HAMİLE KALANLARDAN hamıle kalamayanlara YARDIM ...

Kızlar lütfen yardım
Reglim 12 gün geçti gelmedi idrarda çok silik ikinci çizgi gördüm hemen kan testi yaptırdım negatif bu ne şimdi ben hamilemiyim değilmi((

Kızlar bende 11 ayın sonunda hamıle kaldım baya tecrÜbe kazandım bu sÜre zafında sorusu olan varsa yardımcı olmak ısterım

Kızlar lütfen yardım
Reglim 12 gün geçti gelmedi idrarda çok silik ikinci çizgi gördüm hemen kan testi yaptırdım negatif bu ne şimdi ben hamilemiyim değilmi((

aslında kan testleri kesin sonuç verir ama burda negatif olup hamiş olanları çok okuduk bence bi kaç gün daha bekle ve kan testini yenile allah gönlüne göre versin canım

Bende pcos ve tek tüp kapalıydı eşimdede sperm hareketsizliği ve morfolojik bozukluk çıkınca doktor tüp bebekten başka olmaz dediler ve herşeyi bıraktım 2 ay sonra geldi meleğim şimdi hamileyim çok şükürler yaradana allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

ne gusel yha.kurban oldugum yarab yeterkı ol desın...alllh bılzreede tatdırsın

Eşim 2 kez varikosel ameliyatı oldu. Morfolojisi %2'ydi. 5'e çıktı. 2. ameliyattan 6 ay sonra hamile kaldım. Bu arada kür şeklinde değil ama eşime keçiboynuzu pekmezi içirdim. Ölçü falan da kullanmadı. Kafaya dikti içebildiği kadar içti her akşam. Gerçi doğumdan 6 ay sonra tekrar hamile kaldım. Sanırım pekmezin konu ile alakası yoktu. Eşimin değerleri düzeldi galiba. Allah isteyenlere nazip etsin.

Sperm hareketi düşük olanlara önerim ilişkiden sonra hemen ayağa kalkmayın. Poponuzun altına yastık koyup 15 dk kadar yatın. Banyo işini de 1-2 saat sonrasına atın.
Diğer önerim çok fazla ilişkiye girmeyin. 2 günde 1 öneriliyor. Ben ilk kez sadece 2 kez ilişkiye girdiğim ay hamile kaldım. Ondan öncesinde full çalışma yapıyorduk.
Bir de kafadan sürekli çocuk olma fikrini atın. Yine kendimden örnek vereceğim. Tüp bebek için hastane araştırıyordum. HSG testi yaptıracaktım. Gün almıştım. Adet kanamam başlamayınca hamile olduğumu öğrendim.

Son düzenleme:

denemedıgmz ne kaldıkı kardes (((bakalım herseyın hayırlısı.rabbım bızımde yuzumuzu guldurur ınşşş..senın adına cok sevındım allh analı babalı buyutsun ıns

denemedıgmz ne kaldıkı kardes (((bakalım herseyın hayırlısı.rabbım bızımde yuzumuzu guldurur ınşşş..senın adına cok sevındım allh analı babalı buyutsun ıns

Herşeyi denediysen o zaman bir tek şey kalıyor. kendini rahat bırakmak. Bebek stresini kafadan gerçekten atmak. Yoksa hiçbir neden olmadan 20 sene bekleyen bile var.

Arkadaşlar tam 4,5 sene korunmasız hamile kalamadım son sene çatlatma iğnesi kullandım yumurta büyütücü ilaç içtim,başka ilaçlarda içtim yine olmadı,şimdi bebekleri olmayanlara kendimi örnek gösteriyorum hiç üzülmeyin sizinde olacak diyorum çünkü bende çok ümitsizdim ve bunu çok içten inanarak söylüyorum çünkü kendim yaşadım.Tek tavsiyem mutlu olaya çalışın, hayatı akışına bırakın ve ilişkiden sonra hemen ayaklanmayın mümkünse yatın uyuyun....inşallah bir an önce bebeklerinize kavuşursunuz.

tavsıyen ıcın cok ama cok tsk ederım

arkadaşlar ben 3,5 yıllık evliyim ve eşimle hiç çocuk istemedik ve korunduk. ilk ayda hamile kaldım üstüne birde regli gördüm anlamamışım şimdi 8 haftalığa yakınım. Ben uzun süre çocuğum olmayacağını düşünüyordum çevrem sayesinde. Sonra internette işte ilişkiden sonra 1 saat yatın, altınıza yastık koyun, banyo yapmayın falan filan. ben afedersiniz ilişkiye girdikten sonra dedikleri gibi yastık koyup yattım hiperaktif olduğum için sıkıldım yastığı attım ve sağ tarafıma yatıp mışıl mışıl uyudum. kalktıktan sonra banyo falanda yapmadım.( Aslında hiç adetim değildir ama yazıyor ya ) ertesi gün işe gitmeden yıkandım. 10 gün geçti heves ettim test aldım. ama hamile kalmadığımı gördüm. Açıkçası hiç üzülmedim. 14 şubat sevgililer gününde 2 gün gecikmeyle regli oldum meğersem ben hamile kalmışım. 1 ay regli dönemime kadar farketmedim tabiiki regli olmayınca test yaptım evde 2 çizgi çıktı dr. a gittim ultrasonda SAĞ TARAFIMDAYDI KESEM bilemiyorum sağ tarafıma yatıp uyumamla bir bağlantısı var mı ama bu öneriyi yapan başka biride yok. ıyi haberlerle gelin hepinizi öptüm dua edicem hepinize....

Son düzenleme:

:))))))rızkı varmıs annesı saglan sollan alakası yok bnce:)))gule gule buyut ınşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…