- 10 Ekim 2014
- 514
- 327
- 33
- 33
amin canım amin düşünmekten kafayı yicem artık bide ben 4 ay olcak kürtaj olalıİnşallah canım hayırlısı artikt kiamett ne zamansa artık inşallah bir an önce güzel haberler alırız
bende 8 martta sefaköydeydim çok yakın bi arkadasımın nikahı vardı canım o da sefaköyde oturuyorBen istanbul Sefaköy dendim simdi Tekirdağ dayim canim
benimde 1 hafta sonra 9 ay olucak ama biz ilk günden beri istiyoruz :) bende geciktim bu ay ama test yaptım birkaç saat önce bişi yok maalesefbenim adetim düzensiz belki de ondan ama kasıkta batma var umut dünyası işte acaba yeni mi ondan mı çıkmıyor diye düşünmüyorum desem yalan söylerim
merkezede geçen sene düğün için gelmiştim bi daha gelirsem neden olmasın :)ben merkezdeyim canım ama yolunuz düşerse merkeze beklerim :)
insallah canım insallah çok istiyorum ama bakalım hayırlısı bi defa kürtaj oldum beninşallah düşündüğün gibidir ve hamilesindir cnm. bende daha çatlatma iğnemi vuralı 5 gün oldu ama benimde kasığımda batma var sanki böyle içte bi yara var gibi sızlıyo hafif hafif. adetime daha 10 gün var benimde bakalım inşallah tutmuştur hepimizin bebişleri inşallah canım :)
merkezede geçen sene düğün için gelmiştim bi daha gelirsem neden olmasın :)
insallah canım insallah çok istiyorum ama bakalım hayırlısı bi defa kürtaj oldum ben
amin canım benim amin gecikmen var mı?olsun cnm kötüsünü düşünme iyisini düşünde iyisi olsunnn.. herkesin başına geliyor düşük kürtaj vs benimde bir çok o şekilde arkadaşlarım var ama sonra hemen hepsi hamile kaldılar çocuklarını büyüttüler bile seninde hepimizinde bebişi olucak Allah'ın izniyle :)
amin canım benim amin gecikmen var mı?
Ayyy çok fenasıngeç geliceklerse onlar gelmeden halledin canımm
Himm Sefaköy hangi semtde.ortak arkadas cikiyomus bidebende 8 martta sefaköydeydim çok yakın bi arkadasımın nikahı vardı canım o da sefaköyde oturuyor
Tamam haberlesiriz canımaaa ne güzel canım haberleşelim o zaman cidden sen istanbul un hangi semtindensin
İnşallah olut canim zamani vardır inşallah.insallah canım insallah çok istiyorum ama bakalım hayırlısı bi defa kürtaj oldum ben
Şakamısın sen kız :) nekadar çok ortak yanımız var senleben 5 yıllık evliyim 3 yıl korunduk 2 yıldır istiyoruz ilk bebişimizi canım :)
1 saat uzanmak mi ben 15 dk yeterli dye biliyodumAyyy çok fenasınbenimde aklıma geldi ama ilişkiden sonra 1 saat uzanmak gerekiyo sonra duş falan cıkss yetişmez
Ayyy çok fenasınbenimde aklıma geldi ama ilişkiden sonra 1 saat uzanmak gerekiyo sonra duş falan cıkss yetişmez
Doktorum 1 saat uzan dedi canım1 saat uzanmak mi ben 15 dk yeterli dye biliyodum
Duruma göre bakıcam artık yapamazsamda napim nasipte varsa gerek kalmaz zaten canımya 20 dk uzansan yeter bence istersen halledersin kuzummama sen bilirsin yinede inşallah öncekilerde tutmuştur :)
canım sefaköy durağıydı sanırım indiğimiz yer bi park var hatta orada oradan yürüdük sonra bi özel üni vardı hatta onların eve gelmedenHimm Sefaköy hangi semtde.ortak arkadas cikiyomus bide
Şakamısın sen kız :) nekadar çok ortak yanımız var senle
Duruma göre bakıcam artık yapamazsamda napim nasipte varsa gerek kalmaz zaten canım
Atatürk parki arel Üniversitesicanım sefaköy durağıydı sanırım indiğimiz yer bi park var hatta orada oradan yürüdük sonra bi özel üni vardı hatta onların eve gelmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?