Ya geç döllenmeyse
hangi marka telin canım. bnm p hone 4s, sayfadan dışarı atılmış buluyorum kendimi. uygulması yok heralde kadınlar kulubunun ?Ben hem PCden hem TLFdan giriyorum canım
aaaaaaaaaaaaaaaaaminnnslm kızlar hayırlı cumalar rabbim şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine hepimizin kalbinden geçenleri nasip eder inşallah (amin)
Aminn canım hayırlı cumalar olsun inşAllahslm kızlar hayırlı cumalar rabbim şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine hepimizin kalbinden geçenleri nasip eder inşallah (amin)
yapma yaauuuw? abi uygulaması varmı mesela ? rumuz:cahilCanım telefondan çok pratik giriliyo ne gerek var artık bilgisayar mı kaldı
Herşeyin hayırlısı insan çok üzülüyor amaGunaydinnnnnn
Ohhhh rahatladim testi yaptim kocaman bi tekcizgiyi gordumbata son 4.bu ayda olmadi iyimi...
Uygulama yok canim benim samsung galaxy core prime giris yaparken beni hatirla kutusuna tik yaparsan atmaz belki :)hangi marka telin canım. bnm p hone 4s, sayfadan dışarı atılmış buluyorum kendimi. uygulması yok heralde kadınlar kulubunun ?
Herşeyin hayırlısı insan çok üzülüyor ama
Sen yine bitanesinin tadina bakmissinYa aslında o kadar rahatım ki şu an ,oğluşumu büyüttüm güzel bi işim var,bebek bakmak cidden çok meşakkatli.Ama insan yine de istiyor.Hele de bu siteye girince yanıp tutuşuyo insan bebek bebek diyeBen hamile kalabilmek için elimden geleni yapıyorum,ama olmayınca da öyle yıkılma durumları yaşamıyorum açıkçası.Kısmet bakalım daha önce oldu yine olacak inşaallah bu ay 6.denememiz bitecek.Bu arada eşim benimle aynı fikirde değil o 4 çocuk istiyor Ne de olsa kendi bakmıyo çünkü Ama dediğim gibi bu siteye girince bi heyecan bi istek geliyo bana yerimde duramıyom Daha sık girmeliyim galiba
O yok şekerim olsa zaten tadından yenmezyapma yaauuuw? abi uygulaması varmı mesela ? rumuz:cahil
çıkmadık KANDAN ümit kesilmezHiç belirtim yok ki,bu 2.hamileliğim olacağı için az çok tahmin edebiliyorumİlk bebişimde göğüs hassasiyeti kasık krampları yerleşme kanaması filan bunlar olmuştu.Şuan sadece yumurtalık kısmımda şişkinlik var o da adetim yaklaştığı için sanırım.Ama yineden Allah'ın hikmetinden sual olunmaz...
hööö..O yok şekerim olsa zaten tadından yenmezgoogle'dan giriş malesef rumuz:bilmiş
Hahaçıkmadık KANDAN ümit kesilmez
HAHHAA ÇOK İYİYDİçıkmadık KANDAN ümit kesilmez
Kafana takma kuşum pazartesi herşey belli olur biraz sabret bakalım haftasonu bi geçsinslm cici kizlar..nbr..ya ben bu ay adeten bir sey anlamadim..5 sürmesi lazim bir gun gordum ikinci gun leke gibi und sonra hep boyle tuhaf damla gibi ama sadece silerken beli..pazartesi doktor randevum var bakalim bir baksin ne var ne yok..
he ya..ohhh be iki gun evde..gelsin uykularKafana takma kuşum pazartesi herşey belli olur biraz sabret bakalım haftasonu bi geçsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?