- 17 Nisan 2014
- 654
- 413
- 53
trakyalılar mı var burada :)
ben 5 yıllık evliyim 3 yıl korunduk 2 yıldır istiyoruz ilk bebişimizi canım :)kızlar ilk gebeliğiniz için mi çabalıyorsunuz ne kadarlık evlisiniz
aynen öyle canım bende Kırklareli çok memnun oldum şuan :)ben trakyalıyım cnmm tekirdağ sende kırklareli sanırım 39dan onu anladım :))
Hangi mahallebende tekirdağda yaşıyorum cnm buralıyım :)
Allah ım gönlünüze göre versin insallah hepinizin ve benim canım en kısa zamanda hayırlısınla hamile kalırız insallahben 5 yıllık evliyim 3 yıl korunduk 2 yıldır istiyoruz ilk bebişimizi canım :)
aynen öyle canım bende Kırklareli çok memnun oldum şuan :)
Allah ım gönlünüze göre versin insallah hepinizin ve benim canım en kısa zamanda hayırlısınla hamile kalırız insallah
7 aylik evliyiz canim.yeni karar verdik regl gecikti ama bekliyoruzkızlar ilk gebeliğiniz için mi çabalıyorsunuz ne kadarlık evlisiniz
söylemiyim şimdi burdaözelden söylerim
inşallah tatlım sen kaç yıllık evlisin :)
benimde 1 hafta sonra 9 ay olucak ama biz ilk günden beri istiyoruz :) bende geciktim bu ay ama test yaptım birkaç saat önce bişi yok maalesef7 aylik evliyiz canim.yeni karar verdik regl gecikti ama bekliyoruz
ben merkezdeyim canım ama yolunuz düşerse merkeze beklerim :)bende memnun oldum tatlımmm :) Lüleburgaz'a çok gelip gidiyoruz biz :))
1 ağustosta düğün var oralara gelicemben merkezdeyim canım ama yolunuz düşerse merkeze beklerim :)
Valla bende 16 gün geciktim kan testi yaptim cikmadi bi daha da yapmaya cesaretim yok :-(benimde 1 hafta sonra 9 ay olucak ama biz ilk günden beri istiyoruz :) bende geciktim bu ay ama test yaptım birkaç saat önce bişi yok maalesefbenim adetim düzensiz belki de ondan ama kasıkta batma var umut dünyası işte acaba yeni mi ondan mı çıkmıyor diye düşünmüyorum desem yalan söylerim
kıyamam ya üzülme canım belki gec döllenme falandır ondan çıkmamıştırValla bende 16 gün geciktim kan testi yaptim cikmadi bi daha da yapmaya cesaretim yok :-(
merkezde mi canım beklerim haberleşiriz :)1 ağustosta düğün var oralara gelicem
aaa ne güzel canım haberleşelim o zaman cidden sen istanbul un hangi semtindensinEvet canim merkezde.istanbuldan bi arkadasim gelin geliyor oraya
İnşallah canım hayırlısı artikt kiamett ne zamansa artık inşallah bir an önce güzel haberler alırızkıyamam ya üzülme canım belki gec döllenme falandır ondan çıkmamıştır
Ben istanbul Sefaköy dendim simdi Tekirdağ dayim canimaaa ne güzel canım haberleşelim o zaman cidden sen istanbul un hangi semtindensin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?