- 19 Nisan 2015
- 618
- 385
- 18
evet cm almanya-munihcanim sen yurtdisindami yasiyorsun
bende almanyada yasiyorum canim..HANNOVERevet cm almanya-munih
hadi cm desene ben yalniz deyilim gurbete..biraz uzak ama olsun..iyimisbende almanyada yasiyorum canim..HANNOVER
13 oldu cm..KAC SENEDIR ORDASIN
bende burda büyüdüm yani 23 senem bitti...29 yasindayim burali olduk vallaha
gelin olar
yok ben 18 yasinda is icin geldim sonra burda kaldim evlendim sonra..iki kizim var biri 9 biri 12..ama olmadi ve bosandik malesef cm..bir yildan beri evliyim esim suanda turkiyede getircem nasip se haziranda istek icin basvurcam..bakalim biliyorsun alamanlarin istekleri bitmiyor..esim tr gel diyor ama kizlarim burda buyuduler okuyolar burda..buyuk kizim baba da kaliyor turkuye gidersem herzaman goremem o nun icin esim gelsin buraya..iste oyle cmbende burda büyüdüm yani 23 senem bitti...29 yasindayim burali olduk vallaha
gelin olarakmi gittim
kac yasindasin canim......du sprichst bestimmt gut deutsch das ist schön mit einem sprechen zu können13 oldu cm..
hayirlisi canim bende birkere bosandim gene evlendim 3 sene oldu esim kosovali Albaner ingilterede yasiyor benimde kagit sorunlarim var ingiltere tasinicam ama türkiyede Tanima Tenfiz davasini bekliyorum insallah sonuc alinca türk vatandasligindan cikip alman olacam insallah sonra ver ellini Londra orasi harika ya tabi almanyada süper napcam...bu arada tabiki esin gelsin bencede cocuklar icin burasi iyi hem burda büyümüsler yaziktiryok ben 18 yasinda is icin geldim sonra burda kaldim evlendim sonra..iki kizim var biri 9 biri 12..ama olmadi ve bosandik malesef cm..bir yildan beri evliyim esim suanda turkiyede getircem nasip se haziranda istek icin basvurcam..bakalim biliyorsun alamanlarin istekleri bitmiyor..esim tr gel diyor ama kizlarim burda buyuduler okuyolar burda..buyuk kizim baba da kaliyor turkuye gidersem herzaman goremem o nun icin esim gelsin buraya..iste oyle cm
hayirlisi gülum..kismet iste..kimse istemez oyle olmasini ama oluyor iste..rabimim cumlemiz hakimizda ne verirse hayirlisini versin cm..ne guzel iste esin yaninda olcan..insallah cm..bizde bu yil sona kadar bakacaz olmasa getirme olayi alcam kucuk kizi gidicem turkiye neyapim..almanlarin keyifini bekleyemem ki ben burda esim orda..ömur bitiyor beeeeee..hayirlisi canim bende birkere bosandim gene evlendim 3 sene oldu esim kosovali Albaner ingilterede yasiyor benimde kagit sorunlarim var ingiltere tasinicam ama türkiyede Tanima Tenfiz davasini bekliyorum insallah sonuc alinca türk vatandasligindan cikip alman olacam insallah sonra ver ellini Londra orasi harika ya tabi almanyada süper napcam...bu arada tabiki esin gelsin bencede cocuklar icin burasi iyi hem burda büyümüsler yaziktir
dogru diyon canim ya sen alman oldunmu yoksa umbefrisstet mi pasaportunhayirlisi gülum..kismet iste..kimse istemez oyle olmasini ama oluyor iste..rabimim cumlemiz hakimizda ne verirse hayirlisini versin cm..ne guzel iste esin yaninda olcan..insallah cm..bizde bu yil sona kadar bakacaz olmasa getirme olayi alcam kucuk kizi gidicem turkiye neyapim..almanlarin keyifini bekleyemem ki ben burda esim orda..ömur bitiyor beeeeee..
ben 33 cm..ja könen wir sprechenkac yasindasin canim......du sprichst bestimmt gut deutsch das ist schön mit einem sprechen zu können
unbefristet benim..alman olmak icin biraz uras lazim birde calismak lazim en az 6 ay bende daha 3 olcak yeni ise girdim..esimi getirmek icindogru diyon canim ya sen alman oldunmu yoksa umbefrisstet mi pasaportun
yazik ya..hep oyle olur ya inadina sanki..Offf adet bit artik yaa kocisimin izinli gunlerini degerlendirmek istiyorum ama bitmek bilmiyo yaaa
Aynen oyle ya bitsin diye bekliyorum ya psikoljikmen uzayacak diye korkuyorum cok fazla taktim kafayi bebek konusuna heekes bana kiziyo bu kadar takma diye ama elimde degil bi an evvel olsn istiyorum..yazik ya..hep oyle olur ya inadina sanki..
29 mayisKızlar herşeyi unutup sil baştan yapıyoruz eveeet yeni bat'ları alalım ben 27 mayıs siz?
evet cm..ne kadar takmayalim desek de olmuyor gercekten..nerde okusam hep psiholojik diyolar..dusunmicez nasil olacak acabaAynen oyle ya bitsin diye bekliyorum ya psikoljikmen uzayacak diye korkuyorum cok fazla taktim kafayi bebek konusuna heekes bana kiziyo bu kadar takma diye ama elimde degil bi an evvel olsn istiyorum..
hadi ins hayirliyiyla artik..kizlar29 mayis
1 normalde bat 5 mayisti ama 31 nisanda lekelenmem oldu, eger bu aybasi ise 1 hafta erken geldi ve kahverengi kirmiziya donusmedi.Şimdi sana bi kaç sorum olacak:
1-benimde bat 5 Mayıs, aylık döngün kaç gün? Kaç günde bir oluyosun?
2-Hamilelik belirtilerin nelerdi, acaba bahardan mı etkilendik çünkü bende çok belirti yaşadım.
3-bu kadar hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?