Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

aferim kizzz ha soyle umutlu umutlu olalim..bende nasipse 1 haziran ucacam kocis yanina adet de bitmis olcak yeni..5 gun is bekliyor..siz insallah o tarihte guzel haberler alirsiniz bende sizden moral alirim..
Ayyyy eveettt hayırlısıyla bu ay hamile kalırsam 27 mayıs bat, 1 haziranda herşey belli olurr eee pozitif olmak lazım burdaki arkadaşlarada pozitif enerjimi yollayıp hep birlikte hamiş hamiş muhabbetler etmek lazım

sanada gecmis olsun cm..bende sogan kuru baslicam pazartesi nasipse doktora bir gidim gelim..ondan sonra 15 gun dişimizi sıkıcaz sipalar icin
Saol tatlım evet belki rahatlatir beni biraz adet düzensizliğinede iyi geliyormus. İbrahim saracoglunun kürleri işe yarıyor. Sistit kabusu icin de kürünü uyguladim çok şükür geçti.

hayir isler kolay gelsin bakalim calis aferim derslerden peki olsun
benimde bat 30 mayıs benimde 1inde belli olur hayırlısı olur inşallah yaa bayanlar yumurtlama tarıhlerınızı hesaplamayı unutmayın

benimde bat 30 mayıs benimde 1inde belli olur hayırlısı olur inşallah yaa bayanlar yumurtlama tarıhlerınızı hesaplamayı unutmayın
valaha benim de bat bu ay 28-29..nasipse 1 de ucacam bitmis olcak..yumurtlamaya beklimicez tutarsa tutar..tutmasa yapilcak bir sey yok artik..artik kocis gelince bol maclar yapariz artik..ins bat bu ay gecikmez de yoksa yandim adet zamanda de olmaz..offf offff..kafama neler geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…