- 21 Nisan 2015
- 122
- 80
- 13
Valla ben dusunmeden suramiyorum gece gunduz hayalim o..evet cm..ne kadar takmayalim desek de olmuyor gercekten..nerde okusam hep psiholojik diyolar..dusunmicez nasil olacak acaba
Evet canim bazilarinin adetini kesiyo agei kesiciler...gunaydin kizlar bir sey sorcam yaiki gun agri kesici aldim cok agrim vardi..ve adet dun azaldi..aksamdan beri yok ki..acsba etkisi olurmu nurofen aldim ben.
deli catlak kiz..insallah guzel haberler aliriz hic merak etme..Günaydın Bat'a son 6 GünHiç bir belirti yok yine de heyecanla bekliyorum nerden geliyo bu gereksiz özgüven bilemedim Şu içecek reklamındaki gibiyim aynı "aramızda bi hamile varmış kimmiş o?"deseler,atlıycam hemen "benim, benim o hamile"diycem
sagol cm..cunku normalinde 4-5 surer..simdi ikinci gun leke leke geldi..Evet canim bazilarinin adetini kesiyo agei kesiciler...
Hangi içecek reklamı kız oGünaydın Bat'a son 6 GünHiç bir belirti yok yine de heyecanla bekliyorum nerden geliyo bu gereksiz özgüven bilemedim Şu içecek reklamındaki gibiyim aynı "aramızda bi hamile varmış kimmiş o?"deseler,atlıycam hemen "benim, benim o hamile"diycem
Hangi içecek reklamı kız o
deli catlak kiz..insallah guzel haberler aliriz hic merak etme..
gunaydin kizlar bir sey sorcam yaiki gun agri kesici aldim cok agrim vardi..ve adet dun azaldi..aksamdan beri yok ki..acsba etkisi olurmu nurofen aldim ben.
Canım sen hiç rutin kontrole gittin mi rahim filmi prgunaydin kizlar bir sey sorcam yaiki gun agri kesici aldim cok agrim vardi..ve adet dun azaldi..aksamdan beri yok ki..acsba etkisi olurmu nurofen aldim ben.
Aaaa evet biliyorum o reklamı :) kız dur günün geçmeden sevinme sonra insanın daha çok zoruna gidiyo ama inşallah içine doğan gerçekleşir canım benimAy bayılıyorum o reklama fuse tea reklamı,soğuk çay.Soruyo ya mafya babası"aramızda bir köstebek varmış kim o " diye...Bizimki de rahat bi tavırla atlıyo"heee onumu diyonuz,benim o ben"diyo.Bak link var aşağıda izle istersen
www.youtube.com/watch?v=y96DLMV9C8U
Agri kesici kanamanı durdurmuştur canım asprin tercih et kan sulandirici ozelligi varsagol cm..cunku normalinde 4-5 surer..simdi ikinci gun leke leke geldi..
Canım sen hiç rutin kontrole gittin mi rahim filmi pr
Aaaa evet biliyorum o reklamı :) kız dur günün geçmeden sevinme sonra insanın daha çok zoruna gidiyo ama inşallah içine doğan gerçekleşir canım benim
Ha ozaman sorun yok acısada öldürmez diyosun yani hahhhahAy yok ben alıştım zaten son güne kadar hamiş modunda akılmaya,acı patlacana kırağ çalmazmış
yok kiz gidemedim adetim azalsin diye bekliyordum aha bugun damla damla bir gedip geliyor..gidicem belki yarin belkide pazartesiCanım sen hiç rutin kontrole gittin mi rahim filmi pr
Aaaa evet biliyorum o reklamı :) kız dur günün geçmeden sevinme sonra insanın daha çok zoruna gidiyo ama inşallah içine doğan gerçekleşir canım benim
tm kizzz cok mersiiii
Agri kesici kanamanı durdurmuştur canım asprin tercih et kan sulandirici ozelligi var
İhmal etme git düzgünce muayeneni ol baktır herşeyine çok önemli çünküyok kiz gidemedim adetim azalsin diye bekliyordum aha bugun damla damla bir gedip geliyor..gidicem belki yarin belkide pazartesi
tm cm baktircamİhmal etme git düzgünce muayeneni ol baktır herşeyine çok önemli çünkü
calisiyoruz kizzzBugün topik çok sessiz huhuu kızlaarrrr nabersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?