- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
Aynen bugun uyudum gece uyuyamiyorum buralar takiliyorum isteTabi ki bir gece kuşu daha
Tabiki canım aramıza hoşgeldinSelam bende katilabilirmiyim araniza
Hosbuldum canim sagolTabiki canım aramıza hoşgeldin
Anlat bakalım canım birde senin hikayeni dinleyelimHosbuldum canim sagol
Gündüz uykusu ohh misAynen bugun uyudum gece uyuyamiyorum buralar takiliyorum iste
Tabiissii dee:)2 yillik evliyim 1 yildir istiyoruz...pko var dediler ama adetim sukur duzenli...ama normalin biraz ustunde kilom var yani pkonun cok da etkisi yok masallah insulin direncim zayif...sperm testi hsg iyi polip vardi aldirdim...2 aydir doktora ara verdim dun gittim esime bana ilac verdiler destekleyici adet olunca da yumurta takibine baslicam bi kac ay once klomen aliyodum bu doktor klomenden sonuc alamamissin dedi letu diye bi ilac verdi...inofolic verdi kullanmaya basladim...yani diyoki sizin cocugunuz olmicak degil. Biraz zamana ihtiyacimiz var diyo...1 yildir arastrma hastanelerinde surundum resmen elle tutulur tedavim sadece klomen oldu sonuc yok...yumurtluyorum ovi testiyle takip ediyorum degerlendiriyorum yok yok....insallah simdi adeti bekliyorum ilacima baslamak icin...Anlat bakalım canım birde senin hikayeni dinleyelim
Iste ama gecede boyle ayakta bekletiyo uykum gelsin diye!...Gündüz uykusu ohh mis
Canım bende şuan klomen kullanıyorum bu 3.gün pazartesi doktora tekrar gidicem kontrol edicek sonrada çatlama iğnesi olucam, sen çatlatma iğnesi yaptırdın mı hiç?Tabiissii dee:)2 yillik evliyim 1 yildir istiyoruz...pko var dediler ama adetim sukur duzenli...ama normalin biraz ustunde kilom var yani pkonun cok da etkisi yok masallah insulin direncim zayif...sperm testi hsg iyi polip vardi aldirdim...2 aydir doktora ara verdim dun gittim esime bana ilac verdiler destekleyici adet olunca da yumurta takibine baslicam bi kac ay once klomen aliyodum bu doktor klomenden sonuc alamamissin dedi letu diye bi ilac verdi...inofolic verdi kullanmaya basladim...yani diyoki sizin cocugunuz olmicak degil. Biraz zamana ihtiyacimiz var diyo...1 yildir arastrma hastanelerinde surundum resmen elle tutulur tedavim sadece klomen oldu sonuc yok...yumurtluyorum ovi testiyle takip ediyorum degerlendiriyorum yok yok....insallah simdi adeti bekliyorum ilacima baslamak icin...
Allah bir an önce bebeğine kavuşmak nasip etsin canım .Tabiissii dee:)2 yillik evliyim 1 yildir istiyoruz...pko var dediler ama adetim sukur duzenli...ama normalin biraz ustunde kilom var yani pkonun cok da etkisi yok masallah insulin direncim zayif...sperm testi hsg iyi polip vardi aldirdim...2 aydir doktora ara verdim dun gittim esime bana ilac verdiler destekleyici adet olunca da yumurta takibine baslicam bi kac ay once klomen aliyodum bu doktor klomenden sonuc alamamissin dedi letu diye bi ilac verdi...inofolic verdi kullanmaya basladim...yani diyoki sizin cocugunuz olmicak degil. Biraz zamana ihtiyacimiz var diyo...1 yildir arastrma hastanelerinde surundum resmen elle tutulur tedavim sadece klomen oldu sonuc yok...yumurtluyorum ovi testiyle takip ediyorum degerlendiriyorum yok yok....insallah simdi adeti bekliyorum ilacima baslamak icin...
Hayir 28 mm ve 22 mmlik 2 yumurtam oldu igne vermedi iliski verdi ama olmadi yine yani o kadar aciklanmaz bi durumki cevap veren duzgun bi doktor degildi bende biraktim...istedim resmen igneyi vermedi...bu doktor da onayladi yani igne olmasin diyo niye bilmiyorum bakalim bu ay ne dicek?Canım bende şuan klomen kullanıyorum bu 3.gün pazartesi doktora tekrar gidicem kontrol edicek sonrada çatlama iğnesi olucam, sen çatlatma iğnesi yaptırdın mı hiç?
Amin insallah cumlemize nasip olsun...esim tup bebek istiyo ben istemiyorum doktor tup bebek icin daha var diyo ikilemdeyim yani!..Allah bir an önce bebeğine kavuşmak nasip etsin canım .
