- 10 Ekim 2014
- 514
- 327
- 33
- 33
insallah canım gecikir de bize müjdeyi verirsin :)10 gün var daha benim reglime canım inşallah gecikmem olur :)
Tabi canim bizde uygulayalimDoktorum 1 saat uzan dedi canımo ne derse onu yapıyorum ben hem fazla uzanmaktan zarar gelmez :)
aynen canım bi market vardı orada biçer mi ne onun yan sokağından girmiştikAtatürk parki arel Üniversitesi
Biliyorum cnm orda bi arkadaşım baraynen canım bi market vardı orada biçer mi ne onun yan sokağından girmiştik
inşallah canımcım :)insallah canım gecikir de bize müjdeyi verirsin :)
Evlenip yıllarca korunan nadir buralardahaha gerçektenmi kuzumm ne tesadüf
issediyorum artık Evlenip yıllarca korunan nadir buralardabende 6 yıllık evliyim
Aynen canım yavalla ya ödüm patlıyodu ilk başlarda hatta hamile kalcam diyeinsanın kendini hazır hissetmesi lazım bence anne olmaya ben o zamanlar hiç hazır hissetmiyordum şimdi hazır hissediyorum artık :))
30 canım :) senin ?Aynen canım yaadetim gecikecek diye acayip tırsıyodum gerçekten hazır hissetmek gerekiyo canım ya artık bende hazırım yaş kaç buarada
Aynen canım yavalla ya ödüm patlıyodu ilk başlarda hatta hamile kalcam diyeinsanın kendini hazır hissetmesi lazım bence anne olmaya ben o zamanlar hiç hazır hissetmiyordum şimdi hazır hissediyorum artık :))
28 yaşındayım canım30 canım :) senin ?
yakınmış yaşlarımızda :)Aynen canım yaadetim gecikecek diye acayip tırsıyodum gerçekten hazır hissetmek gerekiyo canım ya artık bende hazırım yaş kaç b
28 yaşındayım canım
Birlikte hamiş kalırsak hiiiiççç şaşırmıycamı bilesinyakınmış yaşlarımızda :)
Birlikte hamiş kalırsak hiiiiççç şaşırmıycamı bilesin
İnşallah canım, buarada bende çok şişkinlik var ya göbüşüm çıktı sende de varmı şişkinlik?hehe bende kuzumminşallah kalırızzz
İnşallah canım, buarada bende çok şişkinlik var ya göbüşüm çıktı sende de varmı şişkinlik?
hos geldin canim..ins tutmus hep umutle devam..bende sogan kuru basladim bugun 5 ci gun..nasipse ayin 1 turkiye ucucam allahin izinle..bir hafta izinim var..artik bebis gelmek isterse gelir olmasada yapilcak bir sey yok..kocacimi gorim de bana eter..ins guzel haberler aliriz senden..Iyi aksamlar herkese. Izmire dondum. Agustosa Kadar iliski yok. Sat 30 Nisan. Tuttuysa ne mutlu bana. Tutmadiysa biraz diyet yapip 5 kg vermek istiyorum yaza hazirlik. AMA genede buralardayim.PembePanter , @ordulugelin, cicida ve diger arkadaslar hepinize basarilar diliyorum...
hos geldimiz aramizaVar var cnm ya baya şiş karnım benimde iğnenin etkisiyle mi böyle bilmiyorum göğüslerimde çok hassas ve uçları çıkık duruyor hep anlamadım bişiler oluyo ama ilaçların etkisidir belki :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?