Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Ayyy cok yenisin ama diyorum simdiki aklim olsa evlendikten 6 ay sonrasinda giderdim doktora neysr cok da gec kalmis sayilmam...kilon varmi?
bende diyorum bu ay da deneyim de sonra doktora gidicem iyi ki karar vermisim sozde ertekicektik. He diyince olmuyomus.kilom var ya evlendikten sonra da aldin 68 oldum masallahim var

bende diyorum bu ay da deneyim de sonra doktora gidicem iyi ki karar vermisim sozde ertekicektik. He diyince olmuyomus.kilom var ya evlendikten sonra da aldin 68 oldum masallahim var
Tiroidin kontrol altina alinmasi gerekiyo bi de kilo versen daha duzene girer canim...Rabbim yuzumuzu guldursun insallah!...

Canım benim ya hakkımızda hayırlısı rabbim nasip ederse olucak zaten boşuna sıkıntıya girmeyelim stres prl yükseltiyo

Zaten adete son bi hafta hiç geçmiyo tedirginlik,merak,heyecan,stres,bunalım vs vs sonra karnım agrıycak gibi , yok yok kesin hamileyim aman bi sürü şey
Kasık ağrıyor ay yumurtluyorum bu ilk gece hamile kaliyolarmis nerde kaldi onlardan :-D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…