- 19 Nisan 2015
- 618
- 385
- 18
Netden de yapabilirsin o testi canm...şu ovalasiyon testler nasil oluyor kiz anlat bakalim..bende alim bayri..bilet bakiyoruz..bakarsin bu hafta sonu virrrrr turkiye gelcem..adetim de yeni biter 3 gun calisip gelim
Hmm allah bagislasin canm..
nasil yani nette kiz..nerde yapiliyor de bakim sen bir bakayim bendeNetden de yapabilirsin o testi canm...
ben ovulasyan testi hiç kullanmadım canım ama eczanede yanılmıyosam pakette 5li satılıyomuş üzerinde zaten kullanımı yazar ya işte koyu çizgi oldugu zaman çalışın diyen bi test hahhhaşu ovalasiyon testler nasil oluyor kiz anlat bakalim..bende alim bayri..bilet bakiyoruz..bakarsin bu hafta sonu virrrrr turkiye gelcem..adetim de yeni biter 3 gun calisip gelim
Ona biraz daha açıklama yap kendisi doğma büyüme uzaylıNetden de yapabilirsin o testi canm...
Canım döngünü ve adet tarihini yazıyosun orda sana tahmini yumurtlama zamanını söylüyo googla'a ovulasyon hesaplama yaz çıkar kapişşnasil yani nette kiz..nerde yapiliyor de bakim sen bir bakayim bendeneler ogreniyorum bak..iyi ki de gelmisim buraya saf kalacaktim yoksa
kiz dettttt...neyapim ilk defa burda duydum su test lerden ya ala ala yaOna biraz daha açıklama yap kendisi doğma büyüme uzaylı
vayyyyyy kizzzz tm bakim..neyapim eskide bunlar mi vardi ala ala...saf kalmisiz iste..mecbur olunca ogreniyoruzCanım döngünü ve adet tarihini yazıyosun orda sana tahmini yumurtlama zamanını söylüyo googla'a ovulasyon hesaplama yaz çıkar kapişş
Hosbulduk evet insan motive oluyo burda yazınca payalsınca gercekten baska yerde dillendiremiyorum tabii heycanımı o yüzden iyi geliyo paylaşımlarhoşgeldin canımmmmm ewet önümüzdeki aya çok umutluyuzhadi bakalım
hic duymadim..bak neler varmis ya..bu gidisle neler bulacaz nelerKızlar bid bir sorum olucak bu ilişki sırasında kurulugu gideren bi test varmıs preseed kullanan ve memnun kalan varmı ben almak istiyorum spermleri öldürmüyomus gebeliğe yardımcıymıs ama güvenemiyorum
Google amcaya yumurtalama tarihi hesaplama yaz o sana yardimci olur sekerim..nasil yani nette kiz..nerde yapiliyor de bakim sen bir bakayim bendeneler ogreniyorum bak..iyi ki de gelmisim buraya saf kalacaktim yoksa
sagol şekerim baktim kizzzz..hayirlisi artik..bu ay adetim gecikti icin bir hafta oteki nezaman gelir kafama takildi gecen de erken geldi 4 gun..kafami karistirdi bu kirmizilarGoogle amcaya yumurtalama tarihi hesaplama yaz o sana yardimci olur sekerim..
tebrik ederim canim allah annali babali büyütmeyi nasip etsin insallahamin canım tesekkür ederim darısı sizlerin basına
hayırlısı artık ablacım...sagol şekerim baktim kizzzz..hayirlisi artik..bu ay adetim gecikti icin bir hafta oteki nezaman gelir kafama takildi gecen de erken geldi 4 gun..kafami karistirdi bu kirmizilar
bende adetim 2 gündürBende adetim şuan ama bi sonraki adet tarihimi ortalama biliyorum canım sizlerden de onu soruyorum
canim sen yurtdisindami yasiyorsunşu ovalasiyon testler nasil oluyor kiz anlat bakalim..bende alim bayri..bilet bakiyoruz..bakarsin bu hafta sonu virrrrr turkiye gelcem..adetim de yeni biter 3 gun calisip gelim
hosgeldin canim....bence alma ben cok duydum ve doktorumda dedi spermleri öldürüyor yani hamile kalma olasiligin azaliyor sakin almaKızlar bid bir sorum olucak bu ilişki sırasında kurulugu gideren bi test varmıs preseed kullanan ve memnun kalan varmı ben almak istiyorum spermleri öldürmüyomus gebeliğe yardımcıymıs ama güvenemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?