Ne yapayim acaba kullansam mi verdiği ilaci yoksa ozelee mi görürsem offKizlar yeni geldim doktordan.basima gelenlere bakin siz. Asistan yanlis barkod vermiş dün bende farketmedim kan verdim baskasinin adina.sonra bugun farkettim barkodu değiştirdim ama kan degerim yok adimda tabi. Benden onceki kadinla konustum kan vermedi biliyorum neyse kan degerlerime gore hormonlar iyiymis sadece adet duzensizliginden basit kist gecsin dye adet duzenleyici ilaç verdi. Ama ben almadim baska bi doktora daha goruneyim demistim ya ona görüncem cuma günü
canım sen nerde oturuyosunYok anam yok bizde şansmı varaman enazından test yaptım gördüm negatifi içim içimi yemiyo öğrendim kurtardım
Istanbuldaysa benim gidecegim doktoru çok övüyorlar bi görün diycektimcanım sen nerde oturuyosun
Sivastayım canım bencanım sen nerde oturuyosun
Hangi hastanedeymiş canım o doktor? İsmi neydi? Biz sık sık istanbula gidiyoruz olmazsa bi muayene olurumIstanbuldaysa benim gidecegim doktoru çok övüyorlar bi görün diycektim
Çok sıkıldım canım içimden artık hiçbişey gelmiyo belkide akışına bırakırım hiç bi tedavi olmadan kendiliğinden olursa olur olmazsa da Rabbimin vardır bi bildiğiÖzel balat hast.nevin şen çoban. Benim iki ablamda ona gitti hamile kaldi. Kendi muayene yeri de vardi Bakırköy'de.simdi özel de çalışıyo. Sende araştır sor canim.yillarin doktoru kadin 60yaslarinda vardir ama göstermiyor
Haklisin canim hemde çok haklı.Çok sıkıldım canım içimden artık hiçbişey gelmiyo belkide akışına bırakırım hiç bi tedavi olmadan kendiliğinden olursa olur olmazsa da Rabbimin vardır bi bildiği
O doktora görün ona göre hareket et bence canımBana kimse nye yazmiyo ne yapayim simdi ben progestan adet düzensizliği ilaci verdi bana kullanayim mi özel e mi gideyim. Bi denesem mi ki
Kızlar ben dayanamadım test yaptım malesef negatif silik bile çıkmadı bu ayda olmadıbaşlarda bu aydan çok ümitliydim ama nasip değilmiş hayırlısı olsun
canım pes etme. hemde yinede adet olmadın daha inşAllah geç döllenme falandır. ama pes etme elinden ne geliyorsa dene ondan sonrası elbette Allahın taktiri. umutsuz olma ümitsizlik şeytandandır derler. Vardır elbet Rabbimin bir bildiği .Çok sıkıldım canım içimden artık hiçbişey gelmiyo belkide akışına bırakırım hiç bi tedavi olmadan kendiliğinden olursa olur olmazsa da Rabbimin vardır bi bildiği
Evet canim ama söyle düşünüyorum hormon degerlerim iyiymis simdit belki bu ay olcak düzene gorerse bu hap hamileliği de kolaylastiriyomus.simdi bosuna bir sürü test fln derken para gidecek belki olcam bu ay o hap sayesine.gebe kalirsin kendiliginden dedi ondan bi beklesem olmazsa bi daha kine ona gitsemO doktora görün ona göre hareket et bence canım
Canım hiçbi problemimiz sorunumuz yok olmama sebebini anlayamıyorumcanım pes etme. hemde yinede adet olmadın daha inşAllah geç döllenme falandır. ama pes etme elinden ne geliyorsa dene ondan sonrası elbette Allahın taktiri. umutsuz olma ümitsizlik şeytandandır derler. Vardır elbet Rabbimin bir bildiği .
Yumurtlama günü takibi yapıyor musunCanım hiçbi problemimiz sorunumuz yok olmama sebebini anlayamıyorumRabbim en iyisini bilir pes etmiyorum canım sadece moralim çok bozuldu çatlatma iğnesi olduğum için daha çok ümitliydim ama olmadı..
Ozaman al kullan ilacı canım deneyin o ayda olmazsa görün özeldeki o doktora başka çare yok zaten hadi hayırlısıEvet canim ama söyle düşünüyorum hormon degerlerim iyiymis simdit belki bu ay olcak düzene gorerse bu hap hamileliği de kolaylastiriyomus.simdi bosuna bir sürü test fln derken para gidecek belki olcam bu ay o hap sayesine.gebe kalirsin kendiliginden dedi ondan bi beklesem olmazsa bi daha kine ona gitsem
Canım zaten doktor kontrolü altındaydım bu ay, doktorum takip etti yönlendirdi beniYumurtlama günü takibi yapıyor musun
hoş bende yapmıyorum daha çok yeni olduğumuz için ama bazı topiklerde okuyorum öyle birşeyler var
Belki geç döllenmedir diyen 3.cü kişisin canım ama ben sanmıyorum, canım normalde şuanda baya adet belirtim olurdu yada adet olmuş olurdum genelde beklenen tarihten 1 gün önce olur ama tık yok bende zaten oyüzden test yaptım ama fossssss sanırım kist oluştu iğneden dolayı ve oyüzden gecikicemEyvahh eyvahhhhhAy ben kesin çıkar diye bakıyodum yaaaa...Ama belki geç döllenmiştir kırmızılar gelmeden üzülme yaaaaa
Aynen canim bu ay olmazsa peşine dusucem zatenyeni evliyim bi deneyelim insallah olurOzaman al kullan ilacı canım deneyin o ayda olmazsa görün özeldeki o doktora başka çare yok zaten hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?