- 17 Nisan 2014
- 654
- 413
- 53
Günaydınlaaaarrrrrrrrrr
günaydın kızlarrr
Ben gördüm 3.günüm ama önümüzdeki aydan umutluyum inşallah olacak.hergün bir umuthenüz kimse kırmızıları görmedi hala değil mi
çıkmayan candan ümit kesilmez dmişler
hoş benim daha 3 günüm var ama
henüz kimse kırmızıları görmedi hala değil mi
umutlu olman ne kadar güzel inşAllah öünümzdeki ay mutlu haberleri alırsın... :)Ben gördüm 3.günüm ama önümüzdeki aydan umutluyum inşallah olacak.hergün bir umut
Ben gördüm 3.günüm ama önümüzdeki aydan umutluyum inşallah olacak.hergün bir umut
canım ümitlendirmek istemem ama benim bir arkadaşım da adetten 2 gün önce kan testi yaptırdı 0 çıktı sonra adeti 7 gün geçince tekrar yaptırdı hamile çıktı geç döllenme mi ne olmuş şuan hamile. inşAllah seninde öyle olur. bugün itibari ile kaç gün gecikmen oldu ,valla hala görmedim kırmızıları ama kan testi sıfır çıkınca bende ümit falan kalmadı bu ay
canım ümitlendirmek istemem ama benim bir arkadaşım da adetten 2 gün önce kan testi yaptırdı 0 çıktı sonra adeti 7 gün geçince tekrar yaptırdı hamile çıktı geç döllenme mi ne olmuş şuan hamile. inşAllah seninde öyle olur. bugün itibari ile kaç gün gecikmen oldu ,
benimde çevremde herkes hamile ondan özendim istiyorum zaten :=)
hmm anladım canım o ilacın etkisi olabilir gecikmede sanırım :/valla sanmıyorum cnm ya dün olmam lazımdı benimde olmadımm zaten klomen ve çatlatma iğnesi kullanmıştım bu ay iğneden sonra 15. günümdü dün işte test yaptırdım gecikmeyi beklemeden ama 0 çıktı. bugün regl olurum heralde diye bekliyorum.
İnşallah en yakın zamanda seninde olur bebişin canım :)
İnşaallah.. Çok teşekkürler. Cümle isteyenlere nasip etsin Rabbim.Amiinn inşallah açılışı yaparsın
Bu yazdıklarına göre çook büyük ihtimalle hamilesin canım hadi inşallah hayırlısı güzel haberlerini bekliyoruzAdetimin üstünden bugünü de sayarsam 4 gün geçti. Başlardaki ben gitti. Hala test yapmadım. Yarın aile hekimine gidecem İnşaallah. Adetten evvel 6 gün süren hafif kanamam oldu. Yani pedsiz geçen 6 gün. Yerleşme kanaması diyorum herhalde. Psikolojim acayip düzensiz. Her laf her şey dokunuyor. Ağlamaklı oluyorum. Hatta geçen gece yatakta ağladım iki kez. Kocamla konuşurken. birden gözlerim doluyor. Dün yine ağladım. Hayır kendime, varsada çocuğa bişey olacak diye kendimi toparlamaya çalışıyorum. Pek beceremiyorum.
Şuan yine göğüslerim acıyor. Uçları. Batmalarım oluyor.
Allah hayırlısını nasip etsin Sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin İnşaallah..
İnşaallah. Yarın olsun da haberi buradan paylaşacağım İnşaallah. teşekkür ederim.Bu yazdıklarına göre çook büyük ihtimalle hamilesin canım hadi inşallah hayırlısı güzel haberlerini bekliyoruz
Ayy ben diğer çatlatma iğnesi oldugumda her zaman ki gibi adet olmuştum şimdi niye olmadım onu anlamıyorum gögüslerim acayip acıyo uvv felaket acaba beni şaşırtıp kanda pozitif çıkma ihtimali olabilirmi ki kuzum yaeh işte kuzum iyi diyelim iyi olalım.. üzüldüm valla kan testi sonucuna ama yapıcak bişey yok eşim de beni teselli edip duruyoistersen hiç aşılamayla uğraşmadan tüp bebeğe gidelim diyo ama bilmiyorum ya bi kezde aşılama deneyelim diyorum ben. ama şu an ki gittiğim dr ve hastanede mi denesem daha iyi bi yermi bulsam ona karar veremedim. aşılamada yaptırdığın yer farkeder mi acaba hiç bilmiyorum :/
valla bende yaaa test yapmasaydım kesin hamileyim derdim
test sonucunda sıfır çıkıpta hamile olcak değilim heraldeeğer öyle bişey olursa hastaneye dava açarım
Yok canım hala gelen giden yok iki ihtimal düşünüyorum 1.iğneden dolayı kist oluştu geciktiriyo 2.idrar testinde belli olmadığı için negatif çıktı kanda pozitif çıkıcakhenüz kimse kırmızıları görmedi hala değil mi
Ayy ben diğer çatlatma iğnesi oldugumda her zaman ki gibi adet olmuştum şimdi niye olmadım onu anlamıyorum gögüslerim acayip acıyo uvv felaket acaba beni şaşırtıp kanda pozitif çıkma ihtimali olabilirmi ki kuzum ya
Canim devlete gittim kendiliginden hamile kalabilirsin degerlerin iyi dedi.fsh 4.87 benim.adet Düzensizliği m var onun için progestan verdi. Bi onu kullanayim dedim çünkü yeni evliyim yeni karar verdik bebise bi bu ay denicem bu ilac da bi işe yaramazsa balat hastanesi nevin şen cobana görüncem.iyi bi doktor aablamlar falan memnun kaldi .onceden muayenesi vardi ama şimdi varmi bilmiyorum cnmcanım napıcaksın o dediğin dr'a gidicekmisin? bende acaba dr değiştirsem mi diye düşünüyorum aşılama için.
bu senin dediğin dr hastanede değil kendi özel muayenehanesi mi vardı?
İnşallahAyy ben diğer çatlatma iğnesi oldugumda her zaman ki gibi adet olmuştum şimdi niye olmadım onu anlamıyorum gögüslerim acayip acıyo uvv felaket acaba beni şaşırtıp kanda pozitif çıkma ihtimali olabilirmi ki kuzum ya
İnşallah canım ya Allah gönlüne göre versin hayırlısıyla tez zamanda hamiş olursun inşallahh kuzumvalla herşey olabilir cnmm biraz daha bekle sen bence yarın yada cumaya gelmezse kan testi yaptır derim. benimki gelicek sanırım pembemsi kırmızı geldi tuvalette silince bugün sökülürüm cuma içinde dr'dan randevu alıyım yine akşama bari :d aynı doktorumda deniyim bi tane aşılama bu da tutmazsa daha fazla uğraşmadan tüp bebeğe geçicem artık 2015 yılında hamile olmak istiyorum ben yaa
Canim devlete gittim kendiliginden hamile kalabilirsin degerlerin iyi dedi.fsh 4.87 benim.adet Düzensizliği m var onun için progestan verdi. Bi onu kullanayim dedim çünkü yeni evliyim yeni karar verdik bebise bi bu ay denicem bu ilac da bi işe yaramazsa balat hastanesi nevin şen cobana görüncem.iyi bi doktor aablamlar falan memnun kaldi .onceden muayenesi vardi ama şimdi varmi bilmiyorum cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?