- 11 Şubat 2015
- 3.470
- 3.293
- 333
Ne iş yapıyosun şekerim?calisiyoruz kizzz
Iyiyim canm seni sormali varmi gelismeler benim adetim bitti sayilirBugün topik çok sessiz huhuu kızlaarrrr nabersiniz
İyiyim tatlım dün klomen'e başladım bugün 2.günIyiyim canm seni sormali varmi gelismeler benim adetim bitti sayilir
Hayirlisi olsun canim guzel haberler yazariz insallah..İyiyim tatlım dün klomen'e başladım bugün 2.günbu ay daha umutluyum içimde bi his var öyle
Amin canım inşallah hepimizHayirlisi olsun canim guzel haberler yazariz insallah..
fabrikada cm..butun dunya ya ürunler gönderiyoruz..ohh be bugun de bitti ya..Ne iş yapıyosun şekerim?
insallah canim..benim isim hazirana kaldi..bugun haziran basinda 2-7 kadar tatil mi aldim..beklecez mecburen..hayirlisi artikİyiyim tatlım dün klomen'e başladım bugün 2.günbu ay daha umutluyum içimde bi his var öyle
klomen ilacını neden kullanıyorsun özel değilse merak ettimde?İyiyim tatlım dün klomen'e başladım bugün 2.günbu ay daha umutluyum içimde bi his var öyle
Ne özeli canım doktor yazdı yumurtayı uyaran bi ilaç yani yumurtayı geliştiriyo ve yumurtluyosun sonra birde çatlatma iğnesi yaptırıp çalışmalara devamklomen ilacını neden kullanıyorsun özel değilse merak ettimde?
amin canım tesekkür ederim darısı sizlerin basına
Kızlar herşeyi unutup sil baştan yapıyoruz eveeet yeni bat'ları alalım ben 27 mayıs siz?
Hmm anladim hayirli saglik bebisini kucagina almayi nasip eder allah insallah..Ne özeli canım doktor yazdı yumurtayı uyaran bi ilaç yani yumurtayı geliştiriyo ve yumurtluyosun sonra birde çatlatma iğnesi yaptırıp çalışmalara devamhayırlısı :)
Canım benim çok teşekkürler aminn isteyen herkese rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallahHmm anladim hayirli saglik bebisini kucagina almayi nasip eder allah insallah..
Soyledim soyledim soylemez olurmuyum
Onu kocana söyle şekerim bize değil
Hayırlı işlerSoyledim soyledim soylemez olurmuyum
Canım selam bazen banada olur adet döneminde koyu renk kan pıhtısı gibi bi akıntı normal ve bazen olabiliyor diye biliyorumYaw bi dr olsada cevaplasa bnm kahverengiler bitti bitmesine de simdi de siyahimsi biseyler var anlamadim gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?