bende diyorum bu ay da deneyim de sonra doktora gidicem iyi ki karar vermisim sozde ertekicektik. He diyince olmuyomus.kilom var ya evlendikten sonra da aldin 68 oldum masallahim varAyyy cok yenisin ama diyorum simdiki aklim olsa evlendikten 6 ay sonrasinda giderdim doktora neysr cok da gec kalmis sayilmam...kilon varmi?
Tiroidin kontrol altina alinmasi gerekiyo bi de kilo versen daha duzene girer canim...Rabbim yuzumuzu guldursun insallah!...bende diyorum bu ay da deneyim de sonra doktora gidicem iyi ki karar vermisim sozde ertekicektik. He diyince olmuyomus.kilom var ya evlendikten sonra da aldin 68 oldum masallahim var
Canım benim ya hakkımızda hayırlısı rabbim nasip ederse olucak zaten boşuna sıkıntıya girmeyelim stres prl yükseltiyoBen prl yuzunden emar cektirdim eheeeyyy neler neler ama sukur elimde butun tahlil film var bundan sonra istense de aylik hormon tahlili olur arastir arastir surundumm...sogan kuru yaptim pko icin de ona da dayanamiyorum bulanti yaliyo bu ay 8 gun yapabildim bi dahaki aya denicem 15i
Boyun kaç canım?bende diyorum bu ay da deneyim de sonra doktora gidicem iyi ki karar vermisim sozde ertekicektik. He diyince olmuyomus.kilom var ya evlendikten sonra da aldin 68 oldum masallahim var
Amin canım amin .tiroidime baktirdim iyiyidi kısmet artikTiroidin kontrol altina alinmasi gerekiyo bi de kilo versen daha duzene girer canim...Rabbim yuzumuzu guldursun insallah!...
Mumkunmu ovulasyon gunu degerlendirelim...adet geliyo olucakmiym derken stressiz olmuyo kiCanım benim ya hakkımızda hayırlısı rabbim nasip ederse olucak zaten boşuna sıkıntıya girmeyelim stres prl yükseltiyo
1.65Boyun kaç canım?
Bu ay bi geçsin bakalım Allah büyük belki ihtiyaç kalmazKızlar soğan kürü denesenize ben başladım herkes çok övüyor
Aşırı kilolu değilsin ohalde
İnşallahBu ay bi geçsin bakalım Allah büyük belki ihtiyaç kalmaz
Yok o kadar kilo yok da balik etliyim biraz spor salonu araştırıyorum can sıkıntısı a yiyorum kilo aldim bekarken calisiyodum sindi hic aktivitem yokAşırı kilolu değilsin ohaldebiraz spor sonra 10 kilocuk ve fitsin tatlım
Zaten adete son bi hafta hiç geçmiyo tedirginlik,merak,heyecan,stres,bunalım vs vs sonra karnım agrıycak gibi , yok yok kesin hamileyim aman bi sürü şeyMumkunmu ovulasyon gunu degerlendirelim...adet geliyo olucakmiym derken stressiz olmuyo ki
Aynen canım bari hamile kalmadan sporunu yap kilonu koru doğumdan sonra sıkıntı olmasınYok o kadar kilo yok da balik etliyim biraz spor salonu araştırıyorum can sıkıntısı a yiyorum kilo aldim bekarken calisiyodum sindi hic aktivitem yok
Yaş geçtikçede kilo alınıyo haberin olsunEvet kesinlikle yoksa kapilardan giremicem
Kasık ağrıyor ay yumurtluyorumZaten adete son bi hafta hiç geçmiyo tedirginlik,merak,heyecan,stres,bunalım vs vs sonra karnım agrıycak gibi , yok yok kesin hamileyim aman bi sürü şey
Yaaa yarın ilk işim spor salonu ramazana kadar biraz sikayim mide de alissinYaş geçtikçede kilo alınıyo haberin olsun
Benim çevremde çok canım millet tavuk gibi yumurtluyoKasık ağrıyor ay yumurtluyorumbu ilk gece hamile kaliyolarmis nerde kaldi onlardan :-D
Hahahha ;-)Benim çevremde çok canım millet tavuk gibi yumurtluyobize baksana sen
Ben hiç kilo almayan bi tiptim 34 beden :) ben bile 36 beden olduysam kızlar korkunYaaa yarın ilk işim spor salonu ramazana kadar biraz sikayim mide de alissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?