- Konu Sahibi ALLAHvarGAMyok
-
saol canım iyi olduk bebişimde iyi oynayıp duruyo içerde sen neler yapıyon
arkadaslar bızımde cocugumuz olmuyordu butun kurlerı denedık doktorları zıyaret ettık ..sonra komsumuz hacı teyze (sadece hacdan gelen yanı orda bır dukkanda varmıs)erkek hurma cıcegı polenı getırdı .once abdest alıp kurandan meryem suresını okuyorsun sonra bır cay kasıgı bu tozdan yutuyosun hemen arkasından bol ballı sut ıcıyosun .bunu esınle bırlıkte yapıyorsun.bır hafta sureklı yaptık .sonra adet gunum gectı.ve mutlu haber......Yanı ben buna yordum sızde yakınlarınızda hacca gıdıcek bırılerınden sıparıs edebılırsınız((unutmadan bayag pahalı bıseymıs altın gramı gıbı satılıyomus bılgınıze
yaaa
banada
dua
edinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Tüm annelere ve inşallah en kısa zamanda hayallerine kavuşacak anne adaylarına merhaba :) Aranıza bugün katıldım arkadaşlar. Ben de aklı karışık olanlardanım. Reglim 1 gün gecikti, çok erken olduğunu bilsem de dayanamayıp test yaptım negatif çıktı. Ama sağ kasığımda ağrım çok fazla belimin sağ tarafına vuruyor. Regl olacakmışım gibi hissediyorum ama birşey yok. Sizce hamile olabilir miyim?
sıkıntılı vede streslı gunler gecırıorum 2 hafta sonra sperm testını tekrarlıcaz ılacların bır faydası oldumu dıe.eger olmadıysa gercekten esımı vede benı pskolojık bakımdan cokuntulu gunler beklıor.her zamn ıcn hayırlısı desekte gene ınsan uzuluyor ıster ıstemz.sizin ıı olmanıza sevındım.lutfen benı ıcın duanı eksık etme...buna cok ıhtıyacım var.
kızlar bende kist vardı.birkaç yıl öncede pko tedavisi görmüştüm zaten.korunmuyorduk dr a gittiğimde kistin patlamış dedi farlutal kullandım adet olduktan sonra devam edicektik korunmamaya..hapları içtim bitti tekrar gittiğimde dr hamile oldugumu söyledi hatta forumdada paylaşmıştım bu dönemlerimi
10 gün önce kan testinde çıkmamıştı gebelik..üstelik kistimde vardı..ama Rabbim nasip etti..
asla isyan etmemek lazım..hayırlısı olsun demek lazım..inşallah dileyen herkesin bebeği olur tüm kalbimle diliyorum..
Tüm annelere ve inşallah en kısa zamanda hayallerine kavuşacak anne adaylarına merhaba :) Aranıza bugün katıldım arkadaşlar. Ben de aklı karışık olanlardanım. Reglim 1 gün gecikti, çok erken olduğunu bilsem de dayanamayıp test yaptım negatif çıktı. Ama sağ kasığımda ağrım çok fazla belimin sağ tarafına vuruyor. Regl olacakmışım gibi hissediyorum ama birşey yok. Sizce hamile olabilir miyim?
canım her zaman dualarımdasın seni unutmadım inşallah ilaçlar işe yaramıştır ama eşin o gün çok strese girmesin benim eşimde sperm tahliline gittiginde acayip stres yapmıştı nasıl olcak nasıl çıkcak diye falan ve adamın 17 milyon oan spermleri sıkıntıdan 12milyon çıkmıştı ogün eşine teselli ver allah yardımcınız olsun:Saruboceq:
kızlar size kısaca hikayemizi anlatayım, 4 yıllık evliliğimizde korunmayı bıraktığımız ay gebe kalmışım ama haberimiz yok tabi, bu arada drum eşimden spermiogram istedi. eşimin spermiogramı kötü geldi, benimde kistim vardı, eşimde bide varikosel çıktı, bunları duyunca yıkıldım ben günlerce ağladım ve üzüntü bilmeden meleğimi kaybetmeme neden oldu. bu olay bizi çok yıktı. üstüne tedaviye rağmen her ay kistim gittikçe büyüyodu ve eşimin sperm sonuçlarıda gittikçe kötüleşiyodu... öleki 2 kez aşılam denememize rağmen sonuç alamamıştık. duyduğumuz bütün ıvır zıvır kürleri vs. yapıyoduk aynı zamanda. hatta drum bir kez daha aşılama deneyelim olmazsa tüp bebeğe göndericem sizi demişti ve ilk düşüğümden sonra nerdeyse 10 ay geçmişti. biz tüp bebek merkezleri araştırıp duruyoduk o dönemde.. yeniden aşılama denedik ama bu aşılama döneminde benim doktora sınavım vardı ve kardeşimin rahatsızlığını öğrenmiştim yani bebeği düşünecek halim kalmamıştı ve o rahatlıkla bebişimiz geldi çok şükür.
yani size tavsiyem şu bebek isteğini her ne kadar zor olsada kafanızdan uzaklaştırın ve kendinizi başka yöne kanalize edin mutlaka faydasını göreceksiniz. çoğunuz sebepsiz yere sıkıntı ve stres nedeniyle gebe kalamıyorsunuz aslında....
:))))senın adına sevındım amaa hacca daha cok var :)sadece hacdamı bulunuyormuskı bu
bak görürsün esracım er yada geç seninde hamiş habirini alcaz ve burdan kutlucazzzzzzzzz içime doguyo kız bozma moralini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?