Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

bende burda büyüdüm yani 23 senem bitti...29 yasindayim burali olduk vallaha
gelin olar
bende burda büyüdüm yani 23 senem bitti...29 yasindayim burali olduk vallaha
gelin olarakmi gittim
yok ben 18 yasinda is icin geldim sonra burda kaldim evlendim sonra..iki kizim var biri 9 biri 12..ama olmadi ve bosandik malesef cm..bir yildan beri evliyim esim suanda turkiyede getircem nasip se haziranda istek icin basvurcam..bakalim biliyorsun alamanlarin istekleri bitmiyor..esim tr gel diyor ama kizlarim burda buyuduler okuyolar burda..buyuk kizim baba da kaliyor turkuye gidersem herzaman goremem o nun icin esim gelsin buraya..iste oyle cm

hayirlisi canim bende birkere bosandim gene evlendim 3 sene oldu esim kosovali Albaner ingilterede yasiyor benimde kagit sorunlarim var ingiltere tasinicam ama türkiyede Tanima Tenfiz davasini bekliyorum insallah sonuc alinca türk vatandasligindan cikip alman olacam insallah sonra ver ellini Londra orasi harika ya tabi almanyada süper napcam...bu arada tabiki esin gelsin bencede cocuklar icin burasi iyi hem burda büyümüsler yaziktir

hayirlisi gülum..kismet iste..kimse istemez oyle olmasini ama oluyor iste..rabimim cumlemiz hakimizda ne verirse hayirlisini versin cm..ne guzel iste esin yaninda olcan..insallah cm..bizde bu yil sona kadar bakacaz olmasa getirme olayi alcam kucuk kizi gidicem turkiye neyapim..almanlarin keyifini bekleyemem ki ben burda esim orda..ömur bitiyor beeeeee..

dogru diyon canim ya sen alman oldunmu yoksa umbefrisstet mi pasaportun

Aynen oyle ya bitsin diye bekliyorum ya psikoljikmen uzayacak diye korkuyorum cok fazla taktim kafayi bebek konusuna heekes bana kiziyo bu kadar takma diye ama elimde degil bi an evvel olsn istiyorum..
evet cm..ne kadar takmayalim desek de olmuyor gercekten..nerde okusam hep psiholojik diyolar..dusunmicez nasil olacak acaba

1 normalde bat 5 mayisti ama 31 nisanda lekelenmem oldu, eger bu aybasi ise 1 hafta erken geldi ve kahverengi kirmiziya donusmedi.
2 en basta gogusler yururken bile aciyordu, karnimdaki gaz disaridan duyuluyordu, ayaklarda usume, acikma, ruyalar, hamileler istemsiz elini karnina goturur bende oyleydim, bas donmeleri, 14 nisanda yerlesme lekesi, yediklerimi hazmetme zorlugu ve reflu, duygusal hassaslik, sakarlik, bel agrisi, arasira regl sancisi, giydiklerimin bel kisminin rahatsiz etmesi, ....
3 hala umutluyum o bebek cok yakinda gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…