HAMİLE KALANLARDAN hamıle kalamayanlara YARDIM ...

sorun yok.Fiyatlar değişiyor 70 e almıştım geçen ay bu elimde var onu kullanacağım.Bu ayda tutmazsa gelecek aya 130 lira olana var onu alacağım.70 liralık orjinal mi bilemiyorum.İstersen sana özelden sitesini yazayım.

yazarsan sevınırım canm ayrıca adanadasın bana onerebılecegn urolog varmı baskentte

slm kızlar bişi sorcam sizlere ilk korunmasız ilişkimiz 19 haziranda ve ben bu gün kendimi tuhaf hissediyorum midem ara ara bulanıyor gebelik belirtisi mi acaba bebek istiyoruz inşallah rabbim bebiş verir . ( her hangi bir rahatsızlığım yok ) ve testi ne zaman yaptırmam uygun olur adet gecikmesinden sonra mı yoksa 2 hafta sonra falanda belli olur mu? yardım edin kızlar...

canım 3 günde belirti olmaz psikolojiktir yada üşütmüşsündür,ben adet günümde idrar testinde öğrendim hamile olduğumu,adet gününe kadar sabret

canım 3 günde belirti olmaz psikolojiktir yada üşütmüşsündür,ben adet günümde idrar testinde öğrendim hamile olduğumu,adet gününe kadar sabret

tşk ederim adetim 13 hazirandaydı yani daha çok var. sabırsızlanıyorum ama ümitlenmek de istemiyorum çok saolun kızlar

kız bız kac aydır beklıoruz bızım gıbı olsan ne yapardın :)
rabbım melegını sana versın hayırlı zamnda ınşşşşşşşşşş

benim adetimde sorun vardı çok az oluyordu peçete kullanıyordum bi kaç kez doktora gittim ama fayda göremedim moralimi düz tuttum adetim bittikten 3 gün sonra korunmadık ve çok şükür hamileyim ve ayrıca bende kistte oluşuyor ve varda 4 cm lik rabbim isteyen herkese nasip eylesin tez zamanda çok farklı bir duyguymuş hepiniz bu duyguyu yaşarsınız inşallah....

meraba hanımlar esracımın topiğimize bildirmesi sebeiyle buraya geldim 7 aylık hamileyim her türlü desteğe ve yardıma varım size hikayemide anlatıcam

Sa kızlar bende uzun süre önce üye oldum kk ya. bende 4 yıllık evliyim. bizimde sperm sayımız, hareketliliğimiz düşük ve marfolojik olarakta sorunumuz var biraz. Eşim 2 yıl önce varikosel ameliyatı oldu daha sonra yaptığımız testlerde değerler bi düşük bi yüksek çıktı. ameliyat olmakla iyimi yaptık bilmiyorum ama herşey nasip, Rabbim ol dediği zaman olacaktır inşallah. benimde eşim keçiboynuzu suyu içti, pekmezi yedi. bende incir kürü uyguladım biraz düzensiz olan adetlerim düzene girdi çok şükür. beklemedeyiz hep hayırlısını diliyoruz Rabbimden. bende dularımda isteyen herkese nasip olması için dua ediyorum. Allah büyüktür inşallah hayırlısını verir.

esracım merhaba
bende seninle aynı derdi paylaşıyordum
eşimin son testinde sayı 10milyon ileri hareketi 0 morfoloji 0 idi
doktor direkt tüp bebek demişti kesinlikle başka yol olmadığını söylemişti
eşim 3 ay klomen ve trantal kullandı fakat çok bi fark olmadı daha sonra vitamin kullanmaya başladı ve şuan Allah a şükür çift çizgiyi gördük
en son bir ay kullandığı ilaçların isimlerini sanada göndermek istedim
inşaAllah sizde şifa bulursunuz
1) pharmaton
2) sıvı L-Carnitin
3) zinco

buse heryseyın hayırlısı olsun ınşşşşşşşşşş
ed 32222222
rabbım bızede gostersın bu duyguyu
o cıft cızgıyı
duanı eksık etme
su mubarek gunlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…