- 11 Şubat 2015
- 3.470
- 3.293
- 333
Bu ay daha azimliyim :) daha umutluyum :) kadere inanırım olacakkk olacakkkkk (inşallahhh)amin canim..gül tabi..daima formda ol görim seni yegen haber bekliyorum bak
Aynen öyle hayatım bu ay bence bi çok kişiye uğur getiricek haziranda da sen yetişirsin bize inşallaholcak olcak göreceksin bu sipalar gelecek biz onlardan daha inatciyiz
İnşallah inşallahİnşallah canım hep kırmızı kart görücek değilizya belki bu kez gol olur hahhaha
aferim kizzz ha soyle umutlu umutlu olalim..bende nasipse 1 haziran ucacam kocis yanina adet de bitmis olcak yeni..5 gun is bekliyorBu ay daha azimliyim :) daha umutluyum :) kadere inanırım olacakkk olacakkkkk (inşallahhh)
aminnnnnnnnnn..siz guzel guzel calisin..evet ins haziranda yetiserim size allahin izinle..Aynen öyle hayatım bu ay bence bi çok kişiye uğur getiricek haziranda da sen yetişirsin bize inşallah
sanada gecmis olsun cm..bende sogan kuru baslicam pazartesi nasipse doktora bir gidim gelim..ondan sonra 15 gun dişimizi sıkıcaz sipalar icinİnşallah inşallah
Ayyyy eveettt hayırlısıyla bu ay hamile kalırsam 27 mayıs bat, 1 haziranda herşey belli olurraferim kizzz ha soyle umutlu umutlu olalim..bende nasipse 1 haziran ucacam kocis yanina adet de bitmis olcak yeni..5 gun is bekliyor..siz insallah o tarihte guzel haberler alirsiniz bende sizden moral alirim..
Aynen öyle canımmaminnnnnnnnnn..siz guzel guzel calisin..evet ins haziranda yetiserim size allahin izinle..
Saol tatlım evet belki rahatlatir beni biraz adet düzensizliğinede iyi geliyormus. İbrahim saracoglunun kürleri işe yarıyor. Sistit kabusu icin de kürünü uyguladim çok şükür geçti.sanada gecmis olsun cm..bende sogan kuru baslicam pazartesi nasipse doktora bir gidim gelim..ondan sonra 15 gun dişimizi sıkıcaz sipalar icin
hayırlısı neyse o olur inşallah hastalanırsan da üzülmek yokKirmizliarin da geldiği yok şiştim kaldim bebekd e yok bari rahatlasam. Bu adet gecikmesi olduğunda bu ara hamilelik olasılığı var mi acaba
hayir isler kolay gelsin bakalim calis aferim derslerden peki olsun
benimde bat 30 mayıs benimde 1inde belli olur hayırlısı olur inşallah yaa bayanlar yumurtlama tarıhlerınızı hesaplamayı unutmayın
Ayyyy eveettt hayırlısıyla bu ay hamile kalırsam 27 mayıs bat, 1 haziranda herşey belli olurreee pozitif olmak lazım burdaki arkadaşlarada pozitif enerjimi yollayıp hep birlikte hamiş hamiş muhabbetler etmek lazım
Ekip sağlam mı kaçanlar yada yeniler varmı bakalım yoklama yapıyorum kimler bizimle kimler var kimler yok huhuu :)
Ekipte kaybolan çok :) daha erken şekerim dur biraz kaçmıyoya hem daha adetim yeni bitti ama ya tutarsa hesabıburdayiz kiz..hadi gidin de calisin kizzz görmim sizi burda haydiiii
valaha benim de bat bu ay 28-29..nasipse 1 de ucacam bitmis olcak..yumurtlamaya beklimicez tutarsa tutar..tutmasa yapilcak bir sey yok artik..artik kocis gelince bol maclar yapariz artik..ins bat bu ay gecikmez de yoksa yandim adet zamanda de olmaz..offf offff..kafama neler geliyorbenimde bat 30 mayıs benimde 1inde belli olur hayırlısı olur inşallah yaa bayanlar yumurtlama tarıhlerınızı hesaplamayı unutmayın
Ben doktor kontrolü altındayım bu aybenimde bat 30 mayıs benimde 1inde belli olur hayırlısı olur inşallah yaa bayanlar yumurtlama tarıhlerınızı hesaplamayı unutmayın
yani adet bitinde daha iyi oluyor derler..uc hafta is basi kolay gelsinEkipte kaybolan çok :) daha erken şekerim dur biraz kaçmıyoya hem daha adetim yeni bitti ama ya tutarsa hesabı
insallah Allahin izinle olcak..kafaya takmak yok..yoksa sipalar gelmiyor..nasil olcaksa dusunmeden de bende bilmiyomBen doktor kontrolü altındayım bu ay
Koca işe gitti burdayımEkipte kaybolan çok :) daha erken şekerim dur biraz kaçmıyoya hem daha adetim yeni bitti ama ya tutarsa hesabı
Adet duzensizken de hesaplanmiyo kii :-(benimde bat 30 mayıs benimde 1inde belli olur hayırlısı olur inşallah yaa bayanlar yumurtlama tarıhlerınızı hesaplamayı unutmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?