- 16 Ocak 2013
- 747
- 894
- 103
Zaten bu topicte biride hamileyim dese şaşıcam haaa, herkes bende dahil fosssyaa benim sol yanım çook acıyooo karnım patlıcak gibi galiba bende adettt olucammm yaaaa ama olmazkı bu yaaaaa
Sen deilmiydin bana moral veren hadi topla kendini elbet gelecek bebişler merak etme zamanini bekliyo annesiBiraz karnım ağrıycak gibi hissetmeye başladım yok be pozitif falan çıkmaz bizim testimizvazgeçtim akışına bırakıcam akşam yada yarın gelir zaten kırmızılar
Hayır yani hamile kalamadığımıza mı üzülelim adet sancılarınamı işimiz zor canım ya
Kızlar ben dayanamadım test yaptım malesef negatif silik bile çıkmadı bu ayda olmadıbaşlarda bu aydan çok ümitliydim ama nasip değilmiş hayırlısı olsun
Tamam canım toparlıyorum kendimi zaten anlık bi sinirle moralim bozulduğu için öyle konuştum sonuçta hayat devam ediyo yeni ay yeni umut canımSen deilmiydin bana moral veren hadi topla kendini elbet gelecek bebişler merak etme zamanini bekliyo annesi
Bende negatif testten sonra soğuuuk bi duşa girdim, ara ara karnım agrıyo gibi olup geri geçiyo yarın adet olmazsam kesin kist oluştu yoksa gecikmez benimki, ama sinir oldum yalan mı söylimhemde çok zor işimiz valla erkeklerin hiç bi çilesi yok sinir oluyommm
üzülme kuzucummm napalım nasip değilmiş bu ayda.. hamile olmadığımı öğrenince temizliğe kalkıştım bende tüm camları sildim geberiyom şimdi bel ağrısından hala adet de olamadımm off
Olsun burdaki kızların hepsini seviyorum hepimizin yüzü gülecek onada inanıyorumuğursuz anam bu topik vala bakkPembepanterr
Aynen he şöyleTamam canım toparlıyorum kendimi zaten anlık bi sinirle moralim bozulduğu için öyle konuştum sonuçta hayat devam ediyo yeni ay yeni umut canım
Günaydın hatunlar
İyiyim canım sen nasılsın bende de yok hala bişeylergünaydınn cnmmmnasılsınnn
benim kırmızılar yok hala sende var mııı
İyiyim canım sen nasılsın bende de yok hala bişeyleray test yapmasak valla hamileyiz diycem ama
Günaydın canımGünaydın hatunlar
Amiinn inşallah açılışı yaparsınAdetimin üstünden bugünü de sayarsam 4 gün geçti. Başlardaki ben gitti. Hala test yapmadım. Yarın aile hekimine gidecem İnşaallah. Adetten evvel 6 gün süren hafif kanamam oldu. Yani pedsiz geçen 6 gün. Yerleşme kanaması diyorum herhalde. Psikolojim acayip düzensiz. Her laf her şey dokunuyor. Ağlamaklı oluyorum. Hatta geçen gece yatakta ağladım iki kez. Kocamla konuşurken. birden gözlerim doluyor. Dün yine ağladım. Hayır kendime, varsada çocuğa bişey olacak diye kendimi toparlamaya çalışıyorum. Pek beceremiyorum.
Şuan yine göğüslerim acıyor. Uçları. Batmalarım oluyor.
Allah hayırlısını nasip etsin Sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin İnşaallah..
Günaydıngünaydın kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?