Canım onların kontrolü altında kullanıyoruz klomeni sonra bakıyolar gerek duyulmuyosa ondan vermiyodur iğneyi, ben bikez daha klomen kullandım ardına çatlatma iğnesi oldum ama terslik eşim çok hastalandı çalışamadık nasip değilya işte hemde prolaktin hormonum yükseliyodu sürekliHayir 28 mm ve 22 mmlik 2 yumurtam oldu igne vermedi iliski verdi ama olmadi yine yani o kadar aciklanmaz bi durumki cevap veren duzgun bi doktor degildi bende biraktim...istedim resmen igneyi vermedi...bu doktor da onayladi yani igne olmasin diyo niye bilmiyorum bakalim bu ay ne dicek?
Ben bu konuları pek bilmiyorum açıkçası daha yeniyim ama doktoru dinlemekte yarar var dye düşünüyorum canımAmin insallah cumlemize nasip olsun...esim tup bebek istiyo ben istemiyorum doktor tup bebek icin daha var diyo ikilemdeyim yani!..
Prolaktin benimde yuksek cikti hee onu anlatmamisim bak 32ydi dostinexle 0.32ye dustu...ama gecen ay baktirdim 19olmus dusmus...onun yuzunden incir kurude yapamiyorum...yok ben igneye takmistim igneden korkan ben israr ettim vermedi kullanmadan icim rahat etmicek dedim...alamadim yine de...Canım onların kontrolü altında kullanıyoruz klomeni sonra bakıyolar gerek duyulmuyosa ondan vermiyodur iğneyi, ben bikez daha klomen kullandım ardına çatlatma iğnesi oldum ama terslik eşim çok haslandı çalışamadık nasip değilya işte hemde prolaktin hormonum yükseliyodu sürekli
Senin hikayen ne?Ben bu konuları pek bilmiyorum açıkçası daha yeniyim ama doktoru dinlemekte yarar var dye düşünüyorum canım
Vay kader arkadaşım :) benim prolaktin eskiden acayip yüksekti sonra gittim tahlile 34 :) klomene başlamadan baktırdım en son 11 :) ilk defa anam nasıl sevindim ama :) dostinexden bıkmıştım, incir yükseltiyo prl evet yaProlaktin benimde yuksek cikti hee onu anlatmamisim bak 32ydi dostinexle 0.32ye dustu...ama gecen ay baktirdim 19olmus dusmus...onun yuzunden incir kurude yapamiyorum...yok ben igneye takmistim igneden korkan ben israr ettim vermedi kullanmadan icim rahat etmicek dedim...alamadim yine de...
Benim pek Hikayem yok canım ya.6 aylik evliyim bir aydir karar verdik çalıştikama adet de gecikti kan testi yaptim 9 gün oldu daha olmadi test de negatif. Bnm tiroid rahatsızlığım var degerlerim iyi ama evlendigimden beri adetlerim hepten şaştı bakarkende düzensiz di ams evlenince hepten sapitti.benim hikayem yeni başlıyor anlayacağın.Senin hikayen ne?
Kızlar soğan kürü denesenize ben başladım herkes çok övüyorVay kader arkadaşım :) benim prolaktin eskiden acayip yüksekti sonra gittim tahlile 34 :) klomene başlamadan baktırdım en son 11 :) ilk defa anam nasıl sevindim ama :) dostinexden bıkmıştım, incir yükseltiyo prl evet ya
Ben prl yuzunden emar cektirdim eheeeyyy neler neler ama sukur elimde butun tahlil film var bundan sonra istense de aylik hormon tahlili olur arastir arastir surundumm...sogan kuru yaptim pko icin de ona da dayanamiyorum bulanti yaliyo bu ay 8 gun yapabildim bi dahaki aya denicem 15iVay kader arkadaşım :) benim prolaktin eskiden acayip yüksekti sonra gittim tahlile 34 :) klomene başlamadan baktırdım en son 11 :) ilk defa anam nasıl sevindim ama :) dostinexden bıkmıştım, incir yükseltiyo prl evet ya
Ayyy cok yenisin ama diyorum simdiki aklim olsa evlendikten 6 ay sonrasinda giderdim doktora neysr cok da gec kalmis sayilmam...kilon varmi?Benim pek Hikayem yok canım ya.6 aylik evliyim bir aydir karar verdik çalıştikama adet de gecikti kan testi yaptim 9 gün oldu daha olmadi test de negatif. Bnm tiroid rahatsızlığım var degerlerim iyi ama evlendigimden beri adetlerim hepten şaştı bakarkende düzensiz di ams evlenince hepten sapitti.benim hikayem yeni başlıyor anlayacağın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?