- Konu Sahibi ALLAHvarGAMyok
-
Canım sat'ın ne zaman. Daha doğrusu şöyle sorayım. Adetin geçtikten ne kadar sonra kan tahlili yaptırdın? Ben 1 gün geçince yaptırmıştım 123 çıkmıştı. Düşük tehdidi olunca dr 5 gün sonra yine yaptırdı. 1000 çıktı. Artışın düzgün olup olmaması önemli. Bebeğim sağlıkla doğdu çok şükür.
Simdi doktordan geldim ve degerim 106 dan 433 e cikmis.Doktor cok iyi sekilde bir artis bu dedi.Haftaya tekrar gidicem.Icim rahatladi valla.
ben 10 ay sonra hamis kaldim kabak cekirdegi, ananas ve bal+tarcin+corekotu yedim ve rahim filmi cektirdim. allah yardimciniz olsun.burda bır cogumuz sebepli yada sebepsiz yere gebe kalamamaktayız.oncelıkle hersey allhın takdırırdır.kımımız erkekten dolayı(sperm azlıgı morfolojık bozukluk hareket problemı vs) kımımız kadınsal rahatsızlıklardan dolayı (pko,adet duzensızlıgı) hamıle kalamıyoruz.burda hamıle kalan arkadslardan kalamaynlara onerıler ıstıyoruz.sperm dusuk ıse neler yaptınız yada adet duzensızlıgınız oldugu halde hamıle kaldıysanız ne gıbı seyler yaptınız.....(hepımıze hayırlı bebişler:)
Esra ilgin icin gercekten tesekkurler.
ben 10 ay sonra hamis kaldim kabak cekirdegi, ananas ve bal+tarcin+corekotu yedim ve rahim filmi cektirdim. allah yardimciniz olsun.
slm kızlar.adeti gecikipte test yapıp negatif olan ama sonradan hamile olduğunu oğrenen varmı?adetim gecikeli 4.gunum ve dun test yaptım negatif çıktı.dun akşam ve bu sabah kan karışımlı akıntı geldi şimdide sol tarafımda hafif iğne batıo gibi.adetim başlıycak yada idrarda henuz çıkmamış olabilirmi?
Canım arkadaşlarım benim. Insallah enkısa zamanda hepimiz sağlıklı bi gebelik atlatıp bebeklerimizi kucagımıza alırız. 1.kural bayanlar lütfen folik aside baslayalım.2.kural hergün 2-3 adet ceviz birazcık fındık yiyelim. Bol bol sebze tüketelim.3.kural günaşırı cinsel ilişki şart.adet biterbitmez başlayıp taki diğer adetinize 2-3 gün kalana kadar devam edin. Ilişki bitince 5 10 dakka yatar halde durun.4.kural moralinizi yüksek tutun.bu çok önemli.insall hepinizden 1 ay sonra gebeyim sözünü duyarım
Merhaba kızlar bende bugün aldım güzel haberi 4 haftalık hamileyim :)) Doğrusu benimkide biraz zorladı ama geldi çok şükür hemde sol yumurtalığımda pko sağ da ise çikolata kisti varken hamile kaldım sorusu olan olursa seve seve yanıtlarım 2 senede az şey yaşamadık ama sonunda güzel haber ben asla umtsuzluğa kapılmadım sizde kapılmaayın lütfen allah herkese istediği zamanda sağlıklı evlatlar versin banadaaaaaaa :))))))
ay cok gusel bır haber bugun herkes hamıle yha ne ugurlu bır gunmus:)senın adına cok sevındım allh analı babalı buyutsun vede hayırlı bır sekılde kucagına almayı nasp etsın ınşşşşş
tebrikler canım
slm kızlar.adeti gecikipte test yapıp negatif olan ama sonradan hamile olduğunu oğrenen varmı?adetim gecikeli 4.gunum ve dun test yaptım negatif çıktı.dun akşam ve bu sabah kan karışımlı akıntı geldi şimdide sol tarafımda hafif iğne batıo gibi.adetim başlıycak yada idrarda henuz çıkmamış olabilirmi?
Benim adetim zaten duzensiz ama sunu soyleyebilirim yumurtlamamdan sonraki 15.gun yaptirmistim.Ilgin icin tesekkurler.Umarim bende de bir sorun olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?