Kız saat başı yapmadkk heraldeGün aşırı tavsiye ediyo canım doktor :) yani kakasınıda çıkarmayın hahhhha
Çatlak falan dedikte aklıma doğum sonrası çatlak geldi ayy çok korkuyorumsen bana niye bakiyon ben zaten catlaktim simdi iyice catladim
Hee iyi barii hahhhKız saat başı yapmadkk heraldeiki gunde bir de normal heralde dimi
Valla ya gece gece evde tek basina kendi kendime gülüyorumGulduruyorsunuz yaa
HahahaHee iyi barii hahhh
olsun kiz kim göruyor.Valla ya gece gece evde tek basina kendi kendime gülüyorum
Tek derdimiz bu olsun canimÇatlak falan dedikte aklıma doğum sonrası çatlak geldi ayy çok korkuyorum
evet kiz iyiki uye olduk tanistik..Eşim diyo bugun sen ne yapıyorsun surekli elinde ne iş karıştırıyorsun dedim artik burda yalniz deilim bor sürü arkadas buldum kendime iyi ki varsiniz kizceler
Kız profildeki selim bebiş dimi oyyyy yeriiim kiiiiHahaha
Evet yaa çok tatli ekranda yiyip bitiriyorumKız profildeki selim bebiş dimi oyyyy yeriiim kiiii
Bende aynını eşime söyledim akşamEşim diyo bugun sen ne yapıyorsun surekli elinde ne iş karıştırıyorsun dedim artik burda yalniz deilim bor sürü arkadas buldum kendime iyi ki varsiniz kizceler
Ewt canım ya ben istanbuldan tekirdaga gelin geldim 6 aydir patliyorum iş de bulamadımevet kiz iyiki uye olduk tanistik..
Bende aynını eşime söyledim akşamaynı şeyleri yaşamışız o ayrıca arkadaşların kim diyo hahhha kimi yanıyosa sanki burdan
sipalar icin katlaniyoruz..valaha malesef oluyor..ama size bir tavside bulunayim ben ilk cocugumda bana kimseye tavside bulunmadi ne yaziki..deri kaşinti olcak ilerde krem alin ekzanede devami suruceksiniz cunku deri buyudukce kuru oluyor kasinti yapiyor krem surdukce yumusak oluyor catlamiyor fazlasiylaÇatlak falan dedikte aklıma doğum sonrası çatlak geldi ayy çok korkuyorum
Bende bayılıyorum bu çocuğa hareketleri mimikleri gülüşü dişi maşallaahh nedimEvet yaa çok tatli ekranda yiyip bitiriyorum
Badem yağı ve avokado yağı sürmemiz gerekiyomuş canım çoktan araştırdım o konuda biraz hassasımsipalar icin katlaniyoruz..valaha malesef oluyor..ama size bir tavside bulunayim ben ilk cocugumda bana kimseye tavside bulunmadi ne yaziki..deri kaşinti olcak ilerde krem alin ekzanede devami suruceksiniz cunku deri buyudukce kuru oluyor kasinti yapiyor krem surdukce yumusak oluyor catlamiyor fazlasiyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?