- Konu Sahibi ALLAHvarGAMyok
-
bende preseed kullanıyorum ve bu ikinci ay kullanışımın.İnşallah işe yarıyordur.
sorun yok.Fiyatlar değişiyor 70 e almıştım geçen ay bu elimde var onu kullanacağım.Bu ayda tutmazsa gelecek aya 130 lira olana var onu alacağım.70 liralık orjinal mi bilemiyorum.İstersen sana özelden sitesini yazayım.
slm kızlar bişi sorcam sizlere ilk korunmasız ilişkimiz 19 haziranda ve ben bu gün kendimi tuhaf hissediyorum midem ara ara bulanıyor gebelik belirtisi mi acaba bebek istiyoruz inşallah rabbim bebiş verir . ( her hangi bir rahatsızlığım yok ) ve testi ne zaman yaptırmam uygun olur adet gecikmesinden sonra mı yoksa 2 hafta sonra falanda belli olur mu? yardım edin kızlar...
canım 3 günde belirti olmaz psikolojiktir yada üşütmüşsündür,ben adet günümde idrar testinde öğrendim hamile olduğumu,adet gününe kadar sabret
tşk ederim adetim 13 hazirandaydı yani daha çok var. sabırsızlanıyorum ama ümitlenmek de istemiyorum çok saolun kızlar
kız bız kac aydır beklıoruz bızım gıbı olsan ne yapardın :)
rabbım melegını sana versın hayırlı zamnda ınşşşşşşşşşş
ınş canlarım inşşş
gelıncık saglıklan al kucagına ınş
sağol canım hepimiz inş sağlıkla sıhhatle alırız kucaklarımıza
meraba hanımlar esracımın topiğimize bildirmesi sebeiyle buraya geldim 7 aylık hamileyim her türlü desteğe ve yardıma varım size hikayemide anlatıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?