- Konu Sahibi ALLAHvarGAMyok
-
esracım bu kadar karamsar olma herşey allahtan rabbim inşallah yüzünü güldürür
eşinizle bir veya 2 hafta ilişkiye girmeyin ve eşiniz beslenmesine dikkat etsin güçlendirici besinler yesin fındık macun gibi ilişkiye girdikten sonra kıpırdamadan ayaklarınızı havaya kaldırın belki olur. biz öle yaptık ve oldu 6 ay olmuodu bunu denedik ve oldu.
eşinizle bir veya 2 hafta ilişkiye girmeyin ve eşiniz beslenmesine dikkat etsin güçlendirici besinler yesin fındık macun gibi ilişkiye girdikten sonra kıpırdamadan ayaklarınızı havaya kaldırın belki olur. biz öle yaptık ve oldu 6 ay olmuodu bunu denedik ve oldu.
takmamaya calısıorum ama olmuyor(((cok uzuluyorum 23 yasından aasagıda tup yapmıolarmıs ben 22 yım ((
Kızlar bırsey soracagım ,Ikıncı adetı beklemek ıstemıyorum dayanamıyorum yanı , kan testı ıle bellı olur mu , 18/04/2010 da ılıskıye gımıstık , bellı olmaz mı sımdı
yaşıt sayılırız bende 21 e gircem hazirandazemuszemushem daha genceciksin eşininde yaşı gençtir görürsün bak tüp bebege falan gerek kalmaz sen 23 olmadan inşallah bebişin gelir
merhaba arkadaşlar bugün çok mutluyum çünkü artık bebeğim benimle....alllahım herkese nasip etsin.beklemek çok zor biliyorum çünkü bende bekledim 2 tane aşılama sonrası.kendiliğinden allahımın izniyle artık hamileyimmm..benim size önerim preseed jel kullanmanız ben ilk kullanımdan sonra hamile kaldığımı öğrendim...allahımm isteyene versin çok şükür bana nasip etti..allah isteyen herkese nasip etsinnn. :dance:
kızlar ben de hamileyim. kk dan ovulasyon testinin varlığını öğrenmiştim..ovulasyon testleri sayesinda yumurtlama ve çatlama günlerimde çalışmalar yaptık..gg dan aldım herkese tavsiye ederim.
mutluluguna cok sevındım darısı bıze ınş.preseed bızde pek ıse yaramaz gıbıme gelıor.spermler az oldugu ıcın...saglıkla kucagına al melegını ınşşşşş
canım bizim sperm sayımızda düşüktü sonra 14 milyon ama ben keçiboynuzu kürü uyguladım eşime ve yumurtlama günümü testlerle belirledikten sonra preseed kullandık..ve bu belkide bahane oldu çok şükür...sanada allah nasip etsin inşallahh...:Saruboceq:
canım bizim sperm sayımızda düşüktü sonra 14 milyon ama ben keçiboynuzu kürü uyguladım eşime ve yumurtlama günümü testlerle belirledikten sonra preseed kullandık..ve bu belkide bahane oldu çok şükür...sanada allah nasip etsin inşallahh...:Saruboceq:
hayırlı olsun arkadaşım bende preseedi sipariş verdim ama karışıklık oldu kayboldu..
şu an aşılamaya karar verdik preseedle hamile kalanları duydukça acaba tekrarmı sipariş versem diyorum..
allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin..
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum. bende pco hastasıyım ve doktorum doğru dürüst bilgi vermedi internetten araştırdığım kadarı ile biliyorum ilerleyen yaşlarda bebiş olmaz diyordu ve çok korktum o yüzden bizde çalışmalara başladık ve eşimle ilişkiye girdiğimizde çok az kan geldi beni tedirgin etti nedeni ne olabilir acaba sat 13 haziran ve bu gün kasıklarıma kramplar giriyor acaba spermlerin hareketlernden mi oluyor hamile kalır mıyım sizce.... yardım edin dualarınızı eksik etmeyin lütfen benden de...
dualrımız hepımıze canım
allh sıfalıgını versın
olmaz dıe bırsey yok
rabbım yeterkı ol desın
ınş en yakın zamnda hayırlı haberlerını alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?