- Konu Sahibi ALLAHvarGAMyok
-
ben bugün öğrendim hamile olduğumu. size en büyük tavsiyem bol bol kenzül arş duası okuyun. 2.5 yıl sonunda hamileyim 1 aydır okuyodum kesinlikle okuyun pko vardı bende 7 ay adet olmadığimi bilirim dr a gitmeden ilaç kullanmadan sadece dua ederek Rabbim bana nasip etti bana da size tavsiye etmek düştü şimdi tek dileğim kalp atışını duyup sorunsuz bi 9 ay geçirmek darısı isteyen herkeze inşallahh
Aklıma gelmişken bir de çörekotu tavsiye etmişlerdi. Ablam çörekotu kullandığında hamile kaldı. Her gün 1 çay kaşığı çiğneyin üztüne su için. Yumurtaların kalitesini arttırıyor. Hatta sayısını bile arttırıyormuş.
Bir de ovulasyon kitleri işinizi kolaylaştırabilir. Ben 2 paket bitirdim. Eşim daha yeni ameliyat olmuştu. Bir işe yaramadı. Ama yumurtlama tarihimi anlamama yardımcı oldu. Onda çift çizgi çıktığında bende gerçekten sıvı fazlalaşması oluyordu. Artık ne zaman yumurtladığımı anlayabiliyorum. Bir de bende hamile kalmadan önceki son 2 ayda yumurtlama tarihimde 1-2 damla kan gelmeye başlamıştı. Bu da haberciymiş. Belki sizde de olur takip edin. Buna göre ilişkiye girmiştim.
d.e.s.i.r.e hayırlı olsun bebişin allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin (amin) allahım bebişini sana bağışlasın canım allaha dua ederken diyecekmişinki allahım bu dileğimi dileğin her ne ise onu söyleyip bu dileğim olursa iki komşuma tuz alıp vericem diyecekmişin dene bence allahım bebeğimi sasalim kucağıma alırsam iki kapıya tuz verecem de allah kabul etsin kabul oluomuş
kızlar adet gününüzün bittii gün sogan suyu kürü için işte o zaman hem zayıflıyorsunuz hemde tüm vücuttaki iltihaplar ve adet düzensizliği ortadan kalkıyor ben 20 gündür içiyorum 80kilo700 gramdım şimdi 75 oldum ayrıca ilk içmeye başladığınız 2 günden sonra müthiş ilthap söküor lavaboda anlıyorsunuz sildiğiniz peçete sapsarı oluyor iyi geldiğini anlıyorsunuz hemde yumurtlamaya en büyük etken yumurtlatıyormuş ama hamiş olmak için adetin bitişinde 15 gün kullanıp bırakıyorsunuz çünkü düşük yapma etkisi varmış bende neden korunmadığım halde hamiş deilim diodum bu yüzdenmiş ara vermedim içinmiş uygulayın hamiş haberlerinizi bekliyorum bolbol bana dua edin
ben hıc kullanmadım ovulasyon testı belkı dıger ay alırım
Merhaba.Ben sürekli yazılarınızı okuyordum ama bugün yazıyorum ilk defa.Bunun sesebi de sanırım hamileyim ve belirtilerimi merak edenlerle paylaşayım dedimçBu sabah test yaptım idrarda.İkisinde de ikinci çizgi silik çıktı.Az önce de özel bir klinkte kan verdim sonuçları saat ikide alıcam.Umarım herşey yolundadır.Kısaca hikayemi anlatayım.Üç senedir çocuk istiyoruz.Yasmin ile korunuyordum onu bırakalı da üç sene oldu.Adet düzensizliği ve piko belirtileri vardı.Yumurtlama olmuyordu bende.Bunu da drlara hep söyledim.Onlar rahim filmi istedi yumurtlamayı halledin çektireyim dedim.Aslında sanıyorum ki ben yumurtluyordum ama yumurtam çatlamıyordu.Bu ay ilk defa akıntımdan yumurtlama günümü ve aynı zamanda çatladığı günü farkettim.O günün üzerinden 5 gün geçtiğinde vajinal ultrasonla muayene oldumçDr bakar bakmaz hamile bile olabilirsin dedi.Progesteron istedi hemen 11 küsür çıktı.Yani doğru hissetmişim.Yumurtladığım günün üzerine 14 gün ekleyip belirtileri,ısmı takip edip 15.gün test yaptım.Çizgileri gördüm.İnşallah kanım da iyi çıkar.
Tesekkurler.Insallah.Ama hcg 106 cikti.Pztsi tekrar baktiricam ama dusuk mu sizce?
Tesekkurler.Insallah.Ama hcg 106 cikti.Pztsi tekrar baktiricam ama dusuk mu sizce?
denıoruz ama duzeldımı duzelmedımı bılmıorum suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?