- 19 Nisan 2015
- 618
- 385
- 18
ah canim yazik..neyse sabah mesai yapar artik..Koca işe gitti burdayım
Okadarını bilemem ben hep yumurtlama dönemine denk getirmeye çalıştımyani adet bitinde daha iyi oluyor derler..uc hafta is basi kolay gelsin
Hahaha aynen canımah canim yazik..neyse sabah mesai yapar artik..
birde ben bilsem cm..benim de bu ay gecikti 7 gun..nasil olcak bilmiyom valahaAdet duzensizken de hesaplanmiyo kii :-(
valaha artik şans..nasip..turarsa boyle de tutar..tutminca de yumurtlasan bile tutmuyor kiz..zamana kaldiOkadarını bilemem ben hep yumurtlama dönemine denk getirmeye çalıştım
Aynen ben geçen ay adet biter bitmez full time calistim ama olmayinca olmuyorvalaha artik şans..nasip..turarsa boyle de tutar..tutminca de yumurtlasan bile tutmuyor kiz..zamana kaldi
Aynen canım ya şaka maka hayırlısı neyse hakkımızda o olsunvalaha artik şans..nasip..turarsa boyle de tutar..tutminca de yumurtlasan bile tutmuyor kiz..zamana kaldi
evet cm..ben de bilseyidim boyle zor olacani spiralimi coktan cikartirdim gecenlerde augustosta 6 hafta kaldim turkiyede..yilbasinda iki hafta kaldim..coktan olurdu belki..iste nerden bilcen sipalar hemen gelmiyor diye..Aynen ben geçen ay adet biter bitmez full time calistim ama olmayinca olmuyor
Aminnnn..Rabim ne verirse hayirlisini versinAynen canım ya şaka maka hayırlısı neyse hakkımızda o olsun
Sende haklisin ama yuzde yuz olmasada yuzde elli olur denemekte fayda var..Adet duzensizken de hesaplanmiyo kii :-(
Gün aşırı tavsiye ediyo canım doktor :) yani kakasınıda çıkarmayın hahhhhaAynen ben geçen ay adet biter bitmez full time calistim ama olmayinca olmuyor
catlakGün aşırı tavsiye ediyo canım doktor :) yani kakasınıda çıkarmayın hahhhha
Bu kadar takma psikoljikmen de olmaz olacagi varsa bi sekilde olur nasip bu islervalaha benim de bat bu ay 28-29..nasipse 1 de ucacam bitmis olcak..yumurtlamaya beklimicez tutarsa tutar..tutmasa yapilcak bir sey yok artik..artik kocis gelince bol maclar yapariz artik..ins bat bu ay gecikmez de yoksa yandim adet zamanda de olmaz..offf offff..kafama neler geliyor
kiz adı üstu gün aşirı yani hep gün aşirı yapican yani devamliGün aşırı tavsiye ediyo canım doktor :) yani kakasınıda çıkarmayın hahhhha
amin inssssBu kadar takma psikoljikmen de olmaz olacagi varsa bi sekilde olur nasip bu isler
Çatlak benmiyim senmi acabakiz adı üstu gün aşirı yani hep gün aşirı yapican yani devamli
Gulduruyorsunuz yaakiz adı üstu gün aşirı yani hep gün aşirı yapican yani devamli
sen bana niye bakiyon ben zaten catlaktim simdi iyice catladimÇatlak benmiyim senmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?