Ne güzel bedenBen hiç kilo almayan bi tiptim 34 beden :) ben bile 36 beden olduysam kızlar korkun
Hayatımda hafif göbek dahi hiç olmamıştı dümdüzdü şimdi var azıcık minicik ama çok kafama takıyorum onu bileNe güzel beden
Sus çabuk bakayim senHayatımda hafif göbek dahi hiç olmamıştı dümdüzdü şimdi var azıcık minicik ama çok kafama takıyorum onu bile
İnşallah canım gönlüne göre versin AllahKizlarr selam iyi geceler bmadetimi bekliyorum bende insallah olmazzz
Yatıyorum zatenSus çabuk bakayim sen
Aynen benim dee ben de yatıyorum iyi geceler yarin yeni birgune daha uyanmak dileğiyleCanım çok uykum geldi yarın konuşuruz iyi geceler öpüyorum çok
Amin canim insallah herkese versin gonlunden geceni Rabbimmİnşallah canım gönlüne göre versin Allah
Aminnnnn şekerimAynen benim dee ben de yatıyorum iyi geceler yarin yeni birgune daha uyanmak dileğiyle
AmiinnnAmin canim insallah herkese versin gonlunden geceni Rabbimm
ohhhhh diyo bide deli auahdua hayırlısı yavrum bu hafta başlayacağız çalışmalara cümbür cemaatGunaydinnnnnn
Ohhhh rahatladim testi yaptim kocaman bi tekcizgiyi gordumbata son 4.bu ayda olmadi iyimi...
inşallah canım katıl bizeKizlarr selam iyi geceler bmadetimi bekliyorum bende insallah olmazzz
Ben hem PCden hem TLFdan giriyorum canımya kızlar ben sizinle sadece bilgisayar açıkken konuşabiliyorum telden giren varmı ?
Ya geç döllenmeyseGunaydinnnnnn
Ohhhh rahatladim testi yaptim kocaman bi tekcizgiyi gordumbata son 4.bu ayda olmadi iyimi...
Canım telefondan çok pratik giriliyo ne gerek var artık bilgisayar mı kaldıya kızlar ben sizinle sadece bilgisayar açıkken konuşabiliyorum telden giren varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?