksik :Saruboceq: Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?