Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

issediyorum artık Evlenip yıllarca korunan nadir buralarda bende 6 yıllık evliyim

valla ya ödüm patlıyodu ilk başlarda hatta hamile kalcam diye insanın kendini hazır hissetmesi lazım bence anne olmaya ben o zamanlar hiç hazır hissetmiyordum şimdi hazır hissediyorum artık :))

valla ya ödüm patlıyodu ilk başlarda hatta hamile kalcam diye insanın kendini hazır hissetmesi lazım bence anne olmaya ben o zamanlar hiç hazır hissetmiyordum şimdi hazır hissediyorum artık :))
Aynen canım ya adetim gecikecek diye acayip tırsıyodum gerçekten hazır hissetmek gerekiyo canım ya artık bende hazırım yaş kaç buarada

Aynen canım ya adetim gecikecek diye acayip tırsıyodum gerçekten hazır hissetmek gerekiyo canım ya artık bende hazırım yaş kaç b
30 canım :) senin ?
28 yaşındayım canım

Merhaba anne adayları :) nasıl gidiyor çalışmalar ilerleme varmı. Topigi şimdi gördüm. Tüm yorumları okumadım. Topik sahibi hamile mi acaba :) cicida .
bende 1 yıldır evliyim. Hamile kaldım,ama malesef bebegimi 8 haftalık iken kaybetim
3 aydır çalışma var sonuç yok.
bakalım bu ay nasip olacakmı.
Topigi takip edecegim guzel haberlerinizi bekliyorum :)

İnşallah canım, buarada bende çok şişkinlik var ya göbüşüm çıktı sende de varmı şişkinlik?

Var var cnm ya baya şiş karnım benimde iğnenin etkisiyle mi böyle bilmiyorum göğüslerimde çok hassas ve uçları çıkık duruyor hep anlamadım bişiler oluyo ama ilaçların etkisidir belki :d

hos geldin canim..ins tutmus hep umutle devam..bende sogan kuru basladim bugun 5 ci gun..nasipse ayin 1 turkiye ucucam allahin izinle..bir hafta izinim var..artik bebis gelmek isterse gelir olmasada yapilcak bir sey yok..kocacimi gorim de bana eter..ins guzel haberler aliriz senden..

kiz panter nbr ya nasil gidiyor gelisme varmi bakim..burdayim ha takip ediyom sizleri bende sogan kuru basladim bugun 5 ci gun..ayin 1 de nasipse ucacam turkiye bir hafta..artik hayirlisi bebis in zamani geldiysa gelir olmasa bir sey yapilcak yok..Rabim hepimize gonlune gore versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…