Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

şu ovalasiyon testler nasil oluyor kiz anlat bakalim..bende alim bayri..bilet bakiyoruz..bakarsin bu hafta sonu virrrrr turkiye gelcem..adetim de yeni biter 3 gun calisip gelim
ben ovulasyan testi hiç kullanmadım canım ama eczanede yanılmıyosam pakette 5li satılıyomuş üzerinde zaten kullanımı yazar ya işte koyu çizgi oldugu zaman çalışın diyen bi test hahhha

Kızlar bid bir sorum olucak bu ilişki sırasında kurulugu gideren bi test varmıs preseed kullanan ve memnun kalan varmı ben almak istiyorum spermleri öldürmüyomus gebeliğe yardımcıymıs ama güvenemiyorum

Kızlar bid bir sorum olucak bu ilişki sırasında kurulugu gideren bi test varmıs preseed kullanan ve memnun kalan varmı ben almak istiyorum spermleri öldürmüyomus gebeliğe yardımcıymıs ama güvenemiyorum
hic duymadim..bak neler varmis ya..bu gidisle neler bulacaz neler bir arastirmak lazim cm..tabiki her teste de guvenemeyiz bence arastirmadan kulanma cm.

hosgeldin canim....bence alma ben cok duydum ve doktorumda dedi spermleri öldürüyor yani hamile kalma olasiligin azaliyor sakin alma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…