- 21 Nisan 2015
- 122
- 80
- 13
Hmmm iyi yapmissin bgum pek kimse yok ortalarda herkes kocisiyle ilgileniyo galibaBakım dedim ne kaynatmışlar
GalibaHmmm iyi yapmissin bgum pek kimse yok ortalarda herkes kocisiyle ilgileniyo galiba
Git bakalım kuzucuk bakalım dr ne diyecek sonuçları yazarsınpazartesi doktorda randevum aldim bir gidim bakim ne oluyor bu adet ne kafa yemis bu ay..bir bucuk gun surdu sadece normalinde 4-5 gun surer..birde hormonlarimi baktirim ilac falan yazar belki..pazartesi bende sogan küru baslicam..
Aynen oyle bizim bayanlar geceyi beklemiyo galiba ne yapsinlar bebis istegi coook cokGalibaee banada hayırlı işler demenizin bugün vakti geldi hahhhhah
Kız bi sen kaldın sık dişiniGunaydin arkadaslar
Bugün çok güzel bir rüya gördüm,test yapıyordum ve hemen 2 çizgi çıktıRegl günüme 5 gün kaldı.Dayanıyom galiba yine test yapıcam Yarın sabah yapsam çıkarmı ki?4 gün kalmış oluyo
Bebek isteyen çok ama icraat yok kombinezonlar çıksın açığa hahhhah ay bugün formumdayım çok gülüyorum Allah ağlatmasa bari yaAynen oyle bizim bayanlar geceyi beklemiyo galiba ne yapsinlar bebis istegi coook cok
Bebek isteyen çok ama icraat yok kombinezonlar çıksın açığa hahhhah ay bugün formumdayım çok gülüyorum Allah ağlatmasa bari ya
Aman aman aglatmasın inşallah.Bebek isteyen çok ama icraat yok kombinezonlar çıksın açığa hahhhah ay bugün formumdayım çok gülüyorum Allah ağlatmasa bari ya
İnşallah Allah tan hayırlısı canim .Rabbim kimseyi evlatla sinamasinCanım üzülmek yok bu ay olucak inşallah sabredelim tamam mı
Hiç sesiniz çikmiyo.Ben burdayim ara ara hirip bakiyorum
Benim kızkardeşim PKO hastası yumurtaları hiç çatlamıyo vücutta birikiyo,bebek istedi doktora gitti ama sonuç alamadı.Benim ısrarlarımda soğan kürü yaptı ve o ay hamile kaldı.Bu ay bende kalamadıysam ilk işim bu kürü yapmak olucak Eşime söyledim test al diye bakalım hayırlısı
Aman aman allah aglatmasın..Bebek isteyen çok ama icraat yok kombinezonlar çıksın açığa hahhhah ay bugün formumdayım çok gülüyorum Allah ağlatmasa bari ya
hayir isler kolay gelsin bakalim calis aferim derslerden peki olsunGalibaee banada hayırlı işler demenizin bugün vakti geldi hahhhhah
İnşallah canım hep kırmızı kart görücek değilizya belki bu kez gol olur hahhahahayir isler kolay gelsin bakalim calis aferim derslerden peki olsun
amin canim..gül tabi..daima formda ol görim seni yegen haber bekliyorum bakBebek isteyen çok ama icraat yok kombinezonlar çıksın açığa hahhhah ay bugün formumdayım çok gülüyorum Allah ağlatmasa bari ya
Amin canım cümlemiziAman aman allah aglatmasın..
olcak olcak göreceksin bu sipalar gelecek biz onlardan daha inatciyizİnşallah canım hep kırmızı kart görücek değilizya belki bu kez gol olur hahhaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?