HAMİLE KALANLARDAN hamıle kalamayanlara YARDIM ...

ben bugün öğrendim hamile olduğumu. size en büyük tavsiyem bol bol kenzül arş duası okuyun. 2.5 yıl sonunda hamileyim 1 aydır okuyodum kesinlikle okuyun pko vardı bende 7 ay adet olmadığimi bilirim dr a gitmeden ilaç kullanmadan sadece dua ederek Rabbim bana nasip etti bana da size tavsiye etmek düştü şimdi tek dileğim kalp atışını duyup sorunsuz bi 9 ay geçirmek darısı isteyen herkeze inşallahh

Aklıma gelmişken bir de çörekotu tavsiye etmişlerdi. Ablam çörekotu kullandığında hamile kaldı. Her gün 1 çay kaşığı çiğneyin üztüne su için. Yumurtaların kalitesini arttırıyor. Hatta sayısını bile arttırıyormuş.
Bir de ovulasyon kitleri işinizi kolaylaştırabilir. Ben 2 paket bitirdim. Eşim daha yeni ameliyat olmuştu. Bir işe yaramadı. Ama yumurtlama tarihimi anlamama yardımcı oldu. Onda çift çizgi çıktığında bende gerçekten sıvı fazlalaşması oluyordu. Artık ne zaman yumurtladığımı anlayabiliyorum. Bir de bende hamile kalmadan önceki son 2 ayda yumurtlama tarihimde 1-2 damla kan gelmeye başlamıştı. Bu da haberciymiş. Belki sizde de olur takip edin. Buna göre ilişkiye girmiştim.

kızlar adet gününüzün bittii gün sogan suyu kürü için işte o zaman hem zayıflıyorsunuz hemde tüm vücuttaki iltihaplar ve adet düzensizliği ortadan kalkıyor ben 20 gündür içiyorum 80kilo700 gramdım şimdi 75 oldum ayrıca ilk içmeye başladığınız 2 günden sonra müthiş ilthap söküor lavaboda anlıyorsunuz sildiğiniz peçete sapsarı oluyor iyi geldiğini anlıyorsunuz hemde yumurtlamaya en büyük etken yumurtlatıyormuş ama hamiş olmak için adetin bitişinde 15 gün kullanıp bırakıyorsunuz çünkü düşük yapma etkisi varmış bende neden korunmadığım halde hamiş deilim diodum bu yüzdenmiş ara vermedim içinmiş uygulayın hamiş haberlerinizi bekliyorum bolbol bana dua edin

d.e.s.i.r.e hayırlı olsun bebişin allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin (amin) allahım bebişini sana bağışlasın canım allaha dua ederken diyecekmişinki allahım bu dileğimi dileğin her ne ise onu söyleyip bu dileğim olursa iki komşuma tuz alıp vericem diyecekmişin dene bence allahım bebeğimi sasalim kucağıma alırsam iki kapıya tuz verecem de allah kabul etsin kabul oluomuş

canlarım hamiş olmak için kadınlar sogan suyu kürü içsin eşlerinede sabah aç karnına sert türk kahvesi içirsin ayrıca ilişkiye girmeden 2 saat önce eşinize türk kahvesi içirin sperm sayısını ve kalitesini artırıyormuş

:)))))canım yha cok sevındım sana sorunsuz bır hamıleleık dılerım allh saglıklan kucagına almayı nasp etsın ınşşşşş:CüvCüv:

ben hıc kullanmadım ovulasyon testı belkı dıger ay alırım

tuz vermeyı ılk defa duydumbilmiyorumkismile

Bu sadece bebek için değil normalde de yapılması gereken bişey gibi geldi bana. Kürün tarifini yazar mısın?

ben hıc kullanmadım ovulasyon testı belkı dıger ay alırım

Eczanelere sorabilirsin. Medismart uygun olanı. Piyasada daha pahalıları da var ama bence gerek yok. Ben 20 TL'ye almıştım. Şimdi galiba 25 TL civarında. İçindeki kasetler bir adet dönemi için genelde yeterli oluyor. Bende artmıştı bile. İşiniz %50 kolaylaşır derim. Sonuçta ne zaman yumurtladığını bilirsen ona göre hareket edersin. Diğer günler kendini de eşini de yormazsın. Bu arada eczanelerde hemen bulamazsın. Depolarından getirtiyorlar. Bu da 1 günü bulabiliyor.

Merhaba.Ben sürekli yazılarınızı okuyordum ama bugün yazıyorum ilk defa.Bunun sesebi de sanırım hamileyim ve belirtilerimi merak edenlerle paylaşayım dedimçBu sabah test yaptım idrarda.İkisinde de ikinci çizgi silik çıktı.Az önce de özel bir klinkte kan verdim sonuçları saat ikide alıcam.Umarım herşey yolundadır.Kısaca hikayemi anlatayım.Üç senedir çocuk istiyoruz.Yasmin ile korunuyordum onu bırakalı da üç sene oldu.Adet düzensizliği ve piko belirtileri vardı.Yumurtlama olmuyordu bende.Bunu da drlara hep söyledim.Onlar rahim filmi istedi yumurtlamayı halledin çektireyim dedim.Aslında sanıyorum ki ben yumurtluyordum ama yumurtam çatlamıyordu.Bu ay ilk defa akıntımdan yumurtlama günümü ve aynı zamanda çatladığı günü farkettim.O günün üzerinden 5 gün geçtiğinde vajinal ultrasonla muayene oldumçDr bakar bakmaz hamile bile olabilirsin dedi.Progesteron istedi hemen 11 küsür çıktı.Yani doğru hissetmişim.Yumurtladığım günün üzerine 14 gün ekleyip belirtileri,ısmı takip edip 15.gün test yaptım.Çizgileri gördüm.İnşallah kanım da iyi çıkar.

cok sevındım sorunsuz bır hamılleık gecırmen dılegıylen allh sımdıden hayırlı ugurlu etsın ınşşşşşş

Tesekkurler.Insallah.Ama hcg 106 cikti.Pztsi tekrar baktiricam ama dusuk mu sizce?

Canım sat'ın ne zaman. Daha doğrusu şöyle sorayım. Adetin geçtikten ne kadar sonra kan tahlili yaptırdın? Ben 1 gün geçince yaptırmıştım 123 çıkmıştı. Düşük tehdidi olunca dr 5 gün sonra yine yaptırdı. 1000 çıktı. Artışın düzgün olup olmaması önemli. Bebeğim sağlıkla doğdu çok şükür.

Merhaba kızlar bende bu ay ilk defa incir kürü uyguladım,üç haftalık kullanım sürem bugun bitti ve inşallah faydasını görmüşümdür ve umarım beklenen adet tarihimde adat olmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…