Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

gunaydin kizlar bir sey sorcam ya iki gun agri kesici aldim cok agrim vardi..ve adet dun azaldi..aksamdan beri yok ki..acsba etkisi olurmu nurofen aldim ben.

Günaydın Bat'a son 6 Gün Hiç bir belirti yok yine de heyecanla bekliyorum nerden geliyo bu gereksiz özgüven bilemedim Şu içecek reklamındaki gibiyim aynı "aramızda bi hamile varmış kimmiş o?"deseler,atlıycam hemen "benim, benim o hamile"diycem

deli catlak kiz..insallah guzel haberler aliriz hic merak etme..

gunaydin kizlar bir sey sorcam ya iki gun agri kesici aldim cok agrim vardi..ve adet dun azaldi..aksamdan beri yok ki..acsba etkisi olurmu nurofen aldim ben.
Canım sen hiç rutin kontrole gittin mi rahim filmi pr
Aaaa evet biliyorum o reklamı :) kız dur günün geçmeden sevinme sonra insanın daha çok zoruna gidiyo ama inşallah içine doğan gerçekleşir canım benim

Aaaa evet biliyorum o reklamı :) kız dur günün geçmeden sevinme sonra insanın daha çok zoruna gidiyo ama inşallah içine doğan gerçekleşir canım benim

Ay yok ben alıştım zaten son güne kadar hamiş modunda akılmaya,acı patlacana kırağ çalmazmış

yok kiz gidemedim adetim azalsin diye bekliyordum aha bugun damla damla bir gedip geliyor..gidicem belki yarin belkide pazartesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…