HAMİLE KALANLARDAN hamıle kalamayanlara YARDIM ...

Benim adetim zaten duzensiz ama sunu soyleyebilirim yumurtlamamdan sonraki 15.gun yaptirmistim.Ilgin icin tesekkurler.Umarim bende de bir sorun olmaz.

slm kızlar.adeti gecikipte test yapıp negatif olan ama sonradan hamile olduğunu oğrenen varmı?adetim gecikeli 4.gunum ve dun test yaptım negatif çıktı.dun akşam ve bu sabah kan karışımlı akıntı geldi şimdide sol tarafımda hafif iğne batıo gibi.adetim başlıycak yada idrarda henuz çıkmamış olabilirmi?

ben 10 ay sonra hamis kaldim kabak cekirdegi, ananas ve bal+tarcin+corekotu yedim ve rahim filmi cektirdim. allah yardimciniz olsun.

eger gec dollenme olduysa ıdrarada cıkmaması normal kan testı yaptır bence dusukte olsa cıkar muhakkak.

Canım arkadaşlarım benim. Insallah enkısa zamanda hepimiz sağlıklı bi gebelik atlatıp bebeklerimizi kucagımıza alırız. 1.kural bayanlar lütfen folik aside baslayalım.2.kural hergün 2-3 adet ceviz birazcık fındık yiyelim. Bol bol sebze tüketelim.3.kural günaşırı cinsel ilişki şart.adet biterbitmez başlayıp taki diğer adetinize 2-3 gün kalana kadar devam edin. Ilişki bitince 5 10 dakka yatar halde durun.4.kural moralinizi yüksek tutun.bu çok önemli.insall hepinizden 1 ay sonra gebeyim sözünü duyarım

bılgılerın ıcın cok tsk ederız canımmmm

Merhaba kızlar bende bugün aldım güzel haberi 4 haftalık hamileyim :)) Doğrusu benimkide biraz zorladı ama geldi çok şükür hemde sol yumurtalığımda pko sağ da ise çikolata kisti varken hamile kaldım sorusu olan olursa seve seve yanıtlarım 2 senede az şey yaşamadık ama sonunda güzel haber ben asla umtsuzluğa kapılmadım sizde kapılmaayın lütfen allah herkese istediği zamanda sağlıklı evlatlar versin banadaaaaaaa :))))))

ay cok gusel bır haber bugun herkes hamıle yha ne ugurlu bır gunmus:)senın adına cok sevındım allh analı babalı buyutsun vede hayırlı bır sekılde kucagına almayı nasp etsın ınşşşşş

ay cok gusel bır haber bugun herkes hamıle yha ne ugurlu bır gunmus:)senın adına cok sevındım allh analı babalı buyutsun vede hayırlı bır sekılde kucagına almayı nasp etsın ınşşşşş

inşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsin ben henüz şoktayım ama eminim kendime glince çok sevinicem :)

Benim ikinci hamileliğim öyle oldu. testte bişey çıkmadı. Kahverengi akıntı falan geldi. Adet olacam zannettim. 5 gün geçti test yaptım tekrar çok silik çıktı. Bunun sebebi ya geç döllenme ya da beta hcg'nin düzenli artmaması oluyor. Tabi diğer şık hamile olmayabilirsin

Benim adetim zaten duzensiz ama sunu soyleyebilirim yumurtlamamdan sonraki 15.gun yaptirmistim.Ilgin icin tesekkurler.Umarim bende de bir sorun olmaz.

Gayet iyi değerlerin. Bişeycik olmaz canım içini rahat tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